Jump to content

Annom

Members
  • Content Count

    181
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Annom

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Een paar maanden geleden 10 van Sannie's KO Kush zaden besteld. We waren het zoeken en de spint+TMV in stekken zat. Hier een fotoverslag, achteraf, van de groei: Daaruit kwamen 7 mannen en 2 vrouwen. De 2 vrouwen zijn moeders geworden... en hebben nu hun eerste 10 stekken afgestaan...
  2. Annom

    KO Kush Mothers(2)

    KO Kush Mothers(2) van Sannies KO Kush seeds.
  3. Annom

    10x KO Kush

    10x KO Kush
  4. Leuk en interessant om dit LED verslag te lezen! Mijn belangrijkste tip voor verbetering is om volgende keer een scrog te gebruiken. Groei net zolang voor totdat je een volledige horizontale dekking (opgebonden op een horizontaal gespannen gaas, zodat alle toppen dezelfde hoogte hebben) hebt en er geen open plekken meer zijn als je van boven kijkt. De LEDs er zo dicht mogelijk op. Dit creeert een veld vol kleine goeie toppen. Ik denk dat dit minimaal de opbrengst moet verdubbelen. Nu gaat er erg veel licht "verloren".
  5. Annom

    Spint Lijers

    Hey Sannie, heel erg bedankt voor je testproduct en snelle levering! Ik groei samen met cybrbeast, hij is lang in het buitenland dus ik zal even verslag doen... We zitten nu net in week 5 bloei (1m^2 - 400W - scrog) en hebben 4dagen je product gebruikt. Misschien zijn niet alle bladeren van onder geraakt. Dit is onze eerste ervaring met spint dus ik kan moeilijk zeggen of het werkt in verhouding tot andere producten. Vrijwel alle bladeren hebben spint en na het spuiten zijn er zeker nog veel in leven. Ik heb met een vergrootglas en microscoop gekeken. Ik weet dat ik het meer dagen en beter spuiten had moeten gunnen, maar onze oogst is nu voor ons veel belangrijker, ondanks dat het voor eigen gebruikt is. Daarom heb ik masai gekocht en ben dat gaan spuiten. Ik had graag je product verder willen testen en vind het leuk dat je dit soort dingen hier test, maar we hebben te veel spint om met een testmiddel door te gaan. Onze lieve vriend:
  6. Annom

    Spint

    Spint onder de Microscoop
  7. Super, ziet er normaal uit! Ga zo door!
  8. Tungsten(dat gloeilampje) geeft met mijn Powershot A85 de best fotos onder een HPS.
  9. Ik ben moderator op het amerikaanse www.shroomery.org (groot paddo forum) en voor zover ik weet is daar nog nooit iemand opgepakt door het posten van fotos. Dit terwijl paddos in Amerika absoluut verboden zijn en de war on drugs in Amerika veel groter is. Ik kan me voorstellen dat de internetpolitie erg klein is en dat het, als het al op drugs gericht is, om de zware jongens gaat. Internet recherche zal niet opgewonden raken van een paar wietplanten. Maar ik weet er niks van dus neem dit niet als zekerheid aan.
  10. Ziet er heel erg mooi uit Jaydie!!! Ga zo door! Scrog is erg belangrijk als je efficient gebruik wil maken van je spaarlampen!
  11. "Daarnaast zal niet tegen een coffeeshop worden opgetreden bij een handelsvoorraad tot 500 gram." Een coffeeshop mag geen wiet inkopen. Dit is onderdeel van het hypocriete beleid. Inkoopprijs ligt rond de 3000 euro/kg, maar dit is afhankelijk van de soort, kwaliteit en aanbod. http://www.justitie.nl/onderwerpen/crimina...ops/#paragraph2
  12. Ziet er heel mooi uit! Ik zou me ook niet zoveel zorgen maken om 4 600W lampen. Ik absoluut geen verstand van hoe ze bij een energiebedrijf te werk gaan, maar ik denk dat 15kWh per dag meer niet echt opvalt als je niet in een klein appartementje woont. Als je bijvoorbeeld overgaat op je woning electrisch verwarmen, meer mensen in huis gaan wonen of meer thuis leeft, kan je ook best de 15kWh extra halen. Als je al elektrisch verwarmt, ga dan over op gasverwaming. Bespaar op mogelijke andere elektrische apparaten(spaarlampen, geen standby, computer uitzetten) om het extra verbruik te verminderen. Dit is alleen mijn redenatie, geen ervaring of garantie!
×
×
  • Create New...