Jump to content

onderInvloed

Members
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by onderInvloed

  1. Hallo, Allereerst krijgt iedereen die al heel lang op t forum zit de groeten van Chriet Tittulaer . Ik heb een tentje van 240x120 Hierin gaan 32 zaailingen in 18L potten 1500m3 afzuiging 1000m3 inblaas 2000m3 filter 2 x 600w Foto's volgen! Nog een fijne dag ✌
  2. een paar jaar geleden was de kwaliteit van het forum een stuk minder tegenwoordig zitten er zoveel knappe koppen op dat het forum is gestegen in waarde dit komt vooral omdat de knappe koppen alles laten zien wat ze weten zo ongeveer alles is dus allang beschreven we blijven niet aan de gang als je te beroerd bent om goed te zoeken moet je niet zeiken dat je verkeerde aandacht krijgt! en oh ja als we dan toch een alias mogen kiezen?!! ik ben dus gewoon chrietje die gozer is gewoon echt te gek gaaf weet je!
  3. goedenavond hier spreekt de politie u bent op dit moment allen in overtreding u bent strafbaar! u kunt zich nog beteren en onder een straf uitkomen u zult dan heden een week de tijd krijgen om alles wat u in bezit heeft en iets met cannabis te maken heeft in te leveren nogmaals hier spreekt de politie U bent allen strafbaar!
  4. waarschijnlijk hebben ze daar op een of andere manier een mooi voordeel gehaald! waarom zouden ze het anders gaan vieren?
  5. het is niet echt wat ik bedoeldde maar evengoed toch bedankt voor de reacties... oh ja en by the way het is inderdaad kweekverslagen!!!!!! maar daarachter staat "EN FOTO'S"!!!!
  6. ben je stoned? ik vraag om foto's van flessen! meer niet.... of ander te dikke planten ik kijk er graag naar.....
  7. deze wou ik graag delen met jullie en maar gelijk eens de vraag stellen of er nog anderen zijn met foto's van hun "frisdrank" om dit te delen met ons het gaat hier trouwens om 1 NLX individu welke samen met 149 zusters onder 4800 watt staat misschien ook leuk om erbij te zeggen dat ik GEEN ph of ec meet!!! temperatuur maak ik me ook niet zo druk om eigenlijk doe ik niets meer dan water en voeding en pk geven ik heb geen tijd voor hele verslagen dus daarom maar zo......
  8. onderInvloed

    vanmij

    eigenwerk
  9. onderInvloed

    ...........

    From the album: vanmij

  10. onderInvloed

    koningin

    From the album: vanmij

  11. onderInvloed

    colafles!!

    From the album: vanmij

  12. LET OP! Met week 8 bedoel ik de een na laatste week he! Dus als je tot en met week 10 moet moet je het in week 9 proberen! Anders beschadig je ze...
  13. om ze dikker te laten worden moet je ze eens een keertje goed droog laten trekken, volgens mij in week 8! een paar dagen wachten met wateren en ze ontploffen!
  14. Het zat bij Leafman Trading in het assortiment voordat het werd overgenomen. Het is inderdaad een handig ding! MAAR ZEKER NIET VREEMD IN MEKAAR GEKNUTSELD MET 2 SNOEREN!!!
  15. Is verder ook niet belangrijk. Ik weet weer hoe het werkt. Thnx whazzup!
  16. Je bladeren zullen niet meer terug naar groen veranderen hoor dat hoef je er niet van te verwachten. Maar het zal niet erger worden in ieder geval... Tenminste, dat hopen we!
  17. Dit is dus de "relaislijst" en hij werkt inderdaad zoals aangegeven door whazzup 1 Stekker in het contact de andere, die van het relais, gaat in een schakelklok..... Lampen erin en de tijd instellen. Een schakelkast voor 4 lampen eigenlijk gewoon om rechtstreeks op het stroomnet aan te sluiten.
  18. onderInvloed

    relaislijst

    ...
×
×
  • Create New...