Jump to content

patser

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About patser

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 09/11/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Hai mensen. Na een paar dagen wegewest te zijn be ik er weer. Wat ik nu allemaal lees?!?!?!?!?! Mikeh had een goe alterntief, maar als iedereen afzegt????????? Dragonlover, jij ook nie??
  2. patser

    Rookmelder

    en ik heb ze ook. 2 boven en 2 beneden
  3. Heej mense, ik wil om een uur of 6 reserverten om te grieken. Iedereen ok? Tot een uur of 8 ofzo en dan naar de mense die niet gaan eten maar wel meten Wie gaat er nu allemaal mee grieken van te voren??? Laat me eve wat weten man!!!
  4. Jammer mikeh. Tot nu toe komen zeker: Bjorn, TAW, Jij, Henkje, Umleitung en ik. En dan zijn er natuurlijk nog een aantal twijfelgevallen. Met de twijfelgevallen meegerekend komen we op 13 tot nu toe. Maar het duurt nog even tot 28 oktober. Dus er is nog hoop om met een leuke groep te zijn. ook mee Grieken? Laat me even weten ivm reserveren. Heej TAW, Ga je mee Grieken van te voren??
  5. Oke dan mense. Iedereen die vooraf wil gaan Grieken bij de beste Griek van Heerlen moet mij even een PM sturen. ( hou het niet meer bij hahaha) Maar het moet wel ZEKER zijn als je mee wilt gaan eten. Dit ivm reserveren. Weet je wat??? Stuur ook even een PM als je wel naar de meeting komt, maar NIET mee gaat Grieken!!! Dan heb ik de zaken op orde. Ik neem aan dat de twijfelaars, die nog niet zeker weten of ze naar de meeting komen, NIET mee gaan eten!!!!!!!!!! Wat een gedoe. Ik ben blij dat de datum pas laat in oktober is, want anders was het een zooitje geworden
  6. Oke mensen, Nog een ideetje. Als we eens van tevoren lekker gaan Grieken???? Even een goeie bodem leggen zullen we maar zeggen. We hebben nog tijd zat om te reserveren, maar dan moet ik wel weten wie ook allemaal meegaat Grieken. Dan kan ik ruim van te voren reserveren bij een hele goeie Griek hier in Heerlen city.
  7. Mooi zo. Je krijgt een PM
  8. Ik kom van fucking ver weg om jullie te ontmoeten, als ik straks alleen met Patser moet hangen dan worden jullie bedankt. Ben je bang voor me ofzo? Ik raak je niet aan. Dat beloof ik je!!!!!
  9. Je brengt me net op een goed idee.. Denk dat ik bordjes ga maken voor de mensen die niet in Heerlen bekend zijn. Vanaf de afrit van de autoweg overal bordjes met bijv. Meeting Limboland -> Wordt alleen lastig rond de binnenstad met al die fucking bewakingcameras. Zien ze dat ik die bordjes ben op aan het hangen. Pakke ze me. Jullie lekker meeten en ik op de woutekiet
  10. Tot nu toe verloopt het redelijk. Heb al van aantal mensen bevestiging teruggekregen die ZEKER weten komen. Enige probleem voor mensen die niet hier uit de buurt komen blijft het vervoer. Mijn idee: Als je naar de meeting wilt komen en je zit een beetje in de knoop met vervoer, post dat dan even hier. Er zijn meerdere mensen die van verder komen en dat probleem hebben. Misschien kunnen jullie elkaar wel helpen door te poolen.
  11. Zo, we gaan er nu echt werk van maken. Iedereen die in dit topic neerzet dat ie wil komen, zal een PB krijgen.
  12. patser

    Waarschuwing

    Ik heb op mijn poort van de tuin een bordje van mijn honden met hier waak ik enzo. Ook heb ik een buitenlamp met sensor. En nog waren planten weg vorig jaar. Dus ze hebben er ook nog mooi licht bij gehad
  13. patser

    Waarschuwing

    Zal wel niet alleen in het zuiden zijn neem ik aan??? Zijn gewoon jongens en/of meiden die alle paadjes en achteringangen van tuinen afzoeken naar wietplanten. Meestal zijn ze ook nog veel te vroeg met RIPPEN. De sukkels
  14. patser

    Waarschuwing

    Vorig jaar bij mij ook nog hier in regio 045. Planten gewoon onder aan de stam en ondersteuningstok doorgezaagd. En het waren bomen.
×
×
  • Create New...