Jump to content

Snsie

Banned
  • Content Count

    837
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Snsie

  1. STM Zonlicht kunnen ze nooit genoeg krijgen, licht is gewicht. Luchtvochtigheid kan je pas wat over zeggen als het kasje er staat, ventilatie lijkt me niet onbelangrijk als je gaat bouwen. Geld ook voor de temp. Hoe groot de kas moet zijn ? Hoe groot wil je ze kweken ? In een kas kan het wat trager gaan, als je niet het juiste matriaal gebruikt, het ene plastic en/of glas laat licht beter door als andere, inof hierover is te vinden. Kwaliteit kan net zo goed wezen als de indoor wiet, probleem alleen is dat buitenkwekers problemen hebben met het afbloeien, kasje kan doorvoor een oplossing wezen, mits je het goed doet. Voor de grond voor in de potten kun je zo een growhop inlopen, daar ligt genoeg voorbemestaarde voor de eerste maanden en daar kunnen ze je ook advieseren wat je daarna kan gebruiken. Wat je hier ook wel ergens terug kan vinden. Suc6
  2. Ja, inhoudloze beroeps reply-ers , de beroeps vervuilers van forums.
  3. Jointje op 2 bier is hier de idiale combi om mijn driftbuien te bevredigen bij need for speed
  4. Offtopic: Hele verbetering die nieuwe avator hompii
  5. En dat heeft weer met je leeftijd te maken Hint hint
  6. He.... lastig he. Je zal snel genoeg gaan merken wat ik bedoel
  7. Dan moet het begrijpend lezen zijn wat niet lukt Linkje
  8. Sluit me aan BeeKaa Voor de shiva FF googlen en zie hier
  9. @Dame Blanche Ik maak me eigenlijk geen zorgen over de ph. Bij de gebruikte aarde is de ph al ok. De compost die ik er doorheen meng is compost van 2005, goed verteert en krioelt van de wormpjes. Op de plek waar de planten komen te staan zijn alvast 100 wormen gestopt die zich nu tegoed aan de wortel restanten van de oude planten. Persoonlijk ben ik niet zo aardig als jouw voor die beestjes, als er een paar sneuvelen tijdens de graaf werkzaamheden is het jammer. Verhouding kan ik verder weinig over zeggen, het is 1 deel compost op 2 delen aarde. En dat is afgelopen jaar zeer goed gegaan. De ph zat rond de 6.4 en geen uitschieters gehad. Anyway interresante topic, ik geloof in puur biologisch En ben erg benieuwd hoe ander hun grond verijken
  10. Kijk eens wat er allemaal in de buurt staat van plek waar je ze wil zetten, mactrunk. Als het een vruchtbaar stekje is, hoef je niet eens met voeding te sjouwen. Plantje weet dan heel goed waar ze het zoeken moet.
  11. Wat je nog toe zou kunnen voegen is beginnen met mengen vlak nadat je oude planten eruit zijn, zodat het nog een aantal maaden heeft om goed in te trekken/werken. Zelf gebruik ik ongeveer hetzelfde als jouw, enigste verschil is, dat we hier alles op een berg gooien. Gebruik ook gebruikte aarde, met alleen compost. Waar echt vanalles doorheen zit, kippe, paarden en konijnen poep, bladafval, gft afval ect,..... Voor elke kruiwagen een half met compost, mengen, een paar maanden laten liggen en een maand voordat de plantjes in opengrond gaat worden de gaten ermee opgevuld. Dit mengseltje heeft bij mijn bp 400 gr opgeleverd en flinke uitschijter van de T44 1k+. En nog een kleine tip: Af en toe een spatie tussen je tekst leest een stuk makkelijker
  12. @hersens Voor zaadje adviseer ik je eens om de banners te klikken. De prijs voor T44 valt mee. T44 is een erg makkelijke plant om mee te beginnen, groeit snel en heeft een korte bloei. En zoals voor alle wietplantjes geld, zorg voor een goede aarde waar alles in zit, als je ze buiten in potten zet het liefst zo groot mogelijk. En uiteraard is het zonnetje belangrijk, hoe meer licht hoe meer gewicht Zelf zet ik de planten eind april/mei buiten en dat gaat prima. We hebben een zoek knop die je kunt gebruiken nog meer info te vinden.
  13. Snsie

    Top 44

    T44 is een lekker soortje. Dit jaar ook gekweekt en tot nu de favoriet van de meeste Maar laag blijven ze niet uit d'r eigen, zie gallerie.
  14. Uhm,... ja Ik persoonlijk zou dan op deze site gaan kijken. Doen we regelmatig zaken mee, complete systemen voor weinig die je naar wens aan kunt laten passen. Zou als ik jouw was, zorgen voor een goede grafische kaart en flink wat ddr geheugen.
  15. Blijft een moelijk onderwerp. Ik zelf ga nooit onder invloed van wat dan ook achter het stuur zitten. En zeg ook altijd is je eigen verantwoording. Maar vraag me wel af wat ik doe, als iemand waarvan ik weet dat hij/zij onder invloed brokken maakt.
  16. Toppie Uiterarrd komt er dan een blauwbek verslagje
  17. Zullen we dan voor plaatselijk bekendheid gaan en met een wf shirt en vette joint een nieuwjaarsduik nemen !?
  18. hihi Het wordt nu ik zie wat jij niet zie. Zal ff fotoshoppen Deze plekjes bedoelen we
  19. Laat me raden Is vast de deegrol . Kunnen we verder ontpic blijven.
  20. Mee eens En het gaat me niet om de boetes, maar om wat je ander aan kunt doen.
×
×
  • Create New...