Jump to content

Inreh

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Inreh

 • Rank
  Groentje
 1. alleen de onderste bladeren zijn wat geel, de rest komt denk ik door hoe de foto getrokken is. ok ik zal hem dan nu in bloei zetten. iemand een gedacht oeveel daarvan af te halen is met een 400watt die schijnt op 1 plant, en denk dat de bloeitijd voor White widow 8 a 9 maand is (verbeter me maar als het fout is )
 2. jah , hij is nu zo een 40cm groot, alsk hem nu nog groter laat worden en dan pas in de bloei zet maakt dat iets uit of niet? of zet ik hem gewoon nu meteen in bloei ? en ziet hij er een beetje goed uit ?
 3. hoi hoi ! heb hier 1 white widow staan, ze heeft eerst in de kweektent gestaan (met 400W) maar nu al een tijdje buiten en voor het raam, zo ziet ze er momenteel uit: nu ga ik ze terug in de tent zetten op 12/12 en hopen dat het er niet te warm wordt want heb geen verluchter; ik heb onderaan een pc ventilar en er een neerliggende ventilator in zodat ertoch nog wat luchtcirculatie is. Hopelijk kome er een paar grammetjes vanaf:) groeten iNreh !
 4. Inreh

  Vraagje

  Dat zij die niet ( Growshop ) waar ik mijn zaadjes en kweekset gekocht heb. Hij zei:Voor een venster zetten tot de worterls door het karton heen zijn....(meestal zo een 2 tot 3 weken..)
 5. Inreh

  Vraagje

  Hoi! Mijn plantjes staan nu ongeveer al een week en paar dagen voor de venster. Mijn vraag is: Mag ik ze nu verpotten en in mijn growtent zetten of nog eerst eventjes wachten? foto's: http://www.mijnalbum.nl/Foto=4BXSVXVA http://www.mijnalbum.nl/Foto=E7THAORR http://www.mijnalbum.nl/Foto=KRBLC3ZI
 6. Inreh

  Help!!

  staat nu niet meer in cactus grond PS: Hoe krijg ik mijn graadjes naar beneden dan?
 7. Inreh

  Help!!

  Is het normaal dat mijn white widow geel begint uit te slaan? Foto: http://www.mijnalbum.nl/Foto=QFOZQ7BZ http://www.mijnalbum.nl/Foto=4YARIJDL http://www.mijnalbum.nl/Foto=7ENXUMJL Sorry voor de onscherpe foto's (is bij mijn gsm genomen!) Plantje is nu ongeveer al 2 weken in cactus grond,maar vanaf dees week in de grote pot en het plantje wil maar niet groeien.Staat nu in de growtent met ventilator,400 watt lamp,Emmer vol met water... De grade zijn nu ongeveer 31-32° en 49 % luchtvochtigheid
 8. de onderste waren nu 3/4 geel en leken héél dood en heb ze dan maar afgeknipt maar nu begint bij de bovenste ook een licht geel kantje te komen. ook lijkt het alsof men plantje maar niet wilt groeien :s
 9. ja maar ik woon in Belgie en daar is maar 1 plantje toegelaten door de wet é... dusja
 10. hoi iedereen ! ik heb zo een 3 weken geleden, denk ik, 1 zaadje laten ontkiemen van een White Widow. Nu staat het in men kleerkast onder een 400watt lamp en met een ventilator erop gericht. Ik kijk eigelijk niet naar hoeveel uur het licht en donker is....dus dat moet ik gaan veranderen. Zoals ik al zei zat ik te kweken in men kleerkast, dat kan niet blijven duren. Nu ga ik dus zo een Growtent kopen van 1x1x2. In die tent, is het genoeg om er een ventilator in te zetten een lamp en een verluchter van een computer ? want het is toch maar voor 1 Ã 2 planten. De Voeding, ik geef nu Roots 1Ã 2 keer in de week, groeivoeding 1x in de 1 0dagen en water geef ik denk ik TE veel want plantje heeft gele uiteindes die wat krullen. Temperatuur is tussen 25-27 graden en Lv tussen 30%-50% paar vraagjes: wanneer moet ik hem in de bloei zetten ? en hoe doe ik dit, gewoon de uren veranderen, door 12u licht 12u donker ? nog fototje van plantje hoe het er nu bijstaat in men kleerkast:
 11. zou het kunnen door te veel water te geven ?
 12. links onderaan is het blaadje wat raar en aan deze kant is het wat geel/bruin aan het krullen het staat in men kast met ventilator en 400watt lamp meestal 25/26/27 graden, en Lv tussen 30% en 50% geef toch wel vaak water, 1 keer om de 2 dagen (1 glas ongeveer) staat in 35 liter pot in aarde, geef 1 keer in de week wat roots en 1 keer om de tien dagen ga ik groeivoeding geven het zijn dus ook alleen maar de onderste blaadjes, de rest ziet mooi groen
 13. Inreh

  Aankoop Homebox

  238€ kost het en komt inderdaad van de aliengrowshop
 14. iemand ervaring/opmerkingen/voordelen/nadelen met deze homebox ? want ik heb misschien wel zin zo ééntje aan te schaffen... wat informatie: the best quality and environment for a successful grow. The Homebox is constructed for the beginner. Ideal for the growing with earth, the pots can be placed directly on the waterproof floor. With its compact measurements of 1m x 1m x 2 m, the Homebox finds place in most households. Also when using the proposed systems there is still enough breathing space between your plants and your lamp. The Homebox can also be ideally be used for your mother plants or cuttings. You can use the Homebox individually or fit it together with other Homeboxes via the ventilation outlets, i.e 1 Homebox for your mother plants, 1 for your cuttings and another for the growing phase and a final one for the budding period.
×
×
 • Create New...