Jump to content

Biokweekleek

Full member
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Biokweekleek

 • Rank
  BIO THC LiD

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. En hier gekozen voor die van Mad Spannend laat die bestelling maar komen highaahahhaaha.
 2. Ik ben er nog laat me niet weg jagen hoor ,ik geef niet op. Thnx voor de informatie zover. Ben er mee bezig de bestelling van de zaden gaat vanavond de deur uit ik heb K.O Kush F3 besteld want de Herijuana IBL is niet op voorraad. Maar dit geeft voor de rest niks. De zaden van Sannie zijn altijd goed geweest. Ik houd jullie op de hoogte. GRT.Bio
 3. ik heb longkanker Sex' n Combi,ik wacht even het even af wat de reactie nog meer zijn.
 4. sorry zal ik doen had ff me gedachten er niet bij. Wordt nog een klus zo te zien pffff.. Is dit ook te doen met een machine zoiets als en honey bee extrator?
 5. Thnx voor de info is kijken wat ik hier mee kan heb nu helaas ook kanker. Eerste chemo is er door en de bestraling ook. Ze geven niet exact hoelang ik nog heb maar tot die tijd grijp ik dit middel aan ook omdat ik een vevent roker ben en was van weed. Kan iemand misschien de verhoudingen geven wat je overhoud na zo extracxtie?
 6. Bac biovoeding Deze voeding bedoel ik deze hoef je niet aftezuren en geen ph en ec meter voor nodig.Die voeding die jij gebruikte is minerale voeding . Hier een linkje naar de folder van bac met uitleg over o.a de ph en ec . met de voeding die ik dan bedoel van bac Biologisch En zoals je zelf al zegt die goede kennis van je smeert je inderdaad maar wat aan En als die goede kennis van jou je echt had uitgelegd hoe je moet kweken had we je dit toch allemaal niet hoeven uit te leggen . Enigste waar ze op uit zijn is geld geld geld ook de goede kennis van je of het is gewoon een suf neus . Met de voeding die ik adviseer en ert ook zo te zien haal je er nog eens meer en betere kwaliteit vanaf dan waar jij mee bezig bent als het je dan toch alleen om te poen te doen is ben je lekker bezig met al die voeding die je al in huis hebt gehaald (kassa). En je hebt ook nog eens een ec meter aangeschaft (kassa). Enigste wat ik wil is je op het goede spoor zetten en je niet af zitten te zeiken en dat maat je van je die kan beter gewoon wat nuttige dingen zeggen dan al die onzin die nu zit te vertellen ,luister naar de ervaren kwekers van mij hoef je dit allemaal niet aan te nemen maar wilde het toch even kwijt
 7. Misschien dat ik je een paar tips mag geven water volgende keer je aarde in voordat je je stekjes erin zet . Vul je pot goed aan tot boven aan de rand en lig boven op je aarde zwart/wit folie . Tip voor je voeding gebruik de biolijn van bac heb je geen ec en ph meter meer nodig en luister vooral niet naar die gasten in de growshop want hun willen uit eindelijk ook hun centjes verdienen lees voor de gein eens de topics van Sannie door . Geef je trouwens nu water van onder of nog steeds van boven ??????? En het eerst wat je morgen gaat doen is een ph meter halen wat een onzin verhaal dat een ph meter niet belangrijk is . Wil nou niet heel bij de hand over komen(opbouwende kritiek) maar als je hier goed leest en bepaalde topics volgt had je dit ook moeten weten .Als je goed leest haal je top growers er zo tussen uit en die letten nog op de centjes ook qua voeding en spullen .
 8. Wat een knuppels man jez*s ,mooi veldje hoor houden zo .
 9. Wil je dit nu al gaan knippen ??? Ik zal als ik jouw was op de plekken waar die bruinebladeren uit je toppen steken is kijken of het daar niet rot ! Staan je planten ook niet te nat ? Volgens mijn zijn het ook herma's aan je laatste foto te zien .
 10. Mooie kweek ben benieuwd naar het resultaat van die tabletten . @beginner
×
×
 • Create New...