Jump to content

Azagthoth

Members
  • Content Count

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Azagthoth

  1. Azagthoth

    Sannie

    haha grappig broer...
  2. *edit* Ah ik zie nu pas je "wie is wie en wie is hoe" topic. Fraai kastje btw.
  3. Je plempsels zijn altijd weer een waar genot om te lezen.
  4. Ik zit met hetzelfde fenomeen. Recent heb ik een paar nieuwe Kolossus-zaden (fem) besteld. Ik zit nu in het einde van week 10, flinke buds en cola's, maar heb nog zeker 2 weken voor de boeg. De topvorming kwam opvallend laat op gang. Klimaat, waterhuishouding en voeding waren en zijn in orde, geen stressfactoren of bijzonderheden. Ik had ook nog een aantal oudere (ca. 1 jaar) Kolossus-zaden (fem) liggen die ik elders heb neergezet. Deze groeiden en bloeiden niet zozeer beter maar wel sneller. De topvorming kwam twee weken eerder op gang. Na 9,5 weken bloei mooi afgebloeid en oogstrijp. Weliswaar een andere locatie, maar ook hier geen bijzonderheden/stress en een goed klimaat. En Kolossus is inderdaad wel een mooi soortje, heerlijk om te kweken. Ze kan flinke doses voeding hebben en beloont je daar rijkelijk voor! Flip, kijk ook eens naar de Extrema. Ik vind haar iets lastiger dan de Kolossus, maar ze brengt wel mooie resultaten. 9 weken bloei en je bent klaar. Hericules heb ik niet veel ervaring mee, slechts 1 keer gekweekt. Ze leverde erg mooie wiet, maar net wat minder gewicht dan Extrema/Kolossus.
  5. *kruipt onder steen vandaan en steekt duim op naar Cannaz* *kruipt terug onder steen*
  6. Gisteren en vandaag nog bij het groeipaleis geweest, gewoon geopend. Ik heb het over de oranje deur van de winkel.. Verderop in de straat zat een andere shop, die is idd al een tijdje gesloten op last van de gemeente.
  7. @ Pierr000 en Groen Gif:
  8. Is bacto geschikt om als "bladvoeding" te gebruiken? *edit: of gebruik je yuca in je voedingswater?
  9. Ik zoek ook een bak in die afmetingen, voor dezelfde toepassing. Ik lees aandachtig mee. Nu gebruik ik deze, van 100 x 107 cm. Net iets te klein, maar het werkt wel prettig. De afvoerkanalen maken het makkelijk om het restant aan voedingswater af te voeren.
  10. Hetgeen je aan de kaak stelt kan een serieus probleem worden voor mensen die (onbedoeld/onbewust?) foto's van zichzelf openbaar maken. Maar, volgende keer misschien de betrokken user een pm sturen en hem/haar (in dit geval hem, duh) attenderen op de openbaarheid van de foto.. bij geen gehoor van de user (wellicht even inactief is o.i.d.) kan ook een mod worden gewaarschuwd? Daarna kan je het voorval altijd nog ter illustratie voorleggen aan de overige leden van het forum zoals je nu hebt gedaan. En dan zonder de bewuste foto te plaatsen en zonder de betreffende user te noemen. 2 centen.
  11. Kijk anders ook eens bij desjop: 90x90 configurator Een vergelijkbare set komt op 489 euro, maar dan krijg je er wel een automatische blusser, complete voedingslijn en basisvoeding bij. Ook heb je iets meer afzuigcapaciteit. Ik heb iets soortgelijks aangeschaft en ben er erg tevreden mee. Die easy-roller set mag je niet teveel van verwachten, ik gebruik ze zelf niet.
  12. Oh wederom een heerlijke bijdrage van macerror, +1. Die krijg je gratis bij dit mooie forum .
  13. De faal compilaties van TNL heerschen! Deze blijft ook erg leuk
  14. Ik heb PvP 1 keer curatief gebruikt bij een beginnende spintplaag. Werkte goed, de spint was na 1 behandeling verdwenen. Voor de zekerheid na enkele dagen de behandeling herhaald. De spint kwam niet meer terug. Ik gebruik PvP nu altijd preventief, 1 keer spuiten met een halve dosis net na het uitschakelen van de lamp, in week 1 bloei. Sinds ik dit doe heb ik nooit meer last gehad van plagen/ongedierte.
  15. Haha, ubertrol. Het moet echt niet gekker worden. Aan de andere kant ben ik best nieuwsgierig naar hoe een "gere-codeerde Azagthoth" eruit ziet .
  16. Azagthoth

    De Wet

    Is je zoon hoofdbewoner/eigenaar van de woning/het perceel? Zo nee, dan was er ook geen toestemming .
×
×
  • Create New...