Jump to content

britewire

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by britewire


  1. De horror's zijn RIP...

     

    MAAR... ik ben al aan't plannen en aan't kijken of ik een betere kast kan bouwen.

     

    Trouwens, ik heb gistren het eerste wietje geprobeerd. Misschien is het omdat ik em zelf gekweekt heb maar echt, zelf vind ik het een van de meest lekkere wietjes die IK ooit gerookt heb. Lekker smaakje met een scherp randje en echt een heeeele lekkere high. Lekkere uplifting high ipv zo'n moeie high.

    Echt lekker, zal er nog heeel wat van roken.


  2. Even de kap van de CV ketel afhalen en even kijken hoeveel Watt de pomp (+10%) is (trekt de meeste energy) trek dat af van het maximaal vermogen van de 35w aardlek (ongeveer 8Kw) en je zit op je maximaal vermogen wat je kan trekken


  3. Of je zegt tegen hem dat je een nuclear wapen aan't bouwen bent en dat bij de vorige poging de aardlek eruit ging toen je de deeltjesversneller activeerde.

     

    Als je dit doet raad ik je aan om alvast je koffers te pakken en je klaar te maken voor een 1 way ticket too Al Ghrahib Central Station! :rofl


  4. Ben me een beetje in aan't lezen over light-rail systemen. Dit is wanneer een zich een lamp over een rail voortbeweegt en zo het licht verspreid. Dit zou zorgen voor een goede verspreiding van het licht en de oppervlakte waarbij een lamp efficient is met 50% verhogen.

     

    Nou kan ik begrijpen dat door de verplaatsing van het licht je een groter bereik hebt en je hierdoor ook de lamp dichter op de planten kan zetten, maar toch denk ik dat ik er eens wat berekeningen op los ga laten of dit wel waar is. :rofl

     

    Wat denken jullie, zin of onzin?


  5. Kan iemand mijn vraag beantwoorden, want het lijkt erop dat de zaailingen een beetje zijn aan't strekken onder de tl buizen. Daarom zil ik ze graag zo snel mogelijk onder de hps zetten. :rofl

     

    Voor de rest zien ze er wel aardig uit, vind ze alleen een beetje te lang. Zal vanavond wel een fotootje plaatsen om te verduidelijken.


  6. Ik heb ze nou ongeveer een week staan en ze doen aardig hun best om volwassen te worden. Zoals je al las heb ik ze op stekkengrond staan en geef ze 1/2 dosis wortelstimulator. Nu vraag ik mij af wanneer ik ze in de grond (plagron batmix) kan zetten want ik ben een beetje bang dat ze op zo'n heftig bemeste grond (1.6EC) overvoed raken in zo'n vroeg stadium.

     

    De plantjes staan nu lekker in het zonnetje te genieten.


  7. Zekers..

     

    Ga er 9 zetten. De grond word morgen klaargemaakt voor gebruik, dat betekend dat ik Mycorhizza, bacteriologisch brouwsel en als experiment glucose ga toevoegen aan de grond. De glucose is om de mycorhizza schimmels te voeden.

     

    Ik ga ervanuit dat de extra glucose geen nadelige gevolgen zal hebben voor de planten. Nu maar hopen dat het mogelijk is voor de schimmels om de glucose ook uit de gond te halen ipv alleen maar uit de plant zelf.

     

    We zullen zien.

     

    Sanny, heb jij hier misschien weet van of dit mogelijk is?


  8. Ik zie dat veel americanen dit gebruiken om te kweken. Ik kan best begrijpen dat door de afwezigheid van een medium het met grote hoeveelheden best efficient kan zijn. Maar hoe zit het als je het gebruikt bij relatief kleine hoeveelheden planten.

     

    En de opbrengst natuurlijk... is die beduidend beter, is de cyclus van de plant sneller, betere smaak misschien?

×
×
  • Create New...