Jump to content

MrMurphy

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MrMurphy

 • Rank
  Groentje
 1. Hoi Naka. igrow zegt dat de afzuiger 250 kuub is,alleen geloof ik dat zelf niet.Hij is echter wel sterk genoeg mits de deuren van je kast dicht blijven.Voor de temp moet je dus voor genoeg verse koelere lucht van buiten af zorgen.De lampen zijn eigenlijk te zwaar voor zo een kleine kast.Vandaar dus ook de warmte ellende. Nu heeft igrow de kasten uitgerust met 400 watt.Succes... ik blijf je volgen... Greetzz Murphy
 2. Misschien laat Stijlloos ons wel in spanning. Zou anders toch wel stijlloos zijn om niet meer te reageren..! Of zou hij internet via upc hebben?? Je weet het niet he!!
 3. Ik draai er NOG maar eentje in afwachting op een update....
 4. Hey Rainman.. Lijkt me wel gaaf zo een animatie.Hoe hoog zijn ze nu? Greetzz...
 5. Er was al een paar dagen helemaal niet gepost dus ik denk eens even wat erop zetten.. Greetzz Murhpy
 6. Hey Rainman... Nog de beste wensen..iedereen trouwens. Het zal in Dublin wel geknalt hebben he. Ik ga waarschijnlijk in feb. weer eens naar Ierland. Eerst naar Howth.even een pint dowloaden,en dan door naar Shannon wat vrienden bezoeken en daarna een paar dagen naar Dingle-bay. M'n zoon van twee gaat de eerste keer mee.Kijken of hij het weer kan trotseren! Het oerwoudje ziet er prachtig en fris uit.Wat een camera heb jij zeg! Advies kan ik je helaas niet geven..... ps... Ik toeter wel als ik vanaf the airport naar Howth rij.
 7. Hey Paffi... Ligt het verslag stil? Greetzz....
 8. Goede morgen.... Zo te zien heb jij het rustig aangedaan gister avond? De beste wensen..... greetzz
 9. Hello Rain... Dat ziet er geweldig goed uit! Het is een super fan wat je daar hebt..!Is dat starters pakket van Sannie ook voor mapito geschikt? Going for an s.s.s!!Daarna even een paar pint downloaden!! Greetzz en een fijne jaarwisseling toegewenst.....(Voor iedereen hier btw!!) 33 jaar jong!!
 10. Way to go Rain.... Nu wordt het leuk.Ze gaan lekker hard!Mooi,mooi,mooi!!
 11. Hey Rainman.. Dublin is cool!Vooral Temple Bar..!(Fucking tourist hoor ik je al zeggen!!) Het enigste plaatsje in Dublin waar ik nog wel es kom is Howth.Het is maar klein,maar wel erg gaaf! Ik hoop idd dat de roest plekjes zo blijven zoals het nu is.Het zou aan de luchtstroom kunnen liggen.Aangezien ze er gevoelig voor staan. Heb er zelf geen evaring mee. Greetzz....
 12. Hey rainman.. Klasse werk!!Ik denk toch dat de stekjes ietwat droog staan. Misschien moet je met afgezuurd water ph 5.6 a 6.0. De blaadjes hangen een beetje en dat duidt toch op een tekort van water.Je lv is erg laag,dus de blaadjes kunnen niet voldoende opnemen.Daarom sproeien. Waar woon je in Ierland?(Zuid,west,noord)Ben zelf een Ierland freak.Ik kom jaarlijks aan de westkust.Dingle-bay.geweldig!!!! Succes en keep 'm growing!! Greetzz... Murphy Met afgezuurd water SPROEIEN dus....!!
 13. Ik zou de ph zeker terug brengen naar 5.0/5.2! I.d.d geen voeding,enkel en alleen wortelsim. Greetz Murphy.
 14. Hy Whiz......... Not bad huh? Hehehe
×
×
 • Create New...