Jump to content

Experience

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Experience

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Zo.. dat is een tijdje geleden, ik ben echt te lui om te posten haha. Maar hierbij nog een paar redelijk recente foto's. Anderhalve week geleden, zijn nu nog wat vetter, maak binnenkort wel weer een paar nieuwe pics. nieuwe foto's volgen snel
 2. Heeft er iemand een idee of die Blumats ook gewoon te koop zijn in een (tuin)winkel? Of zijn ze alleen te bestellen? Aangezien ik ook nog een bewateringssysteempje nodig heb voor de vakantie, en die site/winkel van blumat gesloten is nu:S
 3. ik zou ook ff mn stekkenboer bedanken als ik jou was.. 7 bladerige vingers op een stekje.. Dat moet ik ook nog een keer meemaken..
 4. nog ff wachten en dan ga je ze waarschijnlijk binnenkort wel ruiken
 5. Zie ik nou ook 3 en 1 vingerige bladeren? Dan lijkt het probleem me nog ietsje groter ofniet?
 6. hele hoge bodemtemperatuur is niet goed voor je plantjes/wortels. Misschien kan je wat wit folie o.i.d om de pot spannen, of je zou ze wit kunnen schilderen:D Verder zien ze er goed uit vind ik! Keep up the good work
 7. haha.. inderdaad weinig overzichtelijk zo:). Maar zien er goed uit de meeste plantjes, lowridertjes staan dr wel grappig bij haha. Hele dag zon op het balkon? Succes verder!
 8. Een meeting in het Noorden van het land lijkt mij wel een strak plannetje idd! Misschien voor na het buitenseizoen zodat we gezellig wat kunnen sampelen emt zn allen:)
 9. Staan er erg mooi bij! Lekker vol en kort. Kan niet echt goed zien of het nou om dames gaat, maar als het alle 5 dames zijn heb je inderdaad geluk!
 10. Of koop ff een paar grote emmers/potten. OP zich zien ze er gezond uit, maar de potten zijn echt te klein wil je nog een beetje leuke opbrengst halen:)
 11. lijkt mij eerlijk gezegd geen spint, of heb je eerst veel witte/gele vlekjes gehad op die plaatsen? Ik geloof dat spint alleen het bladgroen wegzuigt, en niet het hele blad wegvreet.
 12. Ik vind persoonlijk 'The Kottonmouth Experience' van de Kottonmouth kings er relaxed om bij te trippen. Is een remix cd van ze met allemaal stonersongs/beats erop.
 13. groningen toch Snowy? En goede nepal? dan denk ik ook wel te weten welke shop het is haha
×
×
 • Create New...