Jump to content

guesswhat

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About guesswhat

  • Rank
    Groentje
  1. ik heb wel een idee, die grens ligt bij 13,5 uur, daarna gaat de plant weer het idee krijgen dat het groei periode is. heb ik geleerd tijdens een cursus in jou redenatie kun je dus beter in 1 x van 12 uren over gaan naar 13 uren, dan in stapjes, want dan moet de plant steeds weer opnieuw wennen aan een tijdschommeling?
  2. thanx, like i thought maar dan weer een nieuwe vraag, weet je ook in welk gedeelte van de nacht dat het meest gebeurd, want ik heb meegekregen dat 13 uurtjes licht verstandig is dan 12, maar dat zou betekeken dat de plant een uur minder heeft om de opgedane energie om te zetten in bouwstoffen. any idea?
  3. Neemt de plant 's nachts ook co2 op? en zou je dus het beste de toevoer van verse lucht ongewijzigd kunnen laten ten opzichte van de dag periode, of is de plant 's nachts niet of minder actief op dat gebied en zou je de afzuig/inblaas tot het minimum te beperken in de nachtperiode?
  4. als je het zo maakt als op de tekening verminder je de afzuigcapaciteit van je kamer, als je veel overcapaciteit hebt zou het misschien kunnen, maar dan moet de aanvoer zeker niet korter zijn anders trek je procentueel gezien nog te veel koude lucht ten opzichte van de lucht uit de kamer. ik zou me zowiezo niet druk maken om een chopper... die is er hoogstens om de geindustrialiseerde kweker op het industrieterrein op te sporen. zolang ze geen klachten hebben ontvangen gaan ze niet actief naar de kleine thuiskweker opzoek. of je moet de pech hebben met een compleet buurt interventie programma geconfronteerd te worden
  5. ik moest daar de weg vragen naar een coffeeshop dat blijft je dan wel een beetje bij, + dat dat plein met de bcc en de mediamarkt een tijdje geleden in een tv programma was omdat er een kunstwerk geplaatst werd. ik was er nog nooit eerder geweest en zal er waarschijnlijk de eerste tijd ook niet meer komen omdat ik helemaal in noord nederland woon en een reis door nederland dag had die dag... dus geen valse shop promotie hier, ga die wiet checken en je gelooft me. zolang ie niet op is althans
  6. je komt vanaf de snelweg ede in, kom je onder een stadspoort gebouw door, rijdt je rechtdoor en aan het einde rechtsaf ergens, je gewoon de bordjes centrum, daarna kom je aan je rechterhand een plein tegen met daaraan een mediamarkt en een bcc, dan ben je iets te ver gereden, want je had voor het pleintje rechtsaf moeten slaan, dat weggetjes rijdt je uit, tot je de gelegenheid wordt geboden over het spoor te gaan, dan meteen linksaf het parkeerterein op, rijdt je weer langs het spoor terug in tegenstelde richting, na 100 tot 300 meter ofzo zit ie aan je rechterhand.
  7. normaal zou ik dit nooit doen, maar dit vond ik het vermelden wel even waard. met de wetenschap dat een goed wietje vinden in deze periode zeer goed zoeken vereist had ik vanmiddag met stip het mooiste wietje gekocht wat ik afgelopen jaar gezien heb. en ik heb wat wiet gezien dit jaar We reden van utrecht richting arnhem tot ik bij veenendaal erachter kwam dat de wiet weer op was. dus in ede opzoek naar een coffeeshop, dat was dus de Kink geworden anyhow; woon je in ede of omstreken ga dan snel richting De Kink en koop daar Shiva, je weet niet wat je ziet en proeft!
  8. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier kan wel een slotje op, lijkt erg nl. veel op dat mozaik virus.
  9. Van een paar plantjes zien de blaadjes er een beetje vreemd uit. het plantje zelf ziet er ook wat vreemd uit. beetje weinig blaadjes voor de lengte http://img156.imageshack.us/my.php?image=1ew1.jpg http://img212.imageshack.us/my.php?image=2es5.jpg waar ligt dat aan?
  10. ik luister elke avond politie scanner van rijnmond, gemiddeld één keer per week worden agentjes erop uit gestuurd ivm wateroverlast. ik denk dat de helft daarvan kwekerijtjes zijn. zeggen ze er vaak ook bij, waarschijnlijk plantjes zelfs een keer gehoord dat een vrouw om 01:00 's nachts in een flat, iemand in de flat er tegenover met draden e.d. zag slepen wat haar de gedachte gaf dat de man met een kwekerij aan de gang was, of de agentjes even wouden kijken... ook lullig gepakt worden. Voor mensen die bang zijn voor de stroomleverancier ivm hoog verbruik; Ook al vermoed een nuon of essent hennep ivm veel stroomverbruik mogen zijn niet actief jouw gegevens doorspelen aan de politie ivm privicywetgeving. hoog stroom verbruik betekend immers niet automatisch plantjes, je kan ook 10.000 ltr water op 18 graden constant houden ivm je koikarpers. kijk wat dat aan stroom kost. 1 watt per ltr.
  11. waar ie komt vertel ik snel, wat de prijs is moet ik zelf nog bedenken, en de growshop krijgt idd de naam die hier bedacht is
  12. Guess What... Doe geen moeite meer, we hebben een winnaar. Wie het is verklap ik nog niet ivm diverse registraties, maar de winnaar zelf weet het wel! Super bedankt voor de input!
  13. guess what; ze worden steeds mooier. sterker nog als we geen mooiere tegenkomen staat de winnaar hiertussen... Wat een eer voor de winnaar! Maar er is meer dan alleen eer voor de winnaar namelijk de prijs die er aan vast zit. Thanx for the input so far!
  14. ik spreek nog geen voorkeur uit, maar heb al meerdere leuke namen voorbij zien komen...
  15. Voor onze nieuw te openen growshop zoeken wij een orginele naam. Daarom leggen wij ons oor overal te luister voor creatieve input... kortom, hoe zou jij je winkeltje noemen?
×
×
  • Create New...