Jump to content

bluebird

Members
  • Content Count

    178
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bluebird

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 04/27/1983

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • MSN
    bluebird-0@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BlueBird's Paradise
  • Interests
    Eerst mij vrouwke ,kweken en pc
  1. Dit artikel gaat over mij. Als niemand weet wat de echte waardes zijn van wat gevonden is hou de speculoos voor je jezelf. Graag dit topic weg net alles al mijn andere 90% delingen al weg gedaan zijn. Dank om mij hier een beetje te wissen op het forum. Had niet waar geweest als stijlloos was gebleven!
  2. Hoi. Je dames in de volle grond zien er voorbeeldig uit tegenover die dat in de potten staan. Zijn het allemaal dames die daar staan ? verder niets opte merken gaat goed. en ga zo door.
  3. wie weet kom ik ook eens langs de meeting. als ik men weg nu eens kende! Is er een mede belg die daar aanwezig gaat zijn ? mss kunnen we dan carepoolen ? we zien nog wel . tot de volgende.
  4. BlueBird en miss BlueBird vonden het ook een geslaagde meeting. Aangenaam om nu een gezicht bij de naam te plaatsen;). Veel lekkere soorten mogen proeven waar ik er zeker ook ga van bestellen ik heb geen wietje gerookt waar ik iets slecht over kon zeggen. Van wie ze allemaal waren weet ik niet maar vond ze allen goed. Ik kan er me enkele van knutsel herinneren blowsterke blowfish tomas, srry voor de gene ik niet meer herinner nu, ik was zo weg als een garnaal eerlijk gezegt. Ik zelf had paar samles white widow die ik weggaf. En enkele samples laten proeven in de verdamper : N.y.c.d ,white widow , en lavender. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben ik alvast wel. De toermalijn idd geen gezever gehoord prima shop met mooi terras maar spijtig dat er geen wietboom aanwezig was;) Ik kocht daar ook zelf wat wiet aan : amnesia haze, bubbleicious en alegria. Enkel de alegria is niet mooi geknipt. Het carpoolen met bollocs vroome en miss vroome en suffie uiteraard was ook een succes er was niets misgelopen. Waar is de volgende weeting ? We hebben echt genoten.
  5. Gegroet dames en heren. Ik zal ook aanwezig zijn met mijn vriendin en een medelid bollocs. Ik zie jullie daar. tot kijks
  6. Update. Dit zijn de zaailingen voor buiten. Nog zo een 5 dagen en ze mogen buiten staan !!! Greetz.
  7. Dit zijn foto's vandaag getrokken 1 maand of iets langer na buiten te zetten. Groetjes. BlueBird.
  8. Voor de mannetjes en vrouwtjes te herkennen gaan we van elke plant zaailing een stek maken. Zodra het mogelijk is natuurlijk! Dit zijn enkele foto's van die paarse blaadjes. Dit komt door de koude vertelde ze mij. Dit is een van de zaailingen. Week 2 ergens van de levensduur zaailingen. Deze zijn ook 2 dagen geleden verpot!!! En kan de wortels al zien nog niet zo veel maar zie ze al. Greetz. BlueBird.
  9. Hey suweno. 140 cm is me nog beetje te laag denk ik voor 400 watt of ga je met cooltube werken? Kwa opervlak als je 11 liter potten neemt 12 planten Maar je kan niet hoog groeien vermits de Hoogte van die potten en je 40 cm afstand van de lamp heb je ongeveer 1 m plant grootte. Mdf is idd gevoelig aan water maar leg daarvoor gewoon een vijverzeil op je grond randje van ongeveer 20 cm. Ook makkelijk om achteraf langs onderen water te geven! Let wel goed op met je electra!!! Heb zelf ook al kortsluiting gehad? Maar dat was een brand receptje veel succes zou ik zeggen. Ik ga je volgen. Groetjes. Bluebrd.
  10. Hoi Hoi. Thx Orangemystik ze gaan idd redelijk. Hoplijk komt er mooi weer aan want ik krijg op de buiten planten paars blad! Tijd voor een update. We hebben de zaailingen overgepot naar een iets groter potje. Daar gaan ze een weekje nog moeten in vertoeven en groeien uiteraard!!! De stekjes voor buiten die mogen nog een weekje in de propagator. Dit is een foto van de gemiddelde wortel! Dit zijn ze dan de zaailingen. Met zen allen. Groetjes BlueBird.
  11. Hey hey Wij gaan ons best doen om aanwezig te zijn!!! BlueBird en Amidala.
  12. Update van de buiten plantjes. Moesten 4 santa maria's zijn zijn 1tje teveel verweiderd. En dit zijn die zaailingen die stillaan plantje mogen genoemd worden. Tot de volgende update. Greetz BlueBird.
  13. Update. Zaailingen en stekjes voor buiten. Zaailingen dag 10 ongeveer. Stekjes dag 5. Groeitjes. BlueBird
  14. Nu niet overdrijven he. Als je er degelijk uitziet weet ik wel zeker dat ze je zonder controleren binnen laten. WIE NIET WAAGT NIET WINT!!! GreetZ BlueBird.
×
×
  • Create New...