Jump to content

Crash

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Crash

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. euh ik snap het niet. je hebt 12 planten onder 600w... hoeveel heb je nou nat geoogst?
 2. Crash

  Koopjes!

  3.68 euro... alleen wat geduld dan
 3. het lijkt mij geen overvoeding. geen verbrande bladpunten toch? Wat voor aarde gebruik je? Ik denk Ca/Mg tekort. Meet de PH van je drain.
 4. steeds meer aircos in de zomer. vroeger was de hoogste stroom verbruik in de winter... nu is dat in de zomer.
 5. Uninterruptible Power Supply (UPS) (Noodstroomvoeding) bijvoorbeeld van APC. Je kunt ze voor een prikkie op MP kopen als de accus niet meer goed zijn. Vervang ze door de accus van bijvoorbeeld hier en je hebt een perfect werkende UPS die 5 jaar meegaat todat je de accus weer moet vervangen. Crash doet het ook
 6. Bij het lezen van je opening post dacht ik: shit dit wordt echt een hele uitleg. Gelukkig heeft indoflow dat al gedaan. Skafz: deens kun je niet reveggen naar groei, sterker nog, je kunt ze niet in groei houden en ook geen stekken van maken. Met indoor soortjes kan het wel. Maar onderschat de Denen niet. 2 jaar terug heb ik ze binnen voor gegroeid (18/6) en in juni op me spots gezet. Ze gingen spontaan bloeien en dat is niet meer goed gekomen. Bleef met plantjes van 0.5m. Dit jaar heb ik op de spots zelf ontkiemt. Dit ging echt veel en veel beter. Hiervoor zijn de deense genetica gemaakt!
 7. volgens mij bedoelt hij de safe wattage om te draaien zonder op te vallen?
 8. heb ik ook een keer gehad met canna voeding. wat epsom zout heeft geholpen. Je kan ook proberen je ec te verhogen. hoe veel geef je nu?
 9. "Het rare is dat er thc op zit maar ik ze niet voel." uhhh, waar? maar het was ook niet rijp...
 10. Crash

  Kleine Toppen

  oh man... je kunt beter meteen opnieuw beginnen; wel je hok goed disinfecteren. Als je 50g hash kan maken met de toppen die je hebt staan moet je daar al blij mee zijn. volgende keer beter.
 11. is dit auto-gegenereerd door je datalogger? wat gebuik je?
 12. je moet een dimmer gebruiken dat geschikt is voor halogeen verlichting
×
×
 • Create New...