Jump to content

Misty

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Misty

  1. De folie moet je snel weghalen.... Je kan beter wit plastic gebruiken, folie kan voor brandpunten zorgen waardoor bladeren dus kunnen verbranden. Het heeft wel nut maar heeft ook risico's, gebruik dus gewoon wit plastic dan krijg je zelfs een beter effect. //EDIT qouten
  2. Wat is in de zomer in huis een goede droogplek? Want de strain Misty hoort suikerzoet te zijn, maar bij mij was dat niet het geval.
  3. Ik geef de voorkeur aan het "afknijpen" met de vingers omdat je dan inderdaad de steeltjes dichtknijpt. Zo zal de plant sneller helen. Kijk maar naar een wond op je lichaam, hechten zorgt voor een snellere genezing. Bij snijden en knippen blijft het steeltje open en kunnen er ziektes,beestjes en schimmels binnenkomen. Afbreken of scheuren zorgt voor een lelijke open wond, die vaak voor de steel veel te groot is, waardoor ook een groter stuk van dat steeltje zal afsterven. Of erger de wond zodanig groot is dat je je plant kan afschrijven. Wel eerst de handen en nagels goed wassen voor je zoiets doet.
×
×
  • Create New...