Jump to content

Misty

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Misty

 • Rank
  zomaar een lid
 1. Misty

  Bladprobleem

  De folie moet je snel weghalen.... Je kan beter wit plastic gebruiken, folie kan voor brandpunten zorgen waardoor bladeren dus kunnen verbranden. Het heeft wel nut maar heeft ook risico's, gebruik dus gewoon wit plastic dan krijg je zelfs een beter effect. //EDIT qouten
 2. Misty

  DROGEN van de TOPPEN (uitgebreid)

  Wat is in de zomer in huis een goede droogplek? Want de strain Misty hoort suikerzoet te zijn, maar bij mij was dat niet het geval.
 3. Misty

  Hoe toppen van stekken (met foto's)

  Ik geef de voorkeur aan het "afknijpen" met de vingers omdat je dan inderdaad de steeltjes dichtknijpt. Zo zal de plant sneller helen. Kijk maar naar een wond op je lichaam, hechten zorgt voor een snellere genezing. Bij snijden en knippen blijft het steeltje open en kunnen er ziektes,beestjes en schimmels binnenkomen. Afbreken of scheuren zorgt voor een lelijke open wond, die vaak voor de steel veel te groot is, waardoor ook een groter stuk van dat steeltje zal afsterven. Of erger de wond zodanig groot is dat je je plant kan afschrijven. Wel eerst de handen en nagels goed wassen voor je zoiets doet.
 4. Misty

  Oproep Voor Misty !

  Heb je een PM-tje gestuurt.
×