Jump to content

power p

Full member
  • Content Count

    1,490
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by power p

  1. ik zou gaan voor 120x120. waarom? je hebt dan lekker de ruimte. je kan zoiezo goed de hoogte in en zeker met scroggen kun je de ruimte goed gebruiken.
  2. 1 gram de watt zou je zoiezo niet halen maar dat is mijn mening. voor de rest ziet het er echt wel redelijk uit. 1 gram de watt halen de meeste niet hoor ik zeg dat niet om te zeiken maar meer omdat het voor de meeste gewoon moeilijk is om dat voor elkaar te krijgen. ik kweek al een tijdje en heb het nog nooit gehaald. dat zal echt wel aan mij liggen en eigenlijk interreseerd het mij ook niet zo. voetballen vind ik ook leuk maar speel ook geen ek of wk. goed dat je vol blijft houden en ik weet zeker dat je de volgende ronde beter doet dan deze.
  3. Dat zo ook zo maar kunnen. Ik geef via een tyleen slang met druppelaars en voel dan aan de potten wanneer ik weer water geef en bij de potten waar de verkleuring zit kan ik niet heel goed bij dus het zou kunnen dat de ene pot meer krijgt dan de andere.
  4. En ook ik kom gezellig mee gluren . Ik gaat ook over op zaad. Succes man.
  5. Zo weer een paar dagen verder en de verkleuring lijkt toch door te zetten. Zelfs weer spint gevonden maar ik denk niet dat die de oogst nog gaan verzieken want ik heb heel goed gekeken en het is tot nu toe minimaal. Het heeft nu toch geen zin meer om allerlij middelen te gaan gebruiken en met nog een 3 weken te gaan ga ik maar kijken wat het gaat worden. Vandaag shooting powder mee gegeven en ik ben benieuwd of dat nog wat gaat uit halen. de toppen groeien lekker door maar ben toch ook benieuwd wat het straks word als ik ze een keer niet top. hier wat foto's van de dames zoals ze er nu bij staan. [img=https://www.wietforum.nl/uploads/gallery/album_17895/gallery_5827_17895_3364081.jpg]
  6. power p

    20150303 171309

    From the album: opnieuw pp

  7. power p

    20150303 171246

    From the album: opnieuw pp

  8. power p

    20150303 171224

    From the album: opnieuw pp

  9. power p

    20150303 171217

    From the album: opnieuw pp

  10. power p

    20150303 171212

    From the album: opnieuw pp

  11. power p

    20150303 171207

    From the album: opnieuw pp

  12. power p

    20150303 171202

    From the album: opnieuw pp

  13. Zoals ik al zei. Wat ik nu aan topjes zie die nog maar moeten bewijzen dat het ook echt wiet kan worden. Gaat dat geen ons opleveren. En toppen zwaarder zien worden na 1 dag is een fabeltje als je elke dag kijkt gaat het rete langzaam.
  14. Als alleen die planten die nu in de bloei staan de grammen moeten opleveren durf ik wel de gok te maken en zeg ik plus minus 125 gram droog. Want je hebt al een kilo nat nodig voor 200 gram droog.
  15. Toch maar eens goed gekeken en ik heb de lampen iets hoger gehangen. De verkleuring zat het meeste in de bovenkant vlak bij de lampen dus ik denk eerder dat het met de verdamping te maken heeft. Ik ga het in de gaten houden en kijk of er iets van verandering in komt. Iemand toevallig ervaring met Shooting powder van H&G?
  16. Ik zie ook dat er wat planten zijn die aardig hun kleur aan het verliezen zijn en ik denk dat dat komt door het watergeven. Ik werk deze keer met druppelaars en ik denk toch dat de ene plant wat meer mee krijgt dan de andere. Het is alleen niet meer zo makkelijk om het te controleren omdat het simpel weg te vol staat en het verplaatsen of optillen van sommige potten zou het ene en ander kunnen knakken of breken. Ik zet de volgende ronde een plant of 5 minder neer als ik van plan ben ze weer te toppen. Maar gelukkig ben ik echt van de Spint af want die kan ik nergens meer bekennen en dat is een pak van mijn hard.
  17. De dames gaan lekker alleen denk ik dat ik wat minder voeding moet mee geven want hier en daar zie ik toch wat verbrande bladpuntjes. Ik heb nog zo'n week of 5 te gaan dus laat ik wat voorzichtiger zijn. Het zalniet de eertse keer zijn dat op de een op andere dag het compleet herfst lijkt te zijn. De geur die de dames laten ruiken is heerlijk en ze beginnen al lekker te plakken. Temp is nog steeds het zelfde en de ph van het voedings water ligt rond de 6.2. Genoeg gepraat hier wat foto's van de dames nu 4,5 inzichtbare bloei. Ik heb ook een keer alleen water gegeven met ca/mg van aptus omdat ik denk dat ze dat ook een beetje tekort aan het komen zijn dus ik wacht even af of ik daar verbetering in zie en of de roest plekjes zich niet verder gaan verspreiden. Groeten.
  18. Je kan altijd nog met een kruimel dief of de stofzuiger (niet op de hardste stand) proberen de webjes die ze maken weg te zuigen. Die ga je dalijk geheid zien. Succes er mee
×
×
  • Create New...