Jump to content

pampers

Members
  • Content Count

    167
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pampers

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. ik denk eerder dat je ze te nat hebt staan . misschien in combi met iets te weinig voeding
  2. heb hier een philips 33 640 white 18 w is deze nu geschikt om te groeien? kan nergens de kleur temperatuur vinden .
  3. je kan het ook anders beredeneren , of je nu te hard rijd met een ferarri ,of met een lelijke eend. dus of je nu 5 planten kweekt met een tl lamp, of 3000watt hps.gewoon de een kwestie van de wet toepassen. toch zit er wel verschil in. namelijk de hoeveelheid die eraf komt. dwz voor je geoogst hebt zal de strafmaat hetzelfde zijn. maar of je nu 30 gr hebt in je droognetje of 1500 gr .
  4. mogelijk in theorie wel ja ,in praktijk moet ik de eerste nog tegen komen hoor. denk niet dat dat uitmaakt overigens .dan heb je nog steeds maar 5 plantjes
  5. die laatste hebben we allemaal last van , en getver wat een joekel he.
  6. k had de pot ook terug gezet maare eh wel met 300 km uur nuke the motherfuckers. respect voor moeder natuur maar brrrrr rillingen van. ps geld ook voor balkellende
  7. dat is wel intressant asgrow. je zegt dus eigenlijk ,doordat ze bloeilicht krijgen en nog niet uitgegroeid zijn gaan ze strekken. en als je dus blauw licht ernaast hebt gaan ze dus niet strekken en blijven ze korter en gedrongen. karate do. ligt echt aan je soortje . k2 bv zal niet heel schokkend doorgroeien ,maar een meer sativa kan rare sprongen maken.
  8. half half toch? maar ziet er goed uit rinus. ga zo door.
  9. pampers

    Zaadplanten

    nou happy dat is er . hoop. want ze groeien idd eerst nog een tijdje door voordat ze in de bloei schieten. ik denk dat ze er wel 2 weken langer over doen . vraag blijft dan alleen is het te doen om dan te toppen . omdat je normaal gesproken dat doet voordat je ze in de bloei zet ,3 dagen wacht i v m het herstel.
  10. pampers

    Zaadplanten

    zijn er mensen die daar andere ervaringen mee hebben? want dat is precies wat ik dacht idd. thx .
  11. als je nu zaadjes op 12 12 laat ontkiemen . maar je wil brede palnten en dus toppen . kan dat eigelijk wel.? het is me wel opgevallen dat het lang duurd voordat je bloei verschijnselen ziet bij zaadplantjes.
  12. pampers

    Wildgroei Nlx

    denk dat je je geen zorgen hoeft te maken. tenzij je planten niet fris ogen. meestal heb je in week 5 ff een stop dat duurd ongeveer een weekje en dan ineens gaan ze weer .Zeker de laatste weken. en vergeet dat van 8 weken maar, 10 weken is nog heel gewoon.
  13. niks mis mee hoor met pp , ook de smaak is goed .
  14. als ik het zo kan zien staan of stonden ze iig te warm,(omhoog gekrulde bladranden. en behalve spint en tmv. heb je ze ook een periode te veel water gegeven. gevolgd door iets te veel voeding. of misschien allebei tegelijkertijd. verder zit je al een beetje tegen het eind dus echt er wat aan doen kan al niet meer.
×
×
  • Create New...