Jump to content

aquarel

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About aquarel

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. ééntje van eigen bodem... mijn rationeel denken is beïnvloed door onze smerige consumptiemaatschappij.
  2. ik wil wel een sgraag trippen in mijn leven op lsd. maar ik durf het niet goed. daarom zou ik graag trippen met mensen in mijn buurt die laten we zeggen profs zijn op dat gebied. zodat ze me er misschien kunnen uithalen of rustig relax kunnen laten trippen. kent iemand van jullie mensen waarmee ik een goeie rustige trip mee kan ghebben?
  3. bij dutch passion vind je ook medicale weed. zijn goei zaden trouwens, heb er al mee gekweekt.
  4. aangezien ik van belgie kom, weet ik een paar van die street dealers zitten. ze staan gewoon op straat, in sommige straten in antwerpen. (zoals in roosendaal aan het station)
  5. aquarel

    6000 Leden

    ja walter... ik koop een klinker
  6. aquarel

    Wiet

    welke wiet ben je nu aan het roken ? ikke, wide widow
  7. ik vind wel dat je er iets van leert als je onder invloed van salvia bent. je leert dat dit leven niet het geheel is van het alles zijn. ik zou dit beter kunnen verwoorden maare.. ik kan mij niet meer juist inbeelden hoe het was. ik had ook het gevoel..zeg maar letterlijk dat het een lokmiddel was. wel weet ik nog : waarneming van meerdere realiteiten verlies van bewustzijn als individu gevoel van diepgaand begrip het gevoel te zijn verbonden met een 'groter geheel' de mogelijkheid te reizen naar andere plaatsen en tijden
  8. het was 2 jaar geleden dat ik nog salvia had gerookt. dus ik naar de shop en ik haal salvia 10x voor 18,90euro. (dan heb je een halve gram) ik doe er redelijk veel in, in een pijpje en trek 3 tot 4 keer tot het op was. mensenlief... wat een trip was me dat. ik weet nog dat ik dacht dat ik in een (soort van) woud zat. de wereld bestond niet meer dacht ik en ik praatte tegen een soort mens en die zei tegen mij, welkom terug. tenminste dat verstond ik toch. en ik maar blijven zeggen, ik kan er toch niet aan doen dat ik dat gekocht had. ik heb nog vele zaken gezegd tijdens die korte maar hevige trip maare..ik kan me dit nu momenteel niet meer voor de geest halen. in ieder geval... ik durf dit niet meer gebruiken.. het was to heavy for me hebben jullie ook zulke ervaringen met salvia gehad ?
  9. aquarel

    Langste Woord

    ik ga een klinker kopen walter...
  10. aquarel

    Langste Woord

    laaaachen wat dacht je van hottentottententententoonstelling
  11. waarschijnlijk is dit te kinderlijk voor jullie maare ik wou dit niet onthouden voor jullie. aangezien dat er vele mensen stoned zijn als ze dit lezen is dit misschien een mooie afwisseling. zoek een woord dat mijn woord breekt. vrachtwagenchauffeur 20 letters zijn dat. zoek maar naar een langer woord, dat het mijne breekt.
  12. aquarel

    Seeds

    met welk merk van zaden kweken jullie ? ik kweek al jaren met dutch passion.
  13. hebben jullie het recept van een goede coctail die jullie graag lusten? ik wel...hier zijn er een paar Gin fizz ijsblokjes een grote maat gin het sap van een halve citroen een scheut suikersiroop een ei spuitwater een schijfje citroen doe 4 ijsblokjes in een cocktailshaker en voeg gin, citroensap en siroop toe. breek het ei en voeg de dooier of het eiwit toe, afhankelijk van de fizz die u wilt maken. schud ongeveer 30 seconden stevig en schenk de cocktail in een longdrinkglas. vul bij met gekoeld spuitwater en garneer de cocktail met een schijfje citroen. Cuba libre geschaafd ijs een royaal deel witte rum het sap van een limoen cola een schijfje limoen doe een klein schepje geschaafd ijs in een longdrinkglas en schenk hierop run en limoensap. vul het glas bij met cola en garneer met een dun schijfje limoen. Tequila sunrise een deel tequila 3delen vers sinaasappelsap 2 scheutjes grenadine een cocktailkers schenk tequila en sinaas in een longdrinkglas en roer het goed. schenk de grenadine tegen de zijkant van het glas op het mengsel. garneer met een kers Cactus flower tabasco tequila druppel een royaal laag tabasco op de bodem van een borrelglas vul het glas voorzichtig met tequila en probeer de tabasco er niet door te mengen sla deze cocktail in 1 teug achterover (een drankje voor de echte macho. houd een glas water bij de hand om de vlammen te doven)
  14. vodka met red bull safari four roses (wiskey) malibu en coke
×
×
  • Create New...