Jump to content

FatAzz

Members
  • Content Count

    155
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About FatAzz

  • Rank
    Kind aan huis lid

Recent Profile Visitors

425 profile views
  1. Hoe meer ik over dit soort dingen nadenk hoe meer ik me erover op loop te winden. Alsof er GVD niks beters te doen is in ons land! Lijkt me dat ze zich beter druk kunnen maken om die 28 MILJARD euro die volgend jaar bezuinigd moet worden. Maar nee, laten we gaan debatteren over een fokking wietpas en een verbod op hasj, dat zet zoden aan de dijk! En als ik dan weer verder nadenk moet ik ook denken aan die vrouw die ze van de week hadden gevonden in een huis. Maandenlang misbruikt op de meest vreselijke manieren, de buren hebben contact gehad met de politie over vreselijke geluiden die uit het huis kwamen. Maar ging de politie naar binnen? Nee, natuurlijk niet! Maar als ze vermoeden hebben van een witplantage staan ze met 15 man je deur in te beuken om je 20 plantjes te vernietigen. GADVERDAMME!! :lol:
  2. Ik las het ook net... Waar gaat het heen!! Ooit was de VVD liberaal... Vandaag is er debat, ben erg benieuwd wat daar uit komt... Anders zeg ik... Revolutie! Franse stijl...
  3. Afzuiger stond de eerste paar dagen vol aan, daarna langzaam wat zachter gezet. Verder geen kachel of ventilator aan. Wel passieve inlaat van verse lucht. Maar het probleem zit 'm niet in het doorgproces. Ik denk dat het probleem 'm zat in de verschillende soorten. Die WW groeiden veel hoger dan die WR, misschien dat de lamp er daardoor te ver vanaf hing. Maar goed, heb iig weer wat verse rookwaar en hou er nog wel wat van over... Volgende ronde wordt 20x Super Lemon Haze, ben benieuwd!
  4. Voor die twee is dat waarschijnlijk de oorzaak ja, maar waarom de rest ook echt minder was dan die WW? Dat bedoel ik...
  5. Ola! Het ligt allemaal rustig te drogen... Wat alleen ontzettend teleurstellend was waren de White Rhino's. De White Widow zag er goed uit, ook qua opbrengst, bijna 4 lagen vol in mijn net, dat zal zo rond de 500 gram zijn gok ik. Die White Rhino waren er twee bij (verstopt onder het bladerdek) waar gewoon niks aan zat! Alleen maar fluf, zelfs de hoofdtoppen! En de rest was ook zwaar minder. Hoe het kan?? Het is mij een raadsel...
  6. GreetingZ One and All! Vanavond / vannacht gaat de schaar erin! Hier de laatste pica's:
  7. FatAzz

    10x White Widow, 10x White Rhino

    Mijn eerste kweek uit zaad, zaadjes van GreenHouse.
  8. Morgen gaat de schaar erin! Ben dik tevreden over hoe het eruit ziet, nu nog afwachten hoeveel het gaat worden, maar ik ben positief gestemd! Ik zal proberen vanavond nog een paar foto's erop te gooien en morgen tijdens / na het knippen. GreetingZ!
  9. Thnx! Ben tot nu toe ook tevreden. Water afzuren doe je met PH -. Vrijwel elke voedingslijn heeft zijn eigen PH-, maar volgens mij maakt het niet veel uit. GreetingZ!
  10. Het is weer tijd voor de zondag avond update! Alles gaat goed, laatste week is in gegaan denk ik. Zoals het er naar uit ziet ga ik volgend weekend knippen. Dan hebben ze 9 weken bloei gehad. Geef nu alleen nog afgezuurd water, verder weinig spannends te melden. Pica's! Heb ook alvast nieuwe zaadjes voor de volgende ronde, Super Lemon Haze!
  11. Ik heb afgelopen week al twee keer alleen afgezuurd water gegeven, op aanraden van Tim. Die krullende blaadjes en gele puntjes/plekjes duiden op iets teveel voeding, vandaar. Sowieso ga ik in de laatste week spoelen, dus ik denk alleen deze week nog 1 of 2 keer voeding en voor de rest alleen afgezuurd water. The end is near! En dat is fijn... GreetingZ!
  12. In principe volgende week zaterdag, dan staan ze 9 weken, maar ik kijk het ff aan. Als ze een week langer kunnen blijven staan dan doe ik dat. Maar gezien de gele bladeren denk ik dat het toch volgende week wordt.
  13. Ziet er goed uit Lijpe! Maarre...moet je die grote toppen niet iets meer kapot knippen? Zo blijft die dikke tak erin zitten, daar zit veel vocht in... Big Up!
×
×
  • Create New...