Jump to content

Silver

Full member
  • Content Count

    1,634
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Silver

  1. Kheb me er ff in verdiept en t blijkt dat je met de abb esb 24 idd geen 2x600w kan schakelen Het zou wel kunnen maar deze zal snel de geest geven Volgens een pdf van abb kan je hps schakelen met de esb 40 en dan maximaal 6x400 w OF 3x1000w Dus kheb zelf ook voor n 40 a relais gekozen.
  2. Ok mannen bedankt voor de info Het schakelbord heb ik al het is alleen het relais wat vervangen dient te worden ivm een hele irritante brom Er zat een relais op van 32a deze wil ik vervangen voor een relais van 24a
  3. Finder is dat een merk? Ik hoef alleen t relais te vervangen dus een dv 12 is niet nodig
  4. Kan ik met een abb esb 24-40 230v 2x 600 w schakelen? Ik heb er nu een tussen van 32 a maar moet worden vervangen ivm hinderlijke brommmmmm Dank voor de uitleg
  5. Critical Mass is eigenlijk Skunk no1
  6. Wie kan mij meer vertellen over Critical Jack Herer(critical mass x jack herer)? De strain is van Delicious Seeds en info over t soortje heb ik al gevonden Hoelang kan ik deze voorgroeien om dames te krijgen die niet groter dan 60- 70 cm worden En wat is de maximale ec die ik kan geven? Oh ja en t zijn stekken. Hopelijk is er iemand die m al gegrowd heeft.
  7. Leuk WU T zijn toch afghaan skunkjes? Ga je ook mensen afblaffen ala taw na n domme opmerking?
  8. Leuk die beschijving ala TAW Gaat lekker daar Wat is er eigenlijk van de Annie S2 geworden?
  9. Leuk soortje WU Ze worden spierwit van de thc Kheb er ook 1 bij die naar manderijntjes ruikt Maak je je mailbox ook een x leeg?
  10. Kzal duimen voor jullie dat er geen regen komt En doe een paar stenen in je broekzak zodat je niet wegwaait
  11. Dat ziet dr gezond uit
  12. Goed bezig WU Van de herfst mag ik m ook growen
  13. Volgens mij geef je t antwoord zelf al Het watergeefsysteem is lek dus misschien krijgen ze te weinig water? Probeer ze met de hand water te geven
  14. Suc6 San Welke voeding ga je gebruiken of lees ik er overheen?
  15. Das balen Een herma komt ook voor in regulier zaad WU! Bij de test van de Annies had ik ook een herma Iemand moet de schuld krijgen hea.
  16. Johooo vriend Ik kom ook de boel weer ff afzeiken Als je dr 20 overhoud is dat niet een bietje veel voor de speciekuip?
  17. T percentage vrouwen valt dan weer tegen Ziet er goed uit!!
  18. johooo, dat klopt vriend t waren er toch 60? Ben ook zeer benieuwd @WU Op dit moment ben ik bezig met Afghaan vanuit zaad
  19. Suc6 Zijn t toenvallig de Anna zaden van mij? Dan heb je kans op veel vrouwtjes.
  20. ouwe scrogger hier doen de afghaantjes er precies 54dgn over na omschakeling op 12/12
  21. Silver

    AMSTERDAM

    Sluiten van coffeeshops, dames van plezier weg, avondklok instellen, nsb flyers rondstrooien, etc. Lach me rot als dr straks geen toeristen meer komen Amsterdam haalt een groot deel van zn inkomsten weg.
×
×
  • Create New...