Jump to content

ED VET

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ED VET

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. hello ik ben geen pro ofzo maar ik denk wel dat ventilatie zeer belangrijk is de lucht in je ruimte moet per minuut 2 of 3 keer ververst worden meen ik de lamp die je hebt zou ik in t'begin zo hoog mogelijk hangen minimaal 1 meter ? of meer geef de plantjes zeker de eerste weken niet teveel water eerst grond helemaal droog laten worden voordat je weer nat maakt hierdoor wortelen ze een stuk beter ( wortelsimulator ) ???? hang je lamp pas op 60 cm. als je een stevig plantje hebt groeten de Vette
  2. ziet er netjes uit ga zo door !!!!! let wel op de max. hoogte ! groeten de Vette
  3. ED VET

    Aqualogic Voeding

    ik heb nu ook eerste kweek aqualogic ben in de 2e week bloei en mag niet klagen denk ik je kan alles zien op mijn album ik heb gewoon de schema's van aqua. aangehouden en zelfs fouten gemaakt bij dosering , ik heb ook nog geen ph of ec meter dus dit nog nooit gemeten ben tevreden over producten !!!!!!!!!!
  4. wat gebeurt er dan als je b.v. een sportschool start en gewoon dubbel zoveel klanten op papier hebt als er echt komen deze inkomsten worden dan ook wit ? is maar een ideetje zal wel nadelen hebben toch ?
  5. hallo allemaal ik heb weer nieuwe foto's gemaakt ze staan in mijn album ps. het is wel leuk als men wat meer reacties geeft op deze site je hoeft niet alleen te kijken !!!!!! groeten De Vette
  6. bedankt voor de reacties medium is idd grond ik heb in de groei tijd de stekjes veel te nat laten staan later te veel voeding gegeven sinds toen heb ik de paarse stengels al zal wel gevolg hiervan zijn dacht ik er staat nu een 500 watt olie kacheltje bij die aan gaat als de lampen uit gaan temperatuur is ong. 21.5 tot 30.5 graden ik volg de voeding van canna ( nu wel goed )........ heb geen ph of ec meter maar doseer wel zo precies mogelijk verder probeer ik naar de plant te kijken en daarop te voeden ik hoor graag jullie mening ( valt nog veel te leren hier ) groeten
  7. zijn er mensen die niet alleen kijken ? ik zou graag willen weten of alles goed gaat ? (zelf niet ontevreden)
  8. ik heb veel paarse steeltjes aan bladeren en af en toe een lichtgroen bladdeel iemend suggesties kijk nu naar foto's week 2 bloei in album sorry voor belabberde kwaliteit zijn genomen met telefoontje en licht aan
  9. http://www.wietforum.nl/index.php?act=mo...&cmd=si&img=201 dit is een foto van mijn eerste kweek in mijn hokkie - 2 keer 600 watt op 1.5 m2 - 19 keer santa maria ik wil graag lezen wat jullie ervan vinden als het bekeken word zal ik ook week 2 erbij voegen iemand nog tips of suggesties ?
  10. eh ok bedankt ik bedank ieder voor zijn reactie
  11. ok dus de planten ondervinden een trage groei die later onder 600watt geen invloed meer heeft ? en als ik ze te ver van het licht afzet gaan ze strekken ? het meteen onder 600watt zetten kan pas als de ruimte leeg is (uitgebloeid) iemand nog suggesties om mijn plan van voorgroeien onder tl's met 1 of 2 weken te rekken zonder dat de planten te groot worden of in kwaliteit achteruit gaan ? het hele idee van mijn vragen is om non stop af te kunnen gaan bloeien onder de 600watt (als dit niet duidelijk was) ( het kopen van extra spullen is nu geen optie )
  12. ok dus als enige nadeel is dat strekken ? het is dus niet zo dat de planten anders of langzamer groeien in de bloei ? en bedankt voor de reply's heeft er iemand nog suggesties m.b.t. mijn vraag ?
  13. ik heb een voorgroei ruimte met 2 tl's wat gebeurt er als ik hieronder voorgroei en de afstand na 3 weken vergroot naar 25/30 cm onder de tl's in plaats van 3/4 cm ? dit omdat de planten in de bloeiruimte nog niet rijp zijn ! is het zo dat deze dan trager zullen zijn in de bloeiruimte als normaal ? wat voor gevolgen heeft dit verder?
  14. hoe kan ik een goede droogruimte maken om de oogst van 2 keer 600 watt te drogen bv. klerenkast verbouwen ?
×
×
  • Create New...