Jump to content

wezeloos

Members
  • Content Count

    102
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wezeloos

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. ja oke had inderdaad ook wat langer moeten voor groeien maar ja das achteraf. vindt ze wel lekker compact, maar de volgende gaan inderdaad wat langer de voorgroei in. gr. wezeloos
  2. hey allo allemaal is weer een tijdje geleden, maar druk druk je kent het wel. heb hier nu 9 nlx (stek) en zit nu in week 7 krijg al wat bruine haartjes dus gaat lekker. ook deze ronde is op aarde al1 heb ik nu de aarde weer herbruikt met wat verse aarde er boven op. voeding ook niet veranderd nog steeds canna. nu heb de stekken 1 week bij laten komen en toen op 12/12 gezet na een week of 2 kwam ik er achter dat ook ik het mozaiek virus heb bij sommige planten. ondanks dat gaan ze toch redelijk ze zijn wel kleiner gebleven dan ik hoopte zit zo rond de 30/40 cm maar weet dus niet of het komt door het virus of de korte voor groei. hier wat foto's zijn niet de beste maar je kan niet alles hebben:) zal het linkie er ook ff bij doen voor dege die het wat groter willen zien vond het wel even leuk om ze toch eens te laten zien foto2 foto1 heb er al 1 moeten ondersteunen want die ging haast plat door het gewicht. gr wezeloos
  3. oke thanks dan weet ik dit ook weer kon het al niet plaatse, en inderdaad stekken, dacht laat ik het eens proberen met stekken . maar goed als deze kweek voorbij is me eigen stekken maar zou het daar aan kunnen liggen dat ze minder hard groeien? gr.
  4. oke hier dan wat foto's het verkleuren van het blad deze is ongeveer 25 cm hoog maar zit aardig vol en heeft geen last van het verkleuren. deze is 40 cm en heeft weer wel iets last van het verkkeuren. oke hoop dat het duidelijk is was iets te laat om betere foto's te kunnen maken gr
  5. Hmm was hem al kwijt maar de opstelling is het zelfde als de vorige ronde wat water betreft krijgen ze allemaal het zelfde, maar zal morgen f foto maken gr.
  6. hee alowa even een vraagie heb deze ronde nlx staan staan nu 4 wkn op 12/12 en heb ze 1 week voorgegroeit verder staan ze op aarde en voeding van canna lampie 400 w ph 5.8 vindt dat ze niet erg hard groeien, de grootste is nu 40 cm en dan aflopend naar 25 cm ( heb er 9 staan) toen ze op 12/12 gingen zaten ze rond de 18cm. is dit normaal voor nlx? had hiervoor skunk special en volgens mij gingen die toch wat harder de hoogte in de top vorming gaat wel goed, ook heb ik bij 3 wat verkleuring van het blad zowel bij de jonge als de oudere bladeren, blad gaat van donker naar licht groen. heb al lopen zoeken wat dat kan zijn maar zie niet echt vergelijkingen met de foto's die ik zie. zal binnekort f foto plaatsen. iemand een iedee gr.
  7. 128 X Pp gr //EDIT onnodig quoten, meer info? hier
  8. @ dribber ik heb gewerkt op alle 3 de instellingen waarvan het meeste op de azc centra's. dat die mensen beroofdt worden van hun privecy zoals jij het zegt, dat gebeurdt hier niet maar al in het land van herkomst. ook deze mensen weten als je in een ander land asiel aanvraagt dat je deze procedure moet ondergaan, dus is dit een eigen keus ( cq gedwonge door omstandig heden). vindt dus dat ze hier naar omstandigheden goed opgevangen worden (uit zonderlingen daar gelaten), wat je op tv ziet zijn hele mooi en zielige plaatjes om leuke kijk cijfers te krijgen. momenteel komen er niet zo gek veel meer naar nederland, het ene na het andere centrum gaat dicht dus dat is een goede zaak, want al deze centra's betalen wij met zijn allen en daar heb ik niet om gevraagdt. laten we eerst maar eens naar onze eigen burgers kijken en daar het nodige aan doen, en dan pas onze vingers uit steken naar andere. kan nog wel ff door gaan maar laten we daar dan maar een ander topic over maken. ontopic terrorisme is er altijd al geweest en zal der altijd zijn, dit is niet te verhelpen er zullen altijd mensen zijn die het ergens niet mee eens zijn, en dit door aanslagen etc. kenbaar maken. wat de usa doet daar sta ik ook niet achter, die doen dit voor de eigen hachie, en trekken andere landen met zich mee. we hebben er nooit last van gehad, maar sinds de EU moeten we wel. ( dit slechtste zet ooit) want doen we het niet dan komen er sancties of nog erger mogen we niet meer mee doen met die f...ck EU dus liegen ze de bevolking wat voor en hup de eerste militare er naar toe, zijn ze daar Oeps zijn we vergeten te vertellen het is toch niet zo veilig als we dachten. nou heb ik ook wel zoiets van het zijn beroeps dus ze wisten waar ze voor gekozen hebben toen ze het leger in gingen. maar kloppen doet het niet. pff lamme vingers gr.
  9. ben het wel eens met chilltyperiod, we doen genoeg voor die mensen als ze hier komen om asiel aan te vragen. en ze hebben zeker genoeg te eten, en vrijheid in mate ze mogen overal gaan en staan als ze zich sávonds maar weer melden. verder heb ik een goed 1,5 jaar op deze centra's gewerkt en geloof me nou maar zielig zijn ze niet. op het ene centrum is het wat mooier dan het andere, maar zolang dat ze auto rijden met de duure merk kleiding lopen wiet kunnen dealen etc. heb ik geen medelijden met deze mensen, en toen voor de 3e keer me auto daar open gebroken was vondt ik het wel leuk genoeg geweest. dat ze gevlucht zijn voor iets staat hier los van, dit is een onderwerp appart. gr. p.s. we wijken wel van het onderwerp af bron wezeloos
  10. //EDIT ivm onnodig quoten. Meer info? klik HIER sommige delen niet bedoel je zeker
  11. inderdaad de moskeeen vliegen de grond uit. zien der wel leuk uit maar vindt dat ze niet tot hun recht komen kwa omgeving waar ze staan. meestal aan de rand van een centrum, dit is veel te dicht bij verder af moeten die gebouwen. wat betrefdt de samenleving, die is al een aardig eind verpest en zal zeker nog verder de afgrond ingaan. ook in de regering is het al begonnen, de bekende H. A. die alles overhoop haalt, en wij maar dokken. het onderwijs vertel mij maar eens 1 school waar het is zoals 20 jaar geleden, en dan zijn wij niet eens de zeikerds, die onze kinderen niet in een gemende klas/school willen. en als dat nog niet genoeg is moeten er meer gekleurde scholen komen. de postitie van de vrouw, zal voor ons zeker niet veranderen, en voor hun ook niet zie het in eigen fam. in het begin mag ze nog alles doen en beetje bij beetje wordt ze omgeturnt, en mag ze niks meer. nu worden dadelijk de grensen helemaal open gezet voor de polen, en die komen hier lekker werken voor 20 euro. ja ook mooi laat maar komen, dadelijk is er in een beetje bedrijf 2 op de 1 een pool en waar moeten wij dan heen naar polen of zo. nee je doet er niks aan, ze hadden dat al veel eerder moeten doen. gr.
  12. yep zie niks al1 maar de achter grond gr.
  13. zo das nogal wat werk, kom meer bij kijken dan je denkt. inderdaad je lucht aan en afvoer water en afvoer stroom grondwater constructie dikte beton en bewapening. denk ook dat als je het doet je de ruimte groter moet maken om je kosten er uit te halen, en zeker voor al de moeite die je er voor moet doen. gr.
  14. wezeloos

    digi meter

    voorbeeld
×
×
  • Create New...