Jump to content

IB1

Members
  • Content Count

    218
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About IB1

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 02/09/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Die zit er niet voor niks, koop wel een extra davin....
  2. Avond, heb 2 aparte hokken staat met daar beide in een 6oo wattertje adjust a wing. nu met 1x 600w blijft de davin gewoon aan staan, (apart getest een ronde) 2x600w erop slaat hij af na een uurtje of 5 tot 8. kan dit te maken hebben met het hele setje wat te warm wordt dan en dus meer stroom trekt? (warme vsa is meer stroomverbruik, totaal boven de 1300w/6a is thermische zekering klapt) of zit er een fout in het 'systeem' ? wil volgende ronde met 2x 600w lumatek en super lumen gaan draaien, kan dit dan op 1 davin of moet ik ze apart schakelen op 2 davins ook? (wil op termijn toch om en om 12/12 hebben ivm stroom verbruik en continue warmte
  3. ziet er wel ok uit toppen ogen ook lekker hard en compact!
  4. pffff, een groot kenner met een passie voor kweken is heen gegaan R.I.P Dame Blanche
  5. phoe, ziet er mooi uit niet verkloten dit!
  6. kijk, dit is weer een hele leuke heb al veel goede verhalen gehoord over de regulator van wat mensen. SA, binnenkort samen eens wat ivoria proberen bij De man ofzo?
  7. alles is om, wat een klotezooi is het geworden, 2.5kg nat weggegooid door rot. toprot was aan de buitenkant bijna niet te zien, maar van binnen was bijna alles compleet verrot, ook een kutplant trouwens, teveel klein blad geef mij maar liever een binnenplant om te knippen heb 450 gr nat overgehouden.
  8. ziet er netjes uit, maar inderdaad wat plantkas zegt, onderin de planten zit niks, dit komt mede door de witte zijkanten van je kas denk ik. ik hoop dat het je zal smaken
  9. weekje of 7 denk ik, opvallend is dat al mijn NDB's geen enkele vorm van toprot hebben en die ene NDB in mijn tuin helemaal paars word en de rest niet. toprot begint nu wel serieuze verschijnselen aan te nemen op de Ivoria's, wanneer te oogsten?" risico nemen en betere kwaliteit + meer opbrengst? of genoegen nemen met minder?
  10. ik lees het nu pas klote voor je man, wel een mooi duidelijk verhaal naar de OVJ. dat agenten niet eens fatsoenlijk een verhaal op papier kunnen zetten heb ik al meerdere malen meegemaakt toch leuk die kleine backup als troostprijs. ik hoop dat deze jou dan ook zeer goed zullen smaken
  11. okay, na een tijdje afwezig te zijn geweest door omstandigheden, heb ik hier dan toch maar weer eens ene update. 1 plant is gestolen door een klotepuber (gelukkig heb ik er nog 3 staan) voor de rest gaan de dames wel goed alhoewel ze wat te laat hun bloeivoeding hebben gekregen. ze beginnen nu pas toprotverschijnselen te tonen. ik zit te twijfelen wanneer ik ze zal omhalen aangezien ze nog veel dikkere toppen kunnen maken 22 sept. gister gemaakt voor de rest had ik nog een paar NDB geselecteerd om zaden te maken, helaas zijn deze ook gejat door de pubers (ze hebben nog 1 NDB laten staan gelukkig, maar deze had ik niet bevrucht) deze plant word gek genoeg paars, maar de nerf van het blad is nog groen, wie weet wat deze plant heeft? te hoge PH? de NDB heeft helemaal nergens last van wanneer zal ik de Ivoria's omhalen om de rot beperkt te houden?
  12. ivoria outdoor gaat heerlijk, groeit goed, mooie vertakkingen degene welke geknakt zijn. worden mooie dichte haagjes total overvieuw het verschil tussen stek 1 en stek 2 is nu duidelijk te zien, (mits je de potten uit elkaar zet) stek 2 ontwikkeld meer zijgroeischeuten welke lager gelegen zijn, op deze manier wordt hij veel voller wat ik persoonlijk een stuk mooier vind stek 1 links en stek 2 rechts. het verschil tussen stek 3 en stek 4 is nu duidelijker zichtbaar, hetgeen ik waarneem is dat de bovenste groeischeuten zich eerder ontwikkelen dan de lager gelegen groeischeuten bij stek 4 omdat deze niet geknakt is. bij stek 3 is dit wel het geval, stek 3 heeft veel meer lager gelegen groeischeuten welke ook langer en voller zijn. links stek 3, rechts stek 4. total overvieuw andere kant.
×
×
  • Create New...