Jump to content

Stickz

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Stickz

 • Rank
  zomaar een lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  DAMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 1. Dus ik zit een beetje de reclamefoldertjes door te spitten. Kom ik de Nuon wintergids tegen. Staan altijd wat handige bespaartips in. Uiteindelijk leest ik dus over de nieuwste generatie Hr-e-ketels (micro-WKK). Laat dat terugleveren maar ff zitten want dat maken we toch wel op. Dus ik ff Googlen onder micro-WKK en kom dan op deze link http://www.ecn.nl/sf/products/stirling/index.nl.html Ze zullen waarschijnlijk wel prijzig zijn maar het blijft een interesante ontwikkeling. Ik vraag me dus af of die dingen al te krijgen zijn? Zijn er misschien nog meer leden die hier wel eens van gehoord hebben of wat meer over kunnen vertellen, misschien al zoiets in gebruik hebben? Thx laterz, and stay focused !!!
 2. Tja dat is inderdaad heel erg lastig dan, maar het lukt me uiteindelijk wel met het nodige gekke bekken getrek Toen ik net begon met blowen en nog niet zo goed kon draaien of een vriend draaide, en de joint dan strak aan het schudden was zeg maar, dat dan het zeer pijnlijke moment aanbrak dat de tip eruit vloog en je laatste inhoud er achteraan op de grond viel. Dat waren zware tijden geloof me.
 3. Yo thx voor de snelle reactie. ik wil uiteindelijk een hok met 6x 600W Het liefst een apart stekhoken en drooghok om nonstop door te kunnen draaien. Een goed geisoleerd hok in een ruimte dus niet de kamer zelf gebruiken. Verder denk 14 to 18 dames per m2 en als ik de 1e keer de 2 Kilo haal ben ik een zeer tevreden mens. De afglopen 3 jaar heb ik veel gelezen en heel veel geleerd van de veteranen zoals jij en Dokkie(leeft ie nog?), Vegeta, Mad Scientist en noem maar op, op hennepdesk(nachtdienst he) maar tot nu nog niet in practijk gebracht. Wat ik trouwens wel kut vind is dat ik alle voor mij interesante topic's van hennepdesk (stuk of 38) in me favorieten had bewaard maar daar nu geen reet meer aan heb want ik kom er niet meer bij, maarja. Ik wil nu me bedrijfsplan zeg maar stap voor stap weer gaan uitzoeken, en welke apperatuur en methodes zoals: scrogen, toppen en al die dingetjes die net even dat extra opleveren in kwaliteit en renedement. Ik heb zeker niet de illussie dat het 1,2,3 ff gaat lukken hoor, maar ik wil het gewoon gelijk de beste opstelling hebben en vanuit daar practijkervaring opdoen Thanks, Stickz.
 4. Dus ff voor de duidelijkheid:(als ik het goed begrijp teminste) Als je je stekken of zaadjes hebt, zet je die eerst onder de Cool White tl's.(codes 18 en 42 nog iets???toch?) Dan onder de Philips MASTER QL 165W voor de groei.(of kan het nu ook nog onder de Cool White's of spaarlampen, stond namelijk geen grafiekje bij?) En dan voor de bloei onder de Philips MASTER SON-T PIA Green Power. Als ik dus ooit eens eindelijk ga beginnen, wil ik de dames het efficientste licht geven Eigenlijk is me vraag dus: Wat is de beste opstelling qua lampentypes door de gehele cyclus om het hoogste rendement & kwaliteit te behalen? Thanks, Stickz.
×
×
 • Create New...