Jump to content

kobusk

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kobusk

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Volgens mij doet ze dat niet. Van de THC die ze maakt moet eerst nog de carboxyl groep (COOH) af voordat het werkt.</muggenzift>
  2. Ik zag dat Joint Doctor de Lowryder uit zijn catalogus gehaald heeft en vervangen is door Lowrider #2. Ik heb de originele Lowryder (#1?) in 2005 aangeschaft en er bloeit nu 3e generatie uit eigen zaad. Voor iemand die een autoflower zoekt om wiet te kweken raad ik hem af omdat er ondertussen veel betere te vinden zijn. Voor een veredelaar of iemand die er speciaal naar op zoek is heb ik heel binnenkort: Lowrider zaden te ruil. Zelf zoek ik: Zuivere landrassen Autoflowers van duidelijke oorsprong Alles wat het buiten in Nederland goed doet Rariteiten Iets anders, maar geen F1/F2 kruisingen en/of feminised zaad
  3. We kiezen in Nederland niet direct de uitvoerende macht, dat regelt de konining na de tweede kamer verkiezingen. Het aantal zetels dat een partij gekregen heeft, heeft gelukkig wel flinke invloed. Ik wou zo graag Gerrit als minister van financien dat ik hem mijn voorkeursstem gegeven heb de afgelopen verkiezingen ondanks de mutsen Ayaan en Rita die je daarbij op de koop toe kreeg. Als hij daarvoor niet meer beschikbaar is volgende verkiezingen wordt het erg moeilijk en zal ik de programs moeten gaan lezen. Ik ben niet uitgesproken links of rechts, zolang er maar goed met 's Rijks financien omgesprongen wordt vindt ik veel best.
  4. Het kan vast goedkoper, maar ik heb er indertijd een stel laten bestellen door Lampenier, een locale lampenzaak.
  5. Dat is toch wel een heel strak prefab armatuur van spectrumreflex.nl, maar volgens mij slaan die gasten van spectrumreflex de plank volledig mis met het aantal watt/m2. Die 36 watters lijken mij zuiniger te zijn dan dan de 58 watters hoor: MASTER TL-D Reflex TL-D 36W /840-R --> 3350 lumen --> 93.05 lumen per watt MASTER TL-D Reflex TL-D 58W /840-R --> 5200 lumen --> 89.65 lumen per watt
  6. Beetje onhandige hokmaat voor TL, want een 36 watter(de zuinigste tov 18 en 58 watt) is met contactpunten 121.36 cm lang. Je zou er een klein stukje af kunnen zagen en de bedrading met wat frezen in de wand kunnen verwerken, maar handig is het niet. Als je er verder geen armatuur omheen wil hebben .. kijk dan eens naar de Master TL-D reflex met interne reflector van Philips. Met genoeg buizen en goede ballasts kun je prima kweken met deze dingen.
  7. Energie gaat nooit verloren, het wordt alleen omgezet, die energie van dat infrarood licht uit je lampen moet ergens naar toe. Normaal warmt infrarood massa op waar het op valt maar reflectiefolie weerkaatst het. Je voorkomt dus dat je wanden opwarmen, maar dat infrarood licht zal toch ergens zijn energie aan kwijt moeten, dus warmen andere dingen in je hok op, zoals de lucht.
  8. Blimey!>>>>>Wanneer is het het mooiste moment om te gaan bevruchten? Hangt er vanaf wat je wil. Ga je voor een grote berg zaadjes en geen wiet dan bevrucht je van begin totdat er geen verse haartjes meer aan de bloemen zitten en laat je het vrouwtje staan tot ze er dood bij neervalt. Wil je wat te roken en wat zaad, dan kun je bijvoorbeeld alleen de eerste bloempjes bevruchten. Tegen oogsttijd heb je dan dikke rijpe zaden en stukken top zonder zaad. Blimey!>>>>> En als ik dus een aantal zaadjes een week in de vriezer droog, kan ik ze dan onder gunstige omstandigheden (propagator met TL, hoge LV, enz) gewoon al weer opkweken? Probeer gewoon meteen een wat zaden uit, je hebt er dan toch plenty. Vriezen of afwachten helpt als je niet tevreden bent met hoeveel er ontkiemen.
  9. De lowryder heeft ruderalis bloed en daardoor hebben haar (volgroeide) zaden de neiging slecht te ontkiemen als ze net van de plant af zijn. Soorten van rond de evenaar hebben hier niet zo'n last van. Een weekje in de vriezer doet overigens wonderen als je snel met je nieuwe lowryder zaden aan de slag wil.
  10. In de laatste twee weken voor de oogst moet je je plantje niet meer bevruchten, anders zit je met een berg onrijp zaad in je wiet. Dat groeit en smaakt voor geen meter.
  11. Van oorsprong mag het dan wel een kruising zijn, de lowrider is een IBL, ofwel een inteeltras. De kindjes lijken sprekend op pappa en mamma.
  12. Lijkt erop dat ze hard op zoek zijn naar extra licht. Zonder wind worden ze ook niet gestimuleerd om aan een stevigere stam te werken.
  13. Mijn huidige lowrider guerilla kweekje gaat "fire and forget".. 50 ontkiemde zaadjes onder de grond gestopt, en ik kom over ruim twee maanden plukken. De mannetjes zullen me een rotzorg zijn, ik kan nog wel wat extra zaad gebruiken en van de vrouwtjes draai ik toch Ice-O-lator.
  14. Oh nee!? //EDIT onnodig quoten, meer info? hier
  15. Gaat beter als je het puzzeltje "waar horen de punten in die zin?" hebt opgelost
×
×
  • Create New...