Jump to content

Cypress Hill

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cypress Hill

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 12/09/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Cypress Hill

  hoe hou je een vreetkick tegen?

  Je moet grote sappige appels eten... Zit bijna niks in qua voedingstoffen en als ze erg sappig zijn dan kan je er niet meer dan 2 of 3 op.
 2. Cypress Hill

  Is dit okay?

  Vrouwelijke planten hebben geen meeldraden... @Beginner Ziet er goed uit! Het is ook goed dat je geoogst hebt, want er zat, zoals je zei, veel meeldauw op je bladeren. Ik kon niet echt goed zien of het ook al in je toppen zat. Mzzls
 3. Cypress Hill

  Nog Meer Biologie

  @ snow white celwanden zijn geen onderdeel van de cel. Celwanden zijn de extracellulaire matrix van de cel, wat voornamelijk bestaan uit cellulose.
 4. Cypress Hill

  Algemene Plantbiologie

  Na een lange periode van afwezigheid ging ik weer kijken op het forum en ik was blij verrast dat mijn posts nog steeds sticky zijn! Ik studeer inmiddels biologie en als ik tijd heb zal ik nog wat verdiepende info posten. Ik weet iig wel dat het toevoegen van glucose of andere suikers geen zin hebben, deze worden niet door de wortels opgenomen.
 5. Cypress Hill

  Nog Meer Biologie

  Celwanden zijn geen onderdeel van de cel, dat zijn celmembranen. Celmembranen zijn idd geen volledig permeabele membranen, celwanden wel. Het kopje over osmose was algemeen en ging niet over uitwisseling van stoffen in een plant.
 6. Cypress Hill

  Eerste Haartjes

  Is het voorbloei of zijn ze al bezig met toppen vormen. In het eerste geval moet je nog ff wachten. Als ze echt toppen aan het vormen zijn kan je beginnen met een beetje bloeivoeding en dan langzaam opbouwen. Dan kan je kijken hoe je planten er op reageren en kan je de juiste hoeveelheid bepalen.
 7. Cypress Hill

  Komt Dit Nog Goed?

  Ook ff in de schaduw zetten, omdat er waarschijnlijk veel wortelhaartjes kapot zijn gegaan kan de plant in de volle zon niet aan genoeg water komen. Het heeft geen zin om meer water te geven, gewoon in de schaduw en wat wortelstimulator geven zoals Mad Scientist zegt.
 8. Cypress Hill

  Bestuiving

  Is niet zo sterk hoor, een stuifmeelkorrel weegt zo weinig dat ie makkelijk kilometers kan worden meegenomen door de wind. Dan heb je natuurlijk wel een hele kleine kans dat ie op je toppen neerstrijkt, maar het kan.
 9. Zo te zien kweek jij binnen en je hebt hetzelfde probleem, dus het zou geen windschade of vogelpoep kunnen zijn. Ik heb alle voorgaande jaren van die gaatjes gehad en er, voor zover ik weet, geen nadelige gevolgen aan over gehouden.
 10. Ik denk dat het windschade is ofzo, ik heb het namelijk ook en er is inderdaad geen ongedierte te bekennen.
 11. Cypress Hill

  White Widow Ook Goed Voor Buiten ?

  das waar, maar ik zou liever m'n oogst hebben dan mooie foto's.
 12. Cypress Hill

  Gele Plant

  Hoe kan je nou zonder verdere info zeggen wat er aan de hand is? Joegi, je moet echt meer info geven.
 13. Cypress Hill

  Afwijkende Bladvorm

  Ik heb ook soortgelijke bladeren als jij beschrijft bij één van mijn NLx zaailingen. Het is bij mij een 9-vingerig blad terwijl de andere op die hoogte 7-vingerig is en de middelste vinger is veel korter dan de twee die er naast zitten. Bij mij is dat plantje wel verkleurd, als enige. Raar, aangezien ze dezelfde behandeling hebben gehad.
 14. Cypress Hill

  White Widow Ook Goed Voor Buiten ?

  Pfff..dat is nog es toprot. Heb je niet geprobeert om het tegen te gaan?
 15. Cypress Hill

  Tips

  Dat moet je een aantal weken doen. Drie of vier weken moet genoeg zijn.
×