Jump to content

Dilinger

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dilinger

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://n/a

Profile Information

  • Interests
    Ik wil proberen een goede kwaliteit wiet te produceren (voor eigen gebruik) ;-)
  1. Gecondoleerd erg jammer. Veel sterkte toegewenst.
  2. Dilinger

    Afzuigen

    Allereerst als je alleen inblaast dan maak je overdruk en gaat het (stinken) anders ruiken. Je moet middels een afzuiger en kleine onderdruk in je kast houden om geurtjes te vermijden. Afzuigen doe je via een koolstoffilter. Die filtert alle luchtjes er uit De afzuiger mag gerust wat overcapaciteit hebben(dit voor de warme maanden). Je moet de warmte van je lampen afvoeren, en uiteraard zorgen dat je plantjes frisse lucht krijgen. een inblaas is wel nuttig alleen moet deze geen overdruk maken.
  3. Dilinger

    Crisis!!!

    Zonde echt jammer. Maar wat heb je gedaan. zat er spint in ofzo
  4. Ik hoop dat er nog wat te zien is want volgens mij trekt ze het niet helemaal. even een foto proberen Hmm. moet ik nog uitzoeken. de link dan maar. http://www.mijnalbum.nl/Album=YEKTATFJ De rest ziet er gelukkig beter uit. Ik heb ze buiten in het zonnetje staan kan ik ze 's avonds beter onder de lampen zetten we hebben alweer wat korter licht. 'k hoor het wel.
  5. Ik ben begonnen met zaad om er een moeder van te maken. Ik heb bij een buitenaards wezen bublle gum zaad besteld, en elf gekregen. Ik heb eerst de zaadjes voorgekiemd in wat natte keukenrol, en toen ze open gingen(negen) in bekers met aarde gedaan. Erzijn 9 plantjes ontstaan, maar één is wel wat raar. Er zijn namelijk twee plantjes uit één zaadje gekomen, de ene is wel kleiner als de ander. Weet iemand hier meer over? Ik weet zeker dat het één zaadje is!!!!!!!
  6. Ik ben wel benieuwd wat voor ec er wel nodig is, of moet ik even de zoekmachine raadplegen.
  7. Ik had gisteren een wesp in m'n hok, en hij was boos erg boos en agresief. Hij botste een paar keer flink tegen de lampen die branden,ik dacht bij mezelf ga daar maar lekker mee door. Ik heb de deur dicht getrokken en de volgende dag kon ik hem niet meer vinden gelukkig. Ik vind het echt echt super vervelende beesten Ben es een keer in m'n wang gestoken en was er doodziek van.
  8. hey Pit en Go ahead eagles, een Tweede internode bloei is een topje die uit een bijna afgebloeide bloem komt. Ik wist het niet zeker, maar dit verschijnsel is bij mij bij 6 planten het geval. Naar wat ik er over gelezen heb, tracteert een plant je pas op een tweede internode bloei, als het goed gaat met die dame, en ze zich zo goed voelt dat ze nog een poging doet om bevrucht te raken en daarom nog een bloem produceerd. Ik heb toch ook wel een paar steekjes laten vallen hier en daar(ec waardes veel te laag ik had de ec van het water zelf niet gecompenseerd en ik gaf al de helft van wat er op de flessen stond)maar des ondanks hoop ik nu toch nog op een goede oogst. Sannie bedankt goed om te horen Miss J Het lijkt inderdaad een goed begin nog een week en dan weten we het resultaat. Patser Het is JAMMER genoeg een 33cl amsteltje (ik heb zelf nog nooit zulke dikke toppen gezien) Maar het is ook m'n debuut als kweker.
  9. bedankt. ik vind zelf dat ze wat te laag zijn gebleven. Ze hebben vanaf de stekkenboer maar 4 dagen groei gehad. Maar ze gaan desondanks toch nog wel redelijk denk ik (hoop ik) nog een week te gaan, ik ga nu de 7e week in. Nog een keer voeding en dan alleen nog water ph 6. Het zijn bublegums ze staan in 6.5 liter potten.
  10. http://www.mijnalbum.nl/Album=443Y4K3C Ikhoop dat de foto's te zien zijn. het is de eerste keer dat ik kweek, en ik zou het wel geweldig vinden.
  11. @Rataplan ben je niet bang dat de osb giftige stoffen afgeeft? Ik wil geen antwoord geven op op de vraag die aan rataplan is gesteld, maar ik heb net zulke bakken gemaakt. de bakken zitten helemaal ingepakt in vijverfolie, dus de plant komt er niet direct mee in aanraking. en het beetje schadelijke gas wat er eventueel af zou komen?.... wel we hebben toch een redelijke afzuiger die voor voldoende verse lucht zorgt. Ik heb ze van dat groene spaan plaat gemaakt (wel te laat want ik had alle dames al in 6.5 liter potten staan)maar kan voor deze kweek alles gemakkelijk in een keer van onderuit water geven. hierna mik ik meteen een drainage slang erin en aarde. Het is m'n eerste keer, en ik kijk deze kweek bijna m'n hok uit. Het gaat naar omstandigheden best goed dikke toppen maar jammer, te weinig(4dagen) voorgroei hoogste plant is 55 cm. afwachten wat het brengt. Ik zit nu aan het begin van de zevende week. Trouwens mooi uitgelegt door Rataplan. Door de foto's weet ik nu welke dia drainageslang er voor wordt gebruikt (ik had een dunnere genomen) Het is misschien een detail. Maar je koopt toch liever in een keer het goede,de dikkere dus. Oh Ja ik heb bublegums staan (stekjes)
  12. Toevallig geen rode hanna ph meter? Hoezo wat is hier mis mee dan?
  13. He hallo miss j. Mooi kweekje ziet 'r echt te gek uit. Echt een oude prutsneus dat kereltje van jou, mijn schakelbord ziet er bijna gelijk uit, goed zo ziet er perfect uit.(nen 1010 3140). 't Moet wel veilig nou. Jammer van die bladproblemen, ik hoop dat het probleempjes zijn. Waar haal je die korrels die de wortels zo omlaag trekken, en mix je die door je aarde heen? veel succes met je kweek. Ik volg dit topic van af nu
  14. Ja is inderdaad voor m'n ventilatorset stom van me dat ik dit niet vermeld heb, ik was niet al te helder meer Maar nu ziet alles er weer heel anders uit na een nachtje slaap. Kijk hier heb je wat aan, ik had nog niet aan die mogelijkheid gedacht. Ik dacht zelf dat een thermostatische dimmer een dimmer was die thermish beveiligd was. Ben nog een beginneling Zeg drents diep bedankt voor het antwoord waar ik naar opzoek was, ik ga nu opzoek naar zo'n dimmer geweldig dat die er zijn. Gekke geleerde, ook bedankt ik had al zo'n vermoeden dat het niet een goed idee was, maar ik was opzoek naar een goede oplossing.
  15. Weet iemant waarom je zo'n (dure)Thermo dimmer nodig hebt i.p.v. een huis tuin en keuken dimmer die je voor een paar euro kunt kopen bij elke bouwmarkt? Wordt je ventilator soms extra belast tijdens het dimmen?
×
×
  • Create New...