Jump to content

Bongo

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bongo

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Bongo

    Beste Thee?

    Ik heb al een paar kruides als thee gedronken zoals catmint en alsem. Wat vinden jullie de beste thee en waarom?
  2. Welke coffeeshop vinden jullie het beste om het menu. Ik heb er namelijk al een paar gezien en het viel mij zwaar tegen van wat ze allemaal hadden omdat het meestal alleen: - white widdow - Super skunk - Purple haze - K2 - Ak 47
  3. yow Ik heb een vriend die al 1 bloeiende lowryder vrouwtje heeft en gaat die binnenkort oogsten maar hij heeft nu ook al 3 beginende mannetjes dus zijn vraag was aan mij: Kan ik ook van mannetjes wiet halen of niet? Ik weet het niet iemand hier mischien?
  4. Ik en me maat zijn nu lekker stoned maar ook bang. Voor hem!!!!
  5. Hey ik zoek naar zaadjes van speciale smartplanten zoals morning glorie en dat soort planten. maar kan ik die nou in de smart-shop kopen of niet?
  6. Weet iemand hoe ik aan zaden voor een salvia plant kan komen of aan stekken?
  7. Hoeveel water moet je geven bij guerilla telen per week ? ( bijna de perfecte plek )
  8. De titel spreekt voor zich. En welke heeft ook het minste zonlicht nodig?
  9. Hoe vaak moet je de aarde van een plant vervange? hoe vaak moet je een plant per dag water geven? en hoevaak moet je voeding geven? HET SPIJT ME VOOR DEZE KUT-VRAGEN !
  10. Ey ik wil binnekort beginnen met het kweken van mijn eigen spul maar ik wil rustig aan beginnen met 1 plant zonder te veel ingewikkelde shit met afzuigers en steenwol enzo. Geef AUB zoveel mogelijk info plz.
  11. nee ik bedoel niet wat echt het beste is maar ik wil de meningen van verschillende mensen testen over wat zij een van de lekkerste wiet vinden. De mijne is namelijk momenteel silver haze.
  12. Ik heb het afgelopen anderhalf jaar al heel wat soorten wiet gebruikt maar ik weet nog lang niet welke ik de beste vind. Daarom wil ik jullie mening om te weten wat ik volgende keer ga kopen. p.s Met soorten bedoel ik merken als white widdow of purple haze
×
×
  • Create New...