Jump to content

Tuup

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tuup

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Hm komt me ook bekend voor ert. of is het zijn broer??
  2. Nee die bedoel ik niet...
  3. Hmmm. volges mij is mijn laatste post niet zo goed gevallen bij het modje. Hij staat er niet meer op. Maarja, als sommige mensen hiero niet tegen een grapje kunnen....
  4. @ whazzup: Dit is echt niet van mij hoor haha. Heb ik gewoon ergens van internet afgeplukt. Even laten zien waarom er bij sommige kwekers fik ontstaat enzo..........
  5. Mijn schakelbordje. Ik ben er helemaal niet lang mee bezig geweest en heeft me bijna geen cent gekost. Ik ben er zeer trots op!!!!!!!! Ik hoop alleen dat ik alles goed heb aangesloten. En veiligheid staat ook bij mij hoog in het vaandel!!!!!!!! Safety first.
  6. Kweek je binnen of buiten? Ik neem aan binnen, aangezien je van onder water geeft. Heb het ook al een keer of 2 gehad. Zijn larven van varenrouwmug. Niks van aantrekken. Gewoon doorknallen.... Wel volgende ronde nieuwe aarde gebruiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heeft mij nooit iets in opbrengst gescheeld.
  7. Tuup

    Purple

    Waar ken ik het beste Purple zaden kopen. Op de site van Alien staat alleen Purple Power, maar ik wil die plant hebben die helemaal paars wordt en niet alleen de toppen. Natuurlijk voor buiten.
  8. Merk ik aan bepaalde reacties in jouw topic
  9. Thanx Rataplan voor het duidelijke antwoord.
  10. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. Nee want dan gaat het misshien fout en heb ik een k.t opbrengst. Toch bedankt voor je reply. En btw. Volges mij zit je bij mij in de buurt.
  11. Hallo Om betere toppen te krijgen, moeten dan de toppen veel licht krijgen, of juist de bladeren? Heb gezocht, maar de een zegt dit en de ander zegt dat. Misschien weet de ECHTE plantenkenner antwoord.
  12. 3 vingers ken geen kwaad. worden vanzelf weer 5 of 7. Maar wat ik me afvraag..... 40 liter in de bak gegooid?!?!?!?! Ik heb hetzelfde als jou ongeveer maar ik geef HOOGSTES 25 liter
  13. DAT BOEK IS HEILIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! staat nuttige info in oud, maar wel lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...