Jump to content

Klavertje

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Klavertje

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Recent Profile Visitors

189 profile views
  1. Die tafel... Ik meen inderdaad via marktplaats, Ze zijn nog wel te krijgen idd. ff goed zoeken!
  2. goedemorgen, Het is bijzonder simpel te vinden. Klaverblad Hoevelaken (a1/a28) afslag Hoevelaken.n dan naast Restaurant Tirol! Maar ga anders even naar onze contactpagina. Vul je adres in en de route wordt voor je opgezocht. Helaas kan er in onze shop idd geen bier geschonken worden. Een dubbele vergunning was GEEN Optie. Dus wellicht tot ziens als dit een niet al te grote belemmering vormt
  3. Hoi, Ik weet niet of hij nog bestaat........ Maar de V.I.P. op de amsterdamse straatweg was altijd erg goed! Ook de BREAK kan ikje aanbevalen, je mag daar alleen afhalen maar de wiet en vooral de superpollem zijn VET!
  4. Ha Lullo met overduidelijke mening. Als je nou ook mans genoeg bent om deze mening te onderbouwen, zullen we ervoor zorgen dat tijdens je volgende bezoek (als deze mening uberhaupt op een bezoek gebaseerd is...... ), alle terechte kritiek van je verholpen is. We horen graag van je! Help ons, onze shop nog beter en vetter te maken! Thanx, Team 'T Klavertje
  5. Nieuw in Amersfoort! *coffeeshop 'T Klavertje* Zie http://www.coffeeshopklavertje.nl/ voor de route, hele site volgt snel! Ideaal bereikbaar vanaf A1/A28, 70 zitplaatsen en open elke dag van 10.00 tot 24.00 AANRADER!
  6. Weer wat foto'tjes van 23-10 (dus 19 dagen sinds 1ste bloeiverschijnselen) : Hier zijn de gele bladeren goed te zien De toppen gaan zich een beetje opvullen Hier de voeding die ik gebruik
  7. Dus wanneer krijg ik mijn stekken rata ben benieuwd of het allemaal lukt. Veel succes
  8. Bij mij gaan er toch echt 16 x 10l potten per m2. (25x25cm) Dus op 2,5 m2 gaat maximaal 40 x 10l.
  9. Ze staan vanaf eerste bloeiverschijnselen nu 16 dagen, vanaf 12/12 31 dagen. Dus bloeiweek 4 als je telt vanaf de lampen op 12/12 gaan of bloeiweek 2 als je telt vanaf de eerste bloeiverschijnselen. Ik heb het advies gekregen nat/droog te kweken in letterlijke vorm, dus wanneer de grond helemaal droog is dan pas weer bij te wateren. Ik denk ook wel dat het goed komt rata Dus nu nog spaarzamer met water. Ik heb tevens vandaag 10 stekken gekregen voor in een hokje van een kennis, zal daar ook eens wat foto's maken.
  10. Nieuwe foto's : Beetje vergelende blaatjes onderin, denk iets teveel voeding ivm de grote van de planten, doseer nu iets minder.
  11. Een buisventilator draait ook meer als 2x zoveel toeren als een slak met hetzelfde vermogen, deze is dan ook beter te dimmen. Ik ben er dan ook aan het denken om toch een buisventilator te nemen. Deze hebben ook dubbele schoepen en kunnen de tegendruk ook goed aan.
  12. Het probleem is met zo'n 500 m3 dat hij een relatief laag toerental draait, hij is daardoor slechter te dimmen als bv een 2500m3. 500m3 draait iets van 1076 toeren. Je merkt het wel als je de knop indraait maar het verschil is zo klein.
  13. btw hoediep gaat de tensiometer de grond in?
  14. Is het trouwens een idee als je 1 grote bak met aarde maakt om eerst een laagje hydrokorrels te leggen en daar de zand bovenop (ivm met mogelijke overbewatering). Of denk je dat het water hierdoor te zeer wegtrekt ivm het onderlangs bewateren? Ik heb vandaag ff een 500m3 slak getest met dimmer, ik moet zeggen dat hij niet al te best te dimmen is, het verschil lijkt klein tussen vol vermogen en bv half vermogen, ik wilde namelijk met lamp aan op vol vermogen gaan draaien en 's nachts op 1/3 van het vermogen. Ik denk dat de 500m3 slak gedimt nog meer wegtrekt als mijn afzuiging die ik nu gebruik. Ik denk dat ik de temparatuur van de aarde ook maar eens ga nameten. Anders misschien toch op een of andere manier bijverwarmen
  15. Dus als de lucht wat koeler is is dit geen probleem, als de aarde maar op temparatuur blijft???? De lucht die ik aanvoer komt gewoon van binnen dus is nooit super koud.
×
×
  • Create New...