Jump to content

FlyingDutchman

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About FlyingDutchman

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Dus Cannakid kan ook volgens jouw (Rataplan) beter wachten totdat er duidelijk wortelactiviteit zichtbaar is, begrijp ik uit je reactie ? Overigens ben ik het vollédig met je eens, dat je méér stekken moet hebben, dan je nodig hebt.
  2. Ach, als je bij het pijpen je ogen dichtdoet en denkt aan een lekker ding zal dat wel meevallen. Als ze d'r gebit uitdoet heb je in ieder geval geen last van die tanden.... Pijpen ? Wa's dah ? ... 'Papa fume une pipe' Aha ... Pìjproken Ik zag eens een griet met een glimmende zwarte broek; ik zag het niet goed, dus vroeg "Heb je léren pijpen ?" Nou, wat er toén gebeurde ?!?
  3. Listig, hoor, het optillen. Je zou de tere wortels ook tezamen met de stek eruit kunnen trekken, als je plug te zwaar is (water). Cannakid, als de meesten dòòrgeworteld zijn, zou ik ze plaatsen, niet eerder. Maar is persoonlijk.
  4. Okee ! En het (redelijk) slaat dà à r op. Via foto's moet er altijd een zekere voorzichtigheid betracht worden. Staat er okee bij, hoor !
  5. Ook bedankt voor je post ... "olle wiev`n mit `n vals gebit" is IDD een probléém ! Maar heb je daar zoveel ervaring mee ? Ook PH- is geinig; daar moet je eens een bad mee vullen en gaan 'badderen'. Ik denk dat dan je huid gaat 'bladderen'. Maar waarom zo'n fèlle reactie ? Ik haalde een post aan van een derde, waaruit blijkbaar aangegeven wordt, dat sòmmigen zich het gevaar van oud water niet realiseren. Jìj gelukkig wel, drents diep. Gelukkig voor jouw. Maar om ongelukken te vòòrkòmen ... blijf ik bij mijn stelling dat deze topic niét overbodig is .
  6. FlyingDutchman

    Opgerold

    Ik dènk dat de waarschuwing tegen 'booby-traps' gegrond kan zijn. Ik ben het eens met ray, dat deze niet dirèct tegen de 'blauwen' zijn gericht, maar vooral ook tegen diefstal door anderen. Of het verstandig is ? Zo'n dief met 'brandwonden/botbreuken' zal zich onder doktersbehandeling (moeten) stellen en ik dènk dat de locatie dirèct gelèkt zal worden naar de 'blauwen', tezamen met de waarschuwing voor 'booby-traps'. De eigenaar van de plantjes, vermits bekend natuurlijk, zal, buiten de boete voor de plantjes, een (zeer) zware straf krijgen voor het 'in gevaar brengen van overheidsdienaren' en als de dief bekend is ook bestraft worden voor het toebrengen van (zwaar) lichamelijk letsel. Dus ... héél onverstandig ! Twee gemene rottweilers in het hok is een betere oplossing, die worden dan, in het geval van een inval, vermoedelijk 'onschadelijk gemaakt' door de 'blauwen', maar er staat geen extra straf op het hebben van 'deze lieve hondjes'. Dus ze hebben je 'deur ingetrapt' terwijl je op bed lag (of wellicht met een 'slotenmaker' je deur geforceerd) ? Da's ook wat ... Konden ze niet eerst netjes aanbellen ? Heb je al wat gehoord van je huiseigenaar ? Of woon je in een koopwoning ? Ik wens je veel sterkte toe !
  7. Ben het eens met 'broeder 5500', ook het (redelijk). Ik wil eraan toevoegen dat, ondanks je lage voeding, er toch tekenen zijn van overvoeding. "Koper gebrek : Bladranden krullen naar beneden en gaan slaphangen. De bladkleur is sterk afwijkend van gezond gewas." Maar bij jouw krullen ze omhòòg. En het blad is dònkergroen. Dit duidt m.i. op overvoeding. Adviesje : Gooi dìrect de voeding eruit (Neutraal PH 5.5 water geven voor vier dagen, tezamen met wat PK 13-14). Maar mensen mogen (anders) reageren ...
  8. Mensen met een zwak gestel, in de stress, aanleg voor psychose en paranoïde schysofrenie, moéten ook eigenlijk niet roken. Waarom plaats je je verhaal twéé keer ? ... Zit je 'bij de kerk' ? En probeer je zieltjes te winnen ? Je doet wel èrg je best om 'ons' te overtuigen van 'het kwade' !
  9. Mensen met een zwak gestel, in de stress, aanleg voor psychose en paranoïde schysofrenie, moéten ook eigenlijk niet roken. 'Hà à rlak in weed ?' Laat me niet lachen, waar zou dà t goéd voor zijn ?! Salpeterzuur en dergelijke (in de voeding), kan ik me nog voorstellen. Maar hà à rlak ? Een broodje-aap verhaal ... Waarom plaats je je verhaal twéé keer ? ... [http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=14382&hl=] Zit je 'bij de kerk' ? En probeer je zieltjes te winnen ? Je doet wel èrg je best om 'ons' te overtuigen van 'het kwade' !
  10. Paniekzaaien ? Buitengewoon risico ? Nee hoor ... Ik haalde slechts een geval aan. En als het ééns kan gebeuren (zoals met zwembaden en andere gelegenheden), kan het wéér voorkomen. Ik wil slechts aangeven dat oud water lévensgevaarlijk kà n zijn (en ìs voor je plà nten). Sommigen kunnen zich het gevaar misschien niet indenken, vandaar deze waarschuwing. Ik denk niet dat er veel zullen zijn, die 'gillend wegrennen' door deze topic.
  11. Trips, lijkt me ... De 'geweigerde asielzoeker' in Rusland (bloemenkweek). "Admire van Bayer". <-Gif Tast ook het wortelgestel aan (zegt men). Spuiten en een keer voeden met de zooi. Je kunt ook een 'Grootmoederstijdextract' toepassen. P.M. hiervoor 'Atmosphere', want ik het recept 'not here' ... Spuiten met die handel gedurende een week. Alternatief : KNOFLOOK-EXTRACT met HEERMOES (PAARDENSTAART). 5 bollen knoflook fijnhakken en een gelijke hoeveelheid heermoes (paardenstaart). 2 liter kokend water op de fijne kruiden gooien. Laten afkoelen en 4 liter water erbij. 24 uur laten trekken en regelmatig sproeien over de planten (zonder ze te verbranden !).
  12. Mijn Meeldauw loopt vast op de home-page van wietforum.nl, maar een goed initiatief .
  13. Het is 'iets' te weinig met een 400, maar zoals je zelf zegt, kan dat meerdere oorzaken hebben. Het is 'algemeen geaccepteerd' dat je 5 top-oogsten doet met 1 lamp. Als je 1 lamp deelt door 5 ? Is een 'hutsefluts' aan aanschafwaarde. Er is een aantasting door 'roetvorming' (of zoiets) en de kwaliteit van het glas neemt duidelijk af. Het toch logisch dat zoiets, wat verbranding moet leveren, uiteindelijk moet uitvallen/branden/waardeloos worden na een xxx aantal tijd ? De 15000 uur neem ik voor een (voor)groeilamp. Dat kan. Voor een toppie-joppie, gewoon wisselen ...
  14. De mijne gaat altìjd FF uit ... en dan leg ik 'm FF neer en ga met andere 'dingen verder' ... zowel met joints als sexueel. Afwisseling doet geneugt. Dus heel de tijd roken ? ... nee; en vaak wordt ik 's-morgens wakker en wat ligt daar ?! Die halve joint ! Hmmm ... FF proeven
×
×
  • Create New...