Jump to content

Jessy

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jessy

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik gebruik ook alles van Biogreen, haal ruim 3 kilo van 100 plantjes
  2. Jessy

    Indeling Hok ??

    Hoezo 1?, optie 2 bespaart je juist de ruimte die je wilde in je hok... Moved from Indoor Vragen bij optie 2 wordt er vanuit gegaan dat er ruimte is om het filter buiten de ruimte te plaatsen(dan heb je dus meer ruimte) maar die ruimte is er niet, schuur staat in de tuin. tenminste als ik het goed begrepen heb.....
  3. Jessy

    Indeling Hok ??

    heb het ook voor het laatste bewaard........
  4. Jessy

    Indeling Hok ??

    ok, hier heb ik wat aan, dank je .!!! Alleen de komende week nog een gleufje graven (40mtr ) voor de stroomkabels en dan kan ik eindelijk beginnen.!!
  5. Jessy

    Indeling Hok ??

    oke, het kwartje is gevallen..... ga denk ik maar voor optie 1, voor geluidsoverlast ben ik niet zo bang.. welke afzuiging en filter denk je dat ik nodig heb?? is voor optie 2 een grotere afzuiging nodig?
  6. Jessy

    Indeling Hok ??

    als ik het goed begrijp zuig je niet via het filter maar blaas je uit via het filter?, dus geperf.buis naar afzuiger en dan naar filter. correct me if i'm wrong.....
  7. Jessy

    Indeling Hok ??

    Bedankt voor je info, volg jouw topic al wat langer.! hoe sluit ik die alu.buis dan aan op mijn filter???bedoel je dat je het filter in een kist maakt??? Op deze manier heb ik zeker ook een grotere afzuiging/filter/aanzuiger nodig?
  8. hoe in te delen????? ruimte is 3.80 lang, 1.80 breed en 1.70 tot 1.85 hoog. wil hier 3x 600w in hangen. schuur staat in de tuin, lucht moet dus van buiten komen. wanden en dak en vloer zijn geisoleerd, totaal zo'n 20cm dik , moet voldoende zijn denk ik.. deur(van een meter) zit in de 1,80cm wand. gezien de hoogte denk ik niet dat ik het filter en afzuiging boven de planten kan hangen. Ik wil 1 grote aardebak maken. heb 2x 16Amp. Ik breek mijn hersens hierop en hoop dat jullie tips hebben, please help me.!!
  9. ok die ga ik dan maar halen, bedankt ik weet genoeg
  10. het word een hok in een hok, dat was al de bedoeling. die panty moet het dan maar worden.... die airsock heb ik ook ergens op deze site gezien, wat kost dat ding??? trouwens bedankt voor alle info
  11. Sorry was niet echt duidelijk.. de schuur staat achter struiken, koniferen, bomen enz, totaal verscholen dus en weinig licht, maar wel een hoop ongedierte dus zoals slakken, spinnen, torren en wat je allemaal nog meer hebt in een bosrijke omgeving. Ik vraag mij nu af of ik geenn last krijg hiermee, is een panty voor de aanzuigbuis wel voldoende????
  12. ik heb echt al zitten zoeken op het forum maar kan er niks zinnig over vinden; heb een schuur in de tuin tussen bomen en struiken, het is hier koel en vochtig, dus veel ongedierte... krijg ik hier dus last mee als ik de lucht invoer??
×
×
  • Create New...