Jump to content

WICKIDDD

Members
  • Content Count

    133
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About WICKIDDD

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. hehe lijp man heb je wel es een blunt van 50 gram gesmoked? 6 uur non stop smoken met zijn 5en kenker toe waren we stoned joah
  2. Ja hoor, dat kan prima! Neem wel een extra dag, want het duurt een tijdje voordat je wit weer helemaal volgezogen is met water. Van gedroogde wiet verlies je ongeveer 30% - 40% gewicht.
  3. nah.. knipmachine? voor die drie plantjes? Nee ik moest wel met de hand ivm de rot. hehe die 10 uur.. dat was alleen nog maar de ruw cut buiten (grote bladeren er af en de popcorn verzamelen). Hebben 's avonds samen meer dan de helft daarna schoongeknipt en de volgende dag heb ik zelf de rest (ook nog bijna 1,5 kg) zelf geknipt. En inderdaad - ijs is niet makkelijk te krijgen. Maar eens bij de VEN langs komende week.
  4. Ik heb nog niet genoeg ijs bij elkaar lol!
  5. Whazzup - the movie! Havest time. 10 uur in 3 minuten.
  6. Mooie oogst Van hoeveel planten is dat? En hoe groot waren die planten? Drie PPlantjes buiten. Zie mijn album ook, daar staan alle foto's in. Ze waren ongeveer 2.75 hoog en ik heb ze vroegtijdig moeten oogsten i.v.m. rot. Vandaar de watercure ook en het feit dat ik maar 15% overhoud ipv 25%.
  7. hier mijn oogst dit jaar: 6x1,5 liter + 3 x 1 liter = 12 liter wiet
  8. hier mijn oogst dit jaar: 6x1,5 liter + 3 x 1 liter = 12 liter wiet
  9. nominaties? O jee ik ben toch niet genomineerd he... Overigens, de opbrengst na de watercure: 15% (zoals verwacht ipv 25% bij normaal drogen), dus pak hem beet 440 gram Heftig stoned. Heel zacht, echt een sluipmoordenaar. Moest gisterenavond na een klein jointje echt effe plat!
  10. good boy! Succes met het drogen
  11. super Net mijn laatste gerookt, inderdaad trippy! De eerste topjes die ik een week of 6 geleden heb gecured zijn overigens ook nog steeds erg lekker te roken. In mijn album een paar close-ups van gecurede wiet buds Als je een foto maakt met een flitser dan glinstert het je tegemoet. De bubbleator binnengekregen, alleen nog niet voldoende ijs lol. Ga morgen maar een paar zakken halen ergens.
  12. hmm.. die van mij hebben maar een nachtje op een krant gelegen om te wachten og geknipt te worden maar de onderkant ging verstikken, binnen een nacht! Zou het niet doen. Kom.. voor 2 planten moet je wel een plekje kunnen vinden hoor. Ik heb zelf gewoon een draad gespannen onder de nok, ging prima. Wasrekje is inderdaad ook een goede suggestie, of stapelen op rekjes gemaakt van bijvoorbeeld horregaas, gaat ook prima.
  13. net gewogen: Van de 2,8 kg hou ik ruim 440 gram over ~ 15%
  14. Ik heb nog niet alles gewogen maar denk inderdaad uit te komen bij pak hem beet 15%. Mijn toppen waren nog lang niet zo dik als die van jou dus ze zijn aardig geslonken. Ik ga nog nauwkeurig wegen. De smaak is zeer mild, met een klein mintachtig prikkeltje. Niet zoveel geur en smaak meer, maar wel heel erg zacht. Heb ook een verse gedroogde top en dat is voor mij hoestwerk (heb ik altijd met wiet, ook al rook ik al sinds mijn 14e). Daarnaast had ik een top na een dag of 4 curen eruit gehaald en gedroogd, die is ook nog steeds scherp. Dus 7 dagen is éch beter! De high is erg intens, maar komt langzaam opzetten. Neemt ongeveer een minuutje of 5 om tot volle wasdom te komen. Eerst rook je en denk je hmm.. ik voel niks.. net als bij je eerste jointje, maar dan.. man wat een knal! Je wordt er overigens wel erg actief van. Mijn vriendin gaat er van schoonmaken dus leve de watercured lol.
  15. net de verse oogst gerookt kolere! hoe is die van jou? strike - you're out?!
×
×
  • Create New...