Jump to content

Izzy

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Izzy

  • Rank
    zomaar een lid
  1. hehe dat zou ook kunnen, maar toch toevallig dat ik zo'n slang net uit zijn raam zag komen... Maare zo snel verrot je huis er toch niet door...bedoel de badkamer wordt ook zo vaak vochtig en die verrot ook niet.
  2. Wat ik wel graag wil weten is hoe je je ruimte zo onopvallend mogelijk kan inrichten. Ik bedoel het valt toch op als je je afgezogen lucht gewoon door het raam naar buiten doet? Dat valt toch op? Toch zie ik soms wel eens zo'n slang naar buiten hangen bij een huisdealer. Dat valt toch op. Hoe kan je zoeits nou voorkomen? Je kunt de warme lucht toch ook niet zomaar door je huis (slaapkamer) blazen? Dus mense geef eens wat goeie tips over hoe je zo onopvallend aan het werk moet. Kameraad gaat misschien een goedkoop huisje huren, dan kan ik misschien eindelijk eens beginnen
  3. Ik ben opzoek gegaan en dit vond ik bij het drugsinfoteam (een site op internet van voorlichting): "Een vaporizer is een longvriendelijke manier van roken, omdat je geen teer binnenkrijgt. Dit gebeurt doordat THC verdampt bij een temperatuur die onder het brandpunt van de wiet ligt." Ander stukje van die site:"THC is de werkzame stof in cannabis (net als alcohol dat is in bier) en is niet ----EDIT----verwekkend. Een vaporizer is een longvriendelijke manier van roken, omdat je geen teer binnenkrijgt. Wat dat betreft is het dus beter dan blowen of een waterpijp. Longvriendelijk is nog wel iets anders dan gezond. Andere risico's van cannabis loop je nog wel (net als bij blowen), dus lees wel de folder over cannabis op onze site. Als je een vaporizer gebruikt, heeft de wiet bijvoorbeeld net zoveel invloed op concentratie en geheugen als wanneer je blowt." Dus als ik het goed begrijp totaal geen schade op de longen (wel op korte termijnsgeheugen enz)
  4. Is het roken van wiet via een (goede, bijv volcano) vaporizer nou helemaal niet schadelijk, of is het nog steeds schadelijk maar minder schadelijk zeg maar?
  5. En 1 * 600 watt dan? En het hok wat is beschreven op deze site (Wat heb je nodig om een kast/hok te maken, en hoe? daar gaan ze van 1.2 bij 1.2 uit) Aangezien ik nog geen ervaring heb is het voor mij wel handiger om gewoon die instructies op te volgen. Of is dit hok niet geschikt voor het verkopen aan shops ivm met te lage opbrengsten/hoeveelheden?
  6. Hoe groot moet ongeveer je kweek zijn als je gewoon op aarde wilt kweken en het gewoon voor de hobby doet, maar wel om het met redelijke winst te verkopen aan de shop? Want ik blow zelf namelijk niet meer, maar het lijkt me wel ontzettend leuk om op (kleine schaal) wiet te gaan verbouwen (gewoon het verzorgen van je plantjes en ze op te zien groeien enz.). Het is dan ook wel de bedoeling om voor kwaliteit te gaan, maar omdat ik zelf niet rook om ook voor de winst te gaan. Hoe groot hok en hoeveel planten raden jullie me aan? Zou het standaardhok zoals op deze site beschreven staat goed zijn, of is dit te klein? Izzy
×
×
  • Create New...