Jump to content

spetter

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About spetter

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Ik heb bij de controle vandaag geconstateerd dat enkele toppen ingepakt zijn in een spinnenwebje. Ik denk dus dat ik last van spint heb. Is dit schadelijk voor de planten als ze volgens schema overmorgen omgehakt worden? Wat kan ik er nog aan doen?
  2. spetter

    70 PP

    Foto's van de dames
  3. Hier wat foto's van 29-03-2006. Is dus begin week 6. Kan iemand misschien ook vertellen hoe ik mijn thread titel aangepast krijg?
  4. spetter

    Eigen gemaakte demper

    Fotos van de eigen gemaakte demper
  5. Vierde week bloei, hebben wel achteraf gezien te kort voorgegroeid (maar een kleine week).
  6. Hoe vinden jullie deze dames erbij staan?
  7. spetter

    Relais

    Dit is volgens mij de goede manier van aansluiten. Heb meteen de goede kleurcode is het schema gebruikt. Het stopcontact rechtsonder is voor de kachel (NC schakeling). De andere zijn voor lampen (NO schakeling). Ik raad wel af om vanaf een stopcontact te beginnen. Deze vinden het meestal niet zo leuk om een aantal lampen op aan te sluiten. Je hoeft in principe maar 1 draad in de kring te onderbreken zodoende kun je dus drie losse stopcontacten schakelen met 1 relais. Succes ermee. Groetjes
  8. Ik ga zelf voor 15 liter bakken en zet er dan 9 onder een lamp van 600 weg. Opbrengst is bij mij meestal meer als van die 11 liter potten. Watersysteem is zeker handig met "grotere" aantallen. Zorg voor genoeg luchtcirculatie en een goede temperatuut in deze tijd van het jaar ;-). Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan hoor ik het wel....
  9. De planning is nu: 9 * 600W philips lamp Softbox 2000 m3 inblaas Softbox 4250 m3 uitvoer SPC 7 amp volautomatische dimmer Filter 150 cm / 250 mm 6 * 9 * 15 liter potten 3 * 4 * 23 liter potten Growmix met perlite van plagron Of zouden jullie toch voor 2 * 75 cm koolstof gaan? En hoe zou het met de luchtvochtigheid gaan?
  10. En als je voorin twee gaten maakt en daar een slang op aansluit en die tot net boven de grond naar beneden hangt en dan helemaal achterin afzuigt? Of is dat toch echt onvoldoende ventilatie? Wat voor potten kun je er het beste zetten?
  11. Hoeveel kuub in- en uitvoer zouden jullie dan nemen? en waar inblazen en waar eruithalen?
  12. spetter

    Opbouw hok 1

    Opbouwen hok 1
  13. Ik ben bezig met mijn nieuwe ruimte aan het inrichten. Deze is 2.9 * 2.9 * 2.1 (L*B*H). Wil deze het liefste helemaal volzetten. Mijn planning is nu: 9 lampen (600W) 2 koolstoffilters Softbox + demper Passieve luchttoevoer Volledig automatische bewatering Zijn er misschien mensen die mij hier verder mee kunnen helpen met uitwerken?
×
×
  • Create New...