Jump to content

kweekar

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kweekar

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Ik heb afgelopen jaar early misty gehad. Heel makkelijke planten en bestand tegen alles. Deze planten kunnen echt heel veel hebben. Alleen merkte wel dat ze laat afbloeien! Dit jaar weer early misty, zeker wel!
  2. kweekar

    Mannetje ?

    VOorbeeld van mannetje: Mannetje Hier kun je duidelijk zien dat het een mannetje is.
  3. kweekar

    Hoogte Lamp?

    5 graden is wel koud maar daar zouden ze wel tegen kunnen, alleen de temperatuur overdag en snachts is natuurlijk anders. zorg dat de plant geen snelle overgangen maakt van meer dan 5 graden. Dus als het snachts 5 graden.
  4. Nou Nou, jij beveiligd je planten wel optimaal!
  5. Ik dacht dat je 5 planten buiten hebben (zonder hulpmiddelen). Maar als er overlast is van de planten kunnen de woute ze zo meenemen. Zullen ze waarschijnlijk, ook al is er geen overlast, toch wel doen hoor. Maar niet dat je met 5 buitenplanten strafbaar bent ofzo.
  6. Ik ben denk ik rond begin begonnen met ontkiemen,,,, 4 mei ofzow
  7. Oh, sorry van de grote foto Wist ik van tevoren ook niet, maar je kunt die post verwijderen, dan doe ik het wel met een kleinere foto. Dit is in ieder geval een link naar de foto.. http://img50.echo.cx/my.php?image=plant1goede2dp.jpg
  8. IK weet niet of hij het nu doet... Maare ik heb 2 planten dit is er een van (die andere komt later) Het is een k2, voorgegroeid onder tl totdat hij 30 cm was ofzo. Hij heeft nog niet zo veel vertakkingen, maar het begint te komen. Reacties?
  9. Dat de stengels en soms de beginpunten van de bladeren paars worden, is denk ik gewoon stres door hem van binnen naar in eenk eer buiten te zetten....
  10. kweekar

    Problemen

    Eigelijk lijkt het mij van niet, Want die potjes zijn daar tenslotten voor gemaakt....
  11. kweekar

    Problemen

    Ik heb miijn planten in turf potjes gezaait en later gewoon in een pot van 10L gezet omdat de wortels erdoor kwamen maar nu rondom dat potje is hij aan het verschimelen maakt dat iets uit voor de plant?
  12. Ik zit hier dan in NE, Maar mag je >helemaal< niet binnen kweken, of wel met 1 a 2 planten?
  13. kweekar

    Ijsheiligen

    ik dacht dat Ijsheilige 15 mei was
×
×
  • Create New...