Jump to content

growup

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About growup

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Recent Profile Visitors

206 profile views
  1. ik had de vorige oogst precies hetzelfde er kwamen zelfs paarse vlekken aan de onderkant van het blad,maar uiteindelijk brachten ze wel het meest op van alles wat er stond.dus denk dat je je niet hoeft druk te maken.
  2. lijkt mij ook overvoeding maar kan volgens mij ook ph schommeling zijn
  3. nee ze lullen maar wat,dan koop je daar toch niks meer zal niet zo slim zijn van ze,en daarom probeer ik er eerst ook 1
  4. nu nog op aarde maar de volgende kweek ga ik een hoek proberen op dat water systeem van high five weet niet meer precies de naam,ziet er mooi uit en de wiet word er lekker wit en zoet van.zeggen ze.
  5. zou ik wel willen maar lukt niet echt als ik het probeer met mijn digi cam komen er allemaal strepen over het beeld en dan kan je bijna niks zien.en als de lampen uit staan is denk ik ook niet goed die felle flits
  6. nou bedankt weer voor de fijne antwoorden
  7. ik heb nu net geoogst en met deze planten heb ik een zeer goede oogst had van de eerste 2 planten al 500 nat afgehaald en moet er nog 16 maar ik weet niet wat voor plant dit is en zou dat graag willen weten de gs kon me alleen vertellen dat het pp was maar dat lijkt me sterk. de plant had nl paarse strepen over het blad en paarse puntjes in de top niet de hele top maar echt stippen erin.weet iemand welke dit kan zijn.
  8. als iemand iets vraagt en ik weet het dan geef ik antwoord op zielige reacties zit ik niet wachten en al helemaal niet van de koning van dit $##$@land
  9. ik ben heel realistisch het staat er 1,5 jaar en heb er nog nooit wat over gehoord het stroomverbruik ligt rond de 15000 per jaar incl alle verbruik uit het huis kosten mindere dan 200 per maand.
  10. ik heb 4 X 600 hangen en betaal nog geen 200 euro per maand doe dit al 1,5 jaar en nog nooit vragen gehad.
  11. ik vang altijd tussen de 2.65 en 2.80 ligt een beetje aan de soort en het aanbod.
  12. ik heb ook zo,n mat in mijn kast liggen en het bevalt me prima je verdeelt het water met voeding erover en dat is het,wel na elke oogst een andere mat erin doen.maar de planten groeien goed ermee ondanks dat ze het van onder af moeten halen.
  13. http://groups.msn.com/degroenetuin dit is hem nu snap ik het er staan nu pas 3 foto,s op maar ga er morgen nog een paar plaatsen
  14. degroenetuin@groups.msn.com nu doet ie het als het goed is er volgen vanavond nog wat meer foto,s
  15. http://groups.msn.com/tomstuintje/messages.msnw als het goed is staan hier alvast 3 foto,s er volgen er nog ,meer dit is in ieder geval van de 2de week en volgens mij staan ze er goed bij.
×
×
  • Create New...