Jump to content

japioo

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About japioo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kan ik zo'n buiskachel ook via de Dimlux AUX/FAN box aansluiten op de maxi-controller? Dan heb ik toch geen externe thermostaat meer nodig voor die buisverwarming? thanks alvast
  2. Het is uiteindelijk een Dimlux Aux/Fan box geworden. (idd iets complete anders) Was niet op de hoogte van het bestaan van dit apparaat, maar omdat ik de maxi-controller evo 1.1 heb compatible hiermee. Nu kan ik verwarming, fan & eventueel bevochtiging allemaal via de maxcontroller regelen. Geen schakelbord of aparte fan-controller nodig. Over twee/drie weken bouwen. Zal in de bouwdoos wel foto's posten als het klaar is.
  3. @ Rodja Uitbreidingsplannen op deze locatie heb ik niet, daar die er niet zijn helaas. De smscom hybrid schakelt bij de ingestelde temp 1 stand hoger & bij de volgende graad nog een stand etc. Hierdoor dien je je gewenste temp een graad of twee drie lager in te stellen, Dat bedoel je toch?
  4. Na het nodige zoekwerk op het forum ben ik tot volgende drie keuzes gekomen. Zou zeggen brand los, jullie adviezen zijn zeker welkom. Zoals jullie zien heb ik het criteria "in/uitblaas apart te regelen" laten varen. Worden gewoon twee verschillende soft-boxen om onderdruk te garanderen, *Climate frequentie regelaar FC2010-T 7A *Torin Aric digital 8A *SMSCOM hybride 4A fan controller Alvast bedankt voor de reacties.
  5. Klopt Green2Day, In mijn vraagstelling stip ik deze Climate versie ook aan. Echter is deze voor twee ruimtes, wat in mijn geval niet nodig is. Cli-mate versie voor 1 ruimte met dezelfde functionaliteiten zou ideaal zijn.
  6. Thanks voor de adviezen/comments. Even nog wat onderzoek plegen, komt goed.
  7. @ poldergrower. Thanks voor je reactie,ziet er netjes uit die fancoltroller. Hoe regel jij je in en uitblaas via deze controller? Heb je twee verschillende kisten, of twee dezelfde en dim je er eentje verder terug? @ Dries Die twincontroller had ik ook gezien. Ben op het forum echter tegen gekomen dat hij bromt en dat wil ik echt niet. Begrijp dat jij er dus helemaal geen last van ondervindt. Thanks voor jullie reacties.
  8. G-avond. Sta op het punt om met een hobby ruimte te starten (2.15 * 1.60m met 2.15 hoogte), Bijna alle spullen binnen oa.; *2 keer dimlux xtreme dimbaar 600w/400v (geen nano-tubes) * dimlux maxi-controller *1200m3 afzuig kist / 700m3 inblaas * 5 * 65 liter bakken, medium aarde met onderin hydrokorrels Wil mijn inblaas en afzuiging afzonderlijk van elkaar kunnen regelen via de fan controller. Na meerdere topics gelezen te hebben kom ik er niet uit. Zoveel keuzes en tegenstrijdigheden. Wil een kwalitatief goede fan controller welke niet bromt. Budget tot ongeveer 250€. Had de Cli-Mate multi controller 7 + 7A gezien, echter is deze om twee ruimtes aan te sturen wat niet nodig is. Kon geen Cli-Mate vinden voor een enkele ruimte met dezelfde opties. Alvast hartelijk dan voor de adviezen. Gr, J
  9. hallo allemaal, Ben al 10 jaar lid van het forum zag ik zojuist in mijn profiel. Tot op heden altijd een stille volger geweest & vele malen van de topics gebruik gemaakt tijdens zoektochten naar info & ervaringen aangaande onze gemeenschappelijke groene hobby. Zal komende tjd pogen actiever te zijn & een eerste kweekverslag te gaan bijhouden. Gr.
×
×
  • Create New...