Jump to content

baabje

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by baabje

  1. Heb ze vandaag weer voeding gegeven Voor de royal gorilla was het de laatste x het zijn trouwens royal gorilla en 3 purple queen, foutje
  2. @Kees A Ik woon in een klein dorp en wij hebben alleen een Spar. Heel toevallig had die het wel
  3. @Fearghus Ik zie het allemaal op het moment zelf wel, ik moet nu gewoon wachten op het mooie weer dat ze weer lekker kunnen groeien. Ik blijf wel foto's plaatsen van de planten
  4. @Fearghus Hoe kan ik inschatten wat de laatste 2 weken voor de planten zal zijn ? Op royalqueenseeds staat bijvoorbeeld bij de purple queen dat je na 9 weken na het ontkiemen al kunt oogsten. Ik zit nu in week 7 dus dat zou betekenen dat dit al de laatste 2 weken worden al ziet de plant er nog niet zo uit.
  5. @Fearghus Zit een beetje met een dilemma, ze krijgen op dit moment genoeg water maar wanneer ik ze voeding ga geven krijgen ze nog meer water en wil ze niet teveel geven. Kan ik ook bloeivoeding gebruiken met minder water? Bijvoorbeeld 3ML Bloeivoeding op 300ML water ?
  6. Het weer zit niet echt mee ): Volgende week hebben we weer mooi weer gelukkig, hopen dat dit voor een langere tijd aanhoud. Denken jullie dat topjes van deze grote al toprot kunnen krijgen of zou ik daar niet bang voor moeten zijn ?
  7. @Fearghus Heb ze ook onder een afdak gezet, haal ze er wel weer weg als het weer is opgeklaart.
  8. @Roald Alleen beetje jammer van het weer wat we deze week hebben. Heb gaat de hele week regenen
  9. @Fearghus Toevallig, heb ze net allemaal groeivoeding gegeven (Algo Groei van plagron) Ze hebben allemaal 2 Milliliter groei voeding op een halve liter water gehad. Ga volgende week denk ik met bloei voeding beginnen.
  10. @Roald ja klopt sorry, ben erg druk met werk atm ik zal morgen even een foto’tje plaatsen ja
  11. Bedankt voor de tips allemaal! Heb 1 plant met allemaal roest achtige vlekken op de bladeren. weet iemand hier meer over ?
  12. @Fearghus Ik zag dat je het op bol.com kunt bestellen, dat werkt gewoon in belgie toch ?
  13. Heb bij alle plantjes gaas bij het grond neergelegd zodat onze katten er niet meer bij kunnen komen. Heb de kat al een paar keer betrapt dat die in de bakken wilde gaan schijten Even over de bladluizen; vandaag geen 1 bladluis tegen gekomen dus ik denk dat het zeep/water mengsel goed zijn werk doet
  14. Ik heb op internet gezocht naar een oplossing voor het bladluis. Vond een stuk over bladluis bestrijden op de website van het zeep merk: driehoek Het volgende stond er: De gemakkelijkste en wellicht ook beste manier om van bladluis af te komen is door gebruik te maken van water met azijn met groene zeep. Je neemt een emmertje water en voegt (niet teveel) azijn toe. Doe vervolgens ook een kleine hoeveelheid groene zeep bij in het emmertje. Niet teveel, want dan kan het schadelijk zijn voor andere beestjes, zoals bijen en lieveheersbeestjes. We raden 1 tot 2% aan. Het feit dat je groene zeep van Driehoek kunt gebruiken zegt niet dat ook andere vormen van zeep toepasbaar zijn. Water met azijn en groene zeep wordt gebruikt door de mensen die door schade en schande wijs zijn geworden dat dit de beste manier van het wegjagen van de luis is. Ik ga dit recept gebruiken omdat het biologisch is en lekker makkelijk Recept: 500ML water 7,5ML Driehoek zeep Klein beetje natuurazijn
  15. @Roald dit klinkt erg makkelijk! Ik ga morgen even verder onderzoek doen naar deze oplossing bedankt voor je reactie
  16. @Fearghus Bedankt voor je reactie! Ik zal kijken of ik ergens rabarber blad kan regelen, dan ga ik dit uitproberen
  17. Heb de planten 4 dagen onder de overkapping gehad wegens rotweer. Ze doen het goed alleen ben ik er achter gekomen dat er waarschijnlijk bladluis op mn plantjes zit. (zie laatste foto) Wie kan dit bevestigen en heeft er als nodig een oplossing voor ?
  18. Update: De plantjes staan er mooi bij! Het is mooi weer geweest de afgelopen dagen. 3 van de 5 doen het super goed en heb ik niks over te zeggen. Er zit 1 plantjes bij die heeft een beetje een groei achterstand en 1 plantje waar de bladeren heel erg van krullen maar die groeit wel goed. Laterzzzz
  19. Ze staan er goed bij Weet iemand waarom de bovenste blaadjes van 1 plantje een beetje krullen ?
  20. Update : Ben maandag 11 mei begonnen met ontkiemen met de koffiefilter manier. Toen heb ik ze donderdag 14 mei gezaaid omdat ze toen al behoorlijk waren ontkiemt. Heb vandaag besloten ze te verpotten omdat het dit weekend mooi weer word en daar wil ik goed gebruik van maken . Voor de rest niet veel bijzonders, ben tot nu toe tevreden. Ik houd jullie op de hoogte .
  21. Samenstelling grond: Biologische moestuin grond van Welkoop (3 maanden voeding) Verijkt met perliet. Bloei voeding: Plagron alga grow Dit doe ik in potten van +-25 liter.
  22. Hallo allemaal! Ik ga proberen een kweekverslag bij de houden van deze 5 autoflowers. Dit doe ik voor mij zelf zodat ik op het einde van de kweek een mooi kweekverslag heb en ik kan natuurlijk verschillende dingen vragen als ik vragen heb via dit forum. Ik ga kweken: 3x Royal Gorilla 2x Purple Queen De zaden komen van Royal Queen Seeds. Ik ben vandaag (11/5/2020) begonnen met het ontkiemen van de zaden, ik gebruik de koffiefilter methode.
×
×
  • Create New...