Jump to content

Chris Cannabis

New Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Chris Cannabis

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Afgelopen week merkte ik vooral dat de temperatuur in de kamer laag was en hierdoor dus ook de tent, ik zag ook dat sommige takjes van de plant rood waren en blaadjes die wat geel waren. Uiteraard de verwarming aangeslingerd en ook flink minder voeding gegeven. Mijn vraag is dan ook waarom het erger wordt. Ze zouden nog 2-3 weken moeten dus t lijkt me wat vroeg dat ze geel worden.
 2. Thanx voor dit topverslag!! Heb er veel aan als rookie!!!
 3. Thanx voor de reply's. Heb het er nog met een collega over gehad, die zei idd te veel water, nu twee dagen niks gegeven, de eerste 5 cm is echt kurkdroog, ik heb het vandaag gehouden bij 1,5 liter water. Ook bedankt voor de tip met de foto's! Eens kijken of het werkt: https://postimg.cc/gallery/ntmpfgys/. Zal ook beter een kweekverslag bijhouden de volgende keer!
 4. Dag allemaal, Ik zal me even voorstellen! Ik ben Chris Cannabis van de zomer voor t eerst wat plantjes op t balkon gezet en ben nu voor t eerst aan het binnenkweken(wel veel ervaring met opkweken en ervaring in de moestuin). Ik heb een tent van 180x100x100 en een 400watt gloeilamp. Heb nu autoflowering northern light en Royal Cheese staan, 2 doen het goed 1tje matig en 1 blijft maar heel erg klein. Ik heb ze staan op 18-6, 27 graden als de lamp aanstaat, zakt tot de 20 eind vd nacht en een rh van ongeveer 45. Ik geef ook voeding (biocanna, bio Vega, Bio boost, Bio Rhizotonic en Bio Flores volgens bijbehorende bijsluiter) vanaf de onderkant in bakken en een beetje aan de bovenkant. Nu beginnen mijn bladeren krom te hangen en weet niet waarom, ik vind zelf dat ik al best veel water/voeding geef en vraag me echt af of ik dit nog meer moet doen, De twee grote planten krijgen dagelijks 1,5 tot 3 liter water/voeding en heb ik gemulcht. Geregeld trim ik ze bij om ervoor te zorgen dat het licht er goed door komt en de bladeren niet teveel energie weg trekken bij de bloemen/toppen. MIjn vraag is dan ook waarom hangen mijn bladeren krom? Ik denk zelf dat ik mogelijk, te veel voeding en te weinig water geef, te veel stress veroorzaak door het trimmen, uberhaupt te weinig water geef maar bang ben ze te verdrinken. Ik zou graag wat foto's uploaden maar dat lukt helaas niet.. Alvast bedankt voor jullie tips, zal bij de volgende kweek een net kweekverslag bijhouden!
×
×
 • Create New...