Jump to content

Chris Cannabis

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Chris Cannabis

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben inderdaad wel verdomd blij dat ik een koopwoning heb, anders was het wel een ander verhaal geweest. Dan valt het meenemen van je spullen nog best mee. Al blijft het zuur!
 2. Dank voor de reacties! wie weet dat ik het nog een keer probeer het is nu ook zo stil in huis;). Eerst maar eens een test met tomaten:P. Wat het meewerken betreft, ik had eigenlijk moeten zeggen dat ik aan het thuiswerken was en dat ik eerst "de vergadering uit moest". Dit had me misschien wat tijd gegeven om de drogende plantjes te verstoppen. Een zeer grondige huiszoeking hadden ze niet gedaan (had ook nog 10 gram en wat zegeltjes liggen ) hier hebben ze niet naar gekeken of gevraagd. Verder berust de gedoogconstructie op het afstand doen van de spullen/planten, doe je dit niet kunnen ze overgaan op vervolging en zouden ze als ze dat willen veel dieper kunnen graven. Een beetje tegengas zal wel kunnen maar te veel en je snijdt je in je vingers
 3. Dag pindarots, Inderdaad erg balen.. Ik was het zeker niet, ik had ook maar twee plantjes te drogen en de lucht die te ruiken was was 30 meter verder op en erg bedwelmend dit was buiten op straat. Bij mij op de galerij en bij mij in de flat ruik je niks. Ze hebben nog met hun neus voor de uitlaat gestaan en zeiden inderdaad dat de lucht niet van mij kon komen. Hierna zijn ze ook nog doorgegaan met de zoekactie in de straat. Balkonkweek is al wel een tijd terug, zorgde niet voor overlast en stond uit het zicht. Maar goed je brengt me wel op een idee, zal van t voorjaar even flink wat tomaten zaaien kijken of ze langs komen XD
 4. Nee een huiszoekingsbevel hadden ze niet, was ook een beetje overdonderd dus heb ik ze binnen gelaten, ik weet het dom dom. Al hadden ze een huiszoekingsbevel denk ik wel vrij snel geregeld, ze kunnen simpelweg mijn stroomgebruik opvragen bij de leverancier en dan hebben ze wel reden tot binnentreden. Dit had mij misschien wel de tijd gegeven om de twee drogende plantjes te verstoppen o.i.d. maarja dat is achteraf.... Weet jij hoe hoog die boete is, weet dat het kan oplopen tot ong 17.000 voor de hobbykweker maar dan heb je ook echt veel planten. Als blijkt of aannemelijk is dat je verkoopt, stroom aftapt, zorgt voor gevaar kan het echter nog veel verder oplopen. Kan echter nergens jurisprudentie vinden over een eenvoudige hobbykweker met bv 5 planten.
 5. Dag (ex)Collegahobbykwekers! Het noodlot heeft bij mij toegeslagen, politie voor de deur;(. Resultaat: Tenten (1 droog en 1 kweektent van 100x100x200) kapot moeten maken, lamp, beide filters en twee plantjes die te drogen hingen namen ze mee. Gelukkig verder geen juridische gevolgen behalve dan dat als ze nog een keer zoiets bij me vinden ik wél de sjaak ben. Het betekend dan ook het einde van mijn "carriere" als hobbykweker. Het ergste is nog ik deed alles goed... Echter een kleine twee weken geleden rook in een flinke wietwalm bij mij in de straat en dacht gelijk, dat zal ik toch niet zijn? Het leek me sterk omdat het wel heel sterk rook en ik niet zo veel had staan maar goed, alles uitvoerig gecontroleerd en het kwam in ieder geval niet van mij. De politie was de geur echter ook opgevallen en ging de buurt in om te kijken waar de lucht vandaan kwam. Toen ze bij mij in de galerij waren had ik net de waterkoker aangezet, wat klonk als een afzuiger en was het kwaad geschiet. Ik mocht nog wel een takje afknippen (5gram) maar verder moest alles mee/kapot ook mijn 4 plantjes;(. Ik zou graag nog verder willen maar ben bang dat t niet meer gaat zonder dat dit problemen oplevert. Ik vermoed dat ze voorlopig mijn stroomverbruik wel in de gaten houden en dat ze nog wel eens een verassingsbezoek kunnen brengen. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand hier meer over? Ik kan helaas niks met zonnepanelen en zie verder geen manier om dit te omzeilen.. Verder ben ik nog erg benieuwd of iemand voor de tweede keer gepakt is en wat er toen gebeurde(juridisch). Het zuurste is nog dat de twee drogende plantjes wel mijn beste kweek ooit is! Kon het niet laten om in de oven te drogen en te proberen.. snik snik....
 6. Afgelopen week merkte ik vooral dat de temperatuur in de kamer laag was en hierdoor dus ook de tent, ik zag ook dat sommige takjes van de plant rood waren en blaadjes die wat geel waren. Uiteraard de verwarming aangeslingerd en ook flink minder voeding gegeven. Mijn vraag is dan ook waarom het erger wordt. Ze zouden nog 2-3 weken moeten dus t lijkt me wat vroeg dat ze geel worden.
 7. Thanx voor dit topverslag!! Heb er veel aan als rookie!!!
 8. Thanx voor de reply's. Heb het er nog met een collega over gehad, die zei idd te veel water, nu twee dagen niks gegeven, de eerste 5 cm is echt kurkdroog, ik heb het vandaag gehouden bij 1,5 liter water. Ook bedankt voor de tip met de foto's! Eens kijken of het werkt: https://postimg.cc/gallery/ntmpfgys/. Zal ook beter een kweekverslag bijhouden de volgende keer!
 9. Dag allemaal, Ik zal me even voorstellen! Ik ben Chris Cannabis van de zomer voor t eerst wat plantjes op t balkon gezet en ben nu voor t eerst aan het binnenkweken(wel veel ervaring met opkweken en ervaring in de moestuin). Ik heb een tent van 180x100x100 en een 400watt gloeilamp. Heb nu autoflowering northern light en Royal Cheese staan, 2 doen het goed 1tje matig en 1 blijft maar heel erg klein. Ik heb ze staan op 18-6, 27 graden als de lamp aanstaat, zakt tot de 20 eind vd nacht en een rh van ongeveer 45. Ik geef ook voeding (biocanna, bio Vega, Bio boost, Bio Rhizotonic en Bio Flores volgens bijbehorende bijsluiter) vanaf de onderkant in bakken en een beetje aan de bovenkant. Nu beginnen mijn bladeren krom te hangen en weet niet waarom, ik vind zelf dat ik al best veel water/voeding geef en vraag me echt af of ik dit nog meer moet doen, De twee grote planten krijgen dagelijks 1,5 tot 3 liter water/voeding en heb ik gemulcht. Geregeld trim ik ze bij om ervoor te zorgen dat het licht er goed door komt en de bladeren niet teveel energie weg trekken bij de bloemen/toppen. MIjn vraag is dan ook waarom hangen mijn bladeren krom? Ik denk zelf dat ik mogelijk, te veel voeding en te weinig water geef, te veel stress veroorzaak door het trimmen, uberhaupt te weinig water geef maar bang ben ze te verdrinken. Ik zou graag wat foto's uploaden maar dat lukt helaas niet.. Alvast bedankt voor jullie tips, zal bij de volgende kweek een net kweekverslag bijhouden!
×
×
 • Create New...