Jump to content

Banaz

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Banaz

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  English

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enkele maanden terug heb ik bij wat pollen gekocht via Azarius van het merk Holy Seeds Bank. Nu zag ik dat alles bij Azarius en andere retailers out of stock is. De website van Holy Seeds Bank is nu ook down. Wat is er gebeurd met Holy Seeds Bank? Ik wou nog een order plaatsen voor pollen.
 2. Ik ben opzoek naar Burmese Kush. Als iemand deze heeft zou die dan graag mij kunnen contacteren?
 3. Te ruil: Auto Hindu Kush (Fem) Royal Medic CBD (Fem) Bruce Banner 3 (Original Sensible Seeds) (Fem) Super Silver Haze (Fem) Ik ben opzoek naar een regulier (autoflower) en Gorilla Glue.
 4. Het lijkt mij dat er niet een verschillende fosfor en kalium zou bestaan. Maar ik ben geen expert in deze topic, ik hoop dat iemand jou een beter antwoord kan geven.
 5. Eenmaal in bloei zal de plant ook niet snel meer nieuwe bladeren aanmaken. Dit omdat grotendeels van de energie naar de buds zal gaan. Ik hoop dat de andere takken ongedeerd blijven. Veel succes!
 6. Hitte stress? Onder welke lampen heb je de plant staan? Anders zou ik zeggen inderdaad de dooie takken eraf blijven knippen. Lijkt het op een schimmel aanval?
 7. Mooie thread dit, ik heb van begin tot nu gelezen. (3 uur) Het was heel interessant en heb zeker veel geleerd van dit project. Leuk om te zien dat het nog doorgaat nu in 2019
 8. Banaz

  1 kweek

  Welke strain is dit? Zou me lijken dat het nu rijp moet zijn.
 9. Hoe staat het er nu voor met de plant?
×
×
 • Create New...