Jump to content

Johnny_Sack

Full member
 • Content Count

  4,694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Johnny_Sack

 1. Niks mis mee, alleen een beetje lullig als ze 60% gaan vragen, terwijl brievenbusmaatschappijen onder de 10% zitten. Ze doen dit al bij coffeeshops.
 2. Je hebt wel gelijk hoor, daar irriteer ik me ook wel eens aan. Maar er is wel degelijk ruimte voor wat groters, maar dan niet in het zicht.
 3. Jongens jullie zijn allemaal welkom op weedforum.eu. :lol:
 4. 1. Het lijkt er op dat je het wel goed doet met het water geven. Zou gewoon op de zelfde voet verder gaan. Kromme blaadjes bedoel je de kiemblaadjes mee? De niet gekartelde blaadjes? 2. Ja hoor dat kan wel, wel zorgen dat ze niet uitdrogen. Dat gaat snel in kleine potjes. 4. Ja per plant ja. Ik weet niet wat voor grote per plant je in je hoofd hebt? Je moet als vuistregel nemen hoe groter aan de onderkant (meer wortels en ruimte voor wortels) hoe groter de bovenkant (de plant dus). Met kleine potten krijg je ook vaker last van voedingstekort omdat je maar een kleine buffer hebt. 6. Dat zal het strekken wel iets tegen gaan ja, wel oppassen dat ze niet uitdrogen. Dat gaan snel met kleine potjes en de zon er direct op. Rotten in het de groei heb je geen last van, gaat om de toppen die rotten. Ook hoop voor je dat je een betere ervaring met de AMS hebt.
 5. 1. Kan, heb je wel gaatjes in de onderkant van de bekertjes zodat het overtollige water weg kan? Gewicht van de potjes kun je bepalen of je wel of geen water moet geven. 2. 14 mei is vooral een graadmeter, als de weersvoorspellingen goed zijn (nachts niet te koud) kun je ze wel eerder naar buiten doen. Je plantjes zijn al leuk gegroeid in 6 dagen, ik zou ze binnen paar dagen overpoten. 3. Kan beide, ligt aan het weer. Beetje wind worden ze wel sterker van. 4. Zo groot mogelijk! Zou minimaal 65ltr specie kuipen nemen of je moet de planten klein willen houden. 5. Kan, beter haal je gewoon nog paar zakjes goede grond er bij. 6. Komt te weinig licht omdat ze achter het raam staan. Als je ze overpot weer goed ingraven. AMS hebben wij totaal geen goede ervaringen mee. Laat, rot snel. Buiten moet je naar specifieke buiten soorten kijken.
 6. Zeker met oude zaden. Al die soorten van spliff seeds zijn echt heel kut geworden. Laat, fluff, rot. In de goede oude tijd nog veel gekweekt en vele strijders met mij.
 7. Volgens mij gaat het TS om soorten die het buiten goed doen. Dan hoef je niet te beginnen aan binnen soorten stekken. Kijk eens naar soorten van real gorilla seeds, sweet seeds, serious seeds. Nee ik heb geen aandelen maar dat zijn goede zaad banken die goed spul voor buiten verkopen. Buiten met zaadplanten zitten ook veel meer voordelen aan zoals penwortel zodat je plant veel steviger staat, pheno verschill als de ene pheno niet goed tegen rot bestendig is heb je er nog een paar die dat misschien wel zijn, zadenplanten bloeien ook sneller als stekken. Enz enz.
 8. Die zijn wel vroeg maar ook heel fluffy. Toppen van die soorten kun je de krant doorlezen. Hybrids from hell was leuk 5 jaar geleden.... Maar inderdaad stekken maken van vroege soorten werkt niet. Ik zou eens bij real gorilla seeds kijken voor leuke vroege soortjes.
 9. Ik wist niet dat Weetje de Raad van State bedoelde. Maar ik ging er vanuit dat het om een zaak over de rechtmatigheid van de wet Damocles zou gaan. En dan hoort het bij de Hoge Raad thuis. Vond het al vreemd dat ik er nog nergens iets over gehoord of gelezen had Maar het wordt dus een uitspraak van de Raad van State. Daar zijn al eerder burgemeesters op de vingers getikt. De burgemeester van het Brabantse Valkenswaard bijvoorbeeld. Dus goede hoop. Vraag me wel af of de Raad van State een hele principiële uitspraak zal doen. Vaak komen ze met dingen als 'buitenproportioneel' of 'niet geheel duidelijk dat' en dat soort dingen. Nee, de hoge raad gaat alleen over civiel recht, strafrecht en belastingrecht. Een vergelijkbare zaak is rond het alcohol slot in 2015. Toen heeft de Raad van State die wetgeving ook van tafel geveegd omdat het buitenproportioneel geacht werd, en er niet genoeg gekeken werd naar de persoonlijke omstandigheden. Dat zijn nou percies ook de zwakke punten van het Damocles beleid. Daar zijn burgemeesters inderdaad wel eens nat op gegaan. Aan de andere kant zijn er ook genoeg zaken geweest met bijvoorbeeld een aangepast huis voor gehandicapt familie lid, een inwoonde hulp behoevende oudere etc, waar die omstandigheden toch niet zwaar genoeg voor de raad van state wogen om sluiting te voorkomen. Het is wachten tot het definitief van tafel geveegd wordt. Ik weet niet of dat wel gaat gebeuren op korte termijn, al is er in de media de laatste tijd wel veel meer aandacht voor.
 10. Hoge raad in het bestuursrecht Kees A?! Ik neem aan dat Weetje de raad van state bedoelt. Ben wel benieuwd naar die uitspraak gezien het verenging aspect en het duidelijke medische doel. Toch redelijk unieke zaak.
 11. Wasta leeft volgens mij in zijn hoofd nog in de gulden tijd. In jaren 90 was het misschien zo, anno 2018 gaat het totaal anders.
 12. Ik lees alleen maar hij de manier waarop niet vind kunnen en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik heb respect voor mensen die hun nek uit steken voor een bepaalde zaak, maar op deze manier... En ben het verder ook met Kees eens dat een grote groep legalisering strijders zich zo op een bepaalde manier profileren dat ze echt door niemand serieus genomen worden. Denk je nu echt dat je in je pak met wiet bladeren een beetje voor de 2e kamer loopt te paraderen ze je serieus nemen?! Een aantal goed ingevoerde professionele lobbyisten met de juiste ingangen dat heeft de legalisatie beweging nodig. Hoe denk je dat het in andere bedrijfstakken gaat?
 13. Nu ga jij wel zoeken Weetje. Dus als iemand kritiek heeft op de actie van Hans is die gene tegen legalisatie? Ik denk persoonlijk dat Hans zich eens moeten laten testen op schizofrenie. De wereld willen reden en zichzelf als middelpunt zien en daar in doorslaan, de wereld moeten overtuigen met niet rationelere acties zoals dit.Volgens mij last van een psychose. En ik kan Hans ook niet zielig vinden omdat ie veroordeeld is, daar heeft hij zelf op aangestuurd. Gevolgen voor hem vallen in het niets als je het vergelijkt met andere zaken. Dat weet jij ook wel Weetje.
 14. Je hebt ook dumpen en dumpen. Nadat je de pluggen en alles er uit hebt gehaald uit harken op een stuk landbouw grond. Zo heb ik het wel eens gedaan toen ik nog niet op rfx kweekte. Jaar daar op stonden de gewassen van de boer er op die plek er mooi bij. Wat ik toch een stuk erger vind is dat ik op mijn guerrilla avonturen zoveel gedumpte afval tegen kom. Van matrassen, tafels, tot bouwafval. Dat kun je nog wegbrengen naar de plaatselijke stort. Mensen zijn schijnbaar te broerd om daar een paar euro voor te betalen.
 15. 1950lm (Q = € 10,36) vs. 4335lm (F = € 11,90). Doe mij de F-serie maar. Groeten Beaker LM per W is hoger, naar het totaal niet gekeken. Zullen wel minder diodes op zitten.
 16. Paypal is echt een hoeren bedrijf zeg.... Lukt me niet om die dingen te bestellen. Op digikey zijn die samsung Q series goedkoper als de F series Gen 3, of mis ik iets? https://www.digikey.nl/product-detail/en/samsung-semiconductor-inc/SI-B8U101560US/1510-2286-ND/7562244 https://www.digikey.nl/product-detail/en/samsung-semiconductor-inc/SI-B8V261560WW/1510-2217-ND/6624001 Wil er voor het voor groeien van buitenverhaal zelf wat bouwen met strips. Ga wel voor 3000K zodat ze eventueel ook voor andere doeleinden ingezet kunnen worden.
 17. Héél mooi voor deze mensen. Toch hadden ze in veel gemeentes een probleem gehad als ze al een gedeelte ge oost hadden. Dan heb je toch al snel een paar ons tot een paar kilo liggen. Ik weet dat er in het strafrecht een uitspraak is geweest dat de oogst van 5 planten ook onder het gedoog beleid vallen. Alleen gaan die vlieger voor het bestuursrecht niet op. Daar wordt bij méér dan 5 gram automatisch uitgegaan van een handelshoeveelheid. Per gemeente/burgemeester verschilt het wat hun als (een te grote) handelshoeveelheid beschouwen. Dat is nou juist ook het belachelijke van dit beleid, er zit landelijk gezien totaal geen lijn in het het Damocles opium 13b beleid. Het staat burgemeesters en wethouders vrij om het beleid eigenhandig te bepalen tot dat de raad van state er een keer genoeg van heeft hopelijk. Het probleem is dat die kut burgemeesters dus handel helemaal niet hoeven te bewijzen. Dat je meer als 5 gram hebt liggen is al voldoende. Ik hoop van harte dat dit beleid door de raad van state zo snel mogelijk van tafel wordt geschoven. Totaal buiten elke proportie dit beleid. Verschil in die zaak is wel dat het gene wat aangetroffen is er onwetend door die persoon er door derden is neergelegd. Maar misschien bied het een opening....
 18. Dat is een facebook berichtje wat je daar quote, daar klopt niets van. Beleid is namelijk 50 gram en geen 500. En het liep uiteindelijk toch wat anders af..... http://www.wietforum.nl/topic/122893-hoe-emmen-thuiskweekster-suzanne-kapot-maakt/page__st__40
 19. Je snapt het niet ouwe rocker. Opium wet 13b aka het damocles beleid heeft helemaal niets met justitie te maken. Het is bestuursrecht! De gemeente hoeft helemaal niets te bewijzen. Moet ik nou serieus alle links van zaken van de afgelopen jaren voor je gaan opzoeken? Nou dan begin ik hier mee en en die haalt je hele verhaal meteen al onder uit: https://www.powned.tv/artikel/vrouw-moet-huis-uit-om-5-wietplantjes-af http://www.dvhn.nl/drenthe/Emmense-verliest-kort-geding-moet-huis-uit-na-vondst-wietplanten-22151501.html Natuurlijk moet een hulp Ovj een wettelijke basis hebben. Maar als die er is kun jij ze wel niet binnen laten maar dan komen ze wel geforceerd binnen. Ze hebben immers een machtiging van binnen treden. Of denk jij als je niet thuis bent of dat je niet open doet ze weer weg gaan? Dat geen afstand doen is helemaal niet verstandig. Als je toch de kans krijgt omdat te doen met buitenplanten dan waarom zou je dat niet doen? Scheelt een hoop gezeik. Kijk naar die Hans Kamperman (?) die er voor gekozen heeft om er geen afstand van te doen. Hoop gezeik wat niet nodig was geweest. Die volle overtuiging kun je hebben en snap je ook heel goed hoor. Wat dat betreft zijn we het uiteraard wel eens. Alleen denk jij veel te makkelijk over de eventuele gevolgen buiten justitie om. Kijk naar die kennissen van Weetje en het verhaal van de link hierboven. Welkom in 2018.
 20. Er zijn tal van deze zaken bij de raad van state geweest en nul keer heeft die in het voordeel van een bewoner geoordeeld, juist in tegendeel. Ik hoop dat het gaat gebeuren daar niet van. Het is destijds wel met het alcohol slot gebeurd, daar is door de raad van state een streep doorgezet. Je hebt gedeeltelijk wel een punt. Veel gemeentes hebben wel een clausule in het beleid staan dat als het om 5 planten gaat dit voor eigen gebruik wordt beschouwd. Bij andere gemeentes ligt dat aantal hoger en bij wéér andere krijg je tot 100 planten de 1e keer een waarschuwing. Dat dit volgens de wet mag is niet waar, het is immers gedogen. Dan kom je aan bij de grote kanttekening van dit beleid voor de kleine kweker met bijvoorbeeld 5 planten. Er komt namelijk ook nog wat van de plant af als het goed is. Nu zeggen gemeentes 5 gram wordt gedoogd net als die 5 planten maar daar boven zien wij automatisch als handelshoeveelheid. Ongeacht of er daadwerkelijk bewijzen voor zijn. Nu zijn er wederom (zeer kwalijke zaak ook) grote verschillen tussen gemeentes. Er zijn in zeeland gemeentes die echt voor meer als die 5 gram over gaan op sluiten en in de randstad zijn er gemeentes die wel tot 100 gram of meer eerst waarschuwen of het helemaal niet meenemen. Dat jij verondersteld dat je als kleine kweker met 5 planten per definitie niets te vrezen hebt is helaas een illusie. Huiszoeking bevel bestaat niet, zo wordt het genoemd in de volksmond. Het gaat om een machtiging van binnentreden, deze wordt in de praktijk voor kleine zaakjes afgegeven door een hulp officier. Dat is gewoon een agentje met een extra cursus. Het zou je verbazen hoe snel zo iets wordt afgegeven, zeker tegen de levensgevaarlijke en brandgevaarlijke hennepteelt. Nogmaals je kunt wel een sterke zaak hebben bij een strafrechter, feit is als je nou net in de verkeerde gemeente woont en je hebt weet ik veel 60 gram liggen, ze alsnog je huis kunnen sluiten. Dit zal in de praktijk vrij snel gebeuren, sneller dan jij bij de strafrechter komt. Natuurlijk kun je hier ook tegen in beroep maar dat is redelijk weinig succesvol.
 21. Dan snap jij het niet helemaal. Damocles beleid is bestuursrecht géén strafrecht. Het kan dus zomaar zo zijn dat je huis gesloten wordt en als je een half jaar later bij de strafrechter komt je vrij gesproken word.
 22. Zo'n commisie is ingesteld door de gemeente zelf en wordt ook betaald door de gemeente. Heel onafhankelijk zijn die...... Ik ben redelijk op de hoogte van dit soort zaken door eigen ervaring en toen der tijd. Kan je wel zeggen dat er bij mijn weten en destijds van mijn advocaat er nog nooit een commissie waar dan ook in Nederland in het voordeel van een bewoner heeft geoordeeld. Buiten dat kunnen ze het advies gewoon naast zich neerleggen. Sterke aan die mensen, snap hoe ongelooflijk onrechtvaardig deze onzin is.
 23. Wat een kut opmerking. Je hebt wel gelijk maar moet je het er dan op deze manier inwrijven? Jij maakt nooit fouten zeker haha. Zelf ben jij natuurlijk hooggeleid in de Nederlandse taal....
 24. Voorlopige voorziening aanvragen bij de bestuursrechter. Als hun de termijn elke keer uitstellen wat is dan het argument om nog te sluiten. Door tijdsverloop heeft het besluit zichzelf al ingehaald. Met die insteek zou ik naar de rechter gaan. Maar zoals gezegd die burgemeesters hebben tegenwoordig veel te veel macht. Helaas gaan rechters daar te vaak in mee. Andere kant is dat je 2 keer in een jaar gepakt bent, ze hebben dus een hele sterke zaak als ze willen.
×
×
 • Create New...