Jump to content

gladnek

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gladnek

 1. Ik heb een aantal ‘quick one auto’ van Royal Queen Seeds gekocht. Deze ga ik in twee rondes op m’n balkon zetten. De eerste 2 zaden heb ik vandaag ontkiemt. Ik heb ook een zaad of 10 van mijn vorige kweek die ik heb kunnen verzamelen. Geen idee hoe er toen zaadjes in de wiet heeft kunnen zitten omdat het wel degelijk vrouwelijke planten waren. Die zijn nu aan het groeien voor mijn eerste guerrilla kweek:)
 2. heel benieuwd! zijn er al vorderingen?
 3. beetje hele late reactie. hield ongeveer 60 gram droog over. Maar ik denk dat ik beter nog wat langer had kunnen wachten met knippen. Dit jaar Autoflowers!
 4. Even een update. Gisteren alle toppen geknipt. Het hangt nu te drogen in een kartonnen doos. Ik ben heel benieuwd wat de opbrengst gaat zijn. De glazen potten om te curen zijn ook al aangeschaft dus nu is het wachten. Naar mijn mening best een redelijke opbrengst voor een experiment kweekje. De plakkerige ‘hasj’ van de knipschaar was al heel erg goed te roken!
 5. Ah super! Heb helaas geen idee meer wanneer ik het heb gekocht.. Door de keiharde wind en regen heb ik maar alvast wat toppen geknipt. De planten drooghouden is wel heel lastig nu. Iets te vroeg geknipt denk ik. De trichomen zijn wel wat melkachtig van kleur. Maar sommige nog doorzichtig. De bloeiharen beginnen ook steeds meer te verkleuren. Ik ben heel benieuwd. Ze hangen nu in m’n badkamer, afzuiger aan, lamp uit, ventilator in de hoek gericht op de grond voor een klein briesje. Ik heb totaal geen ervaring, dus shoot als je tips hebt!!
 6. Thanks voor je reactie! Ik laat ze lekker staan. Kan jij op een of andere manier zien wat voor soort deze plant is?
 7. Iemand tips wat ik met dit regen achtige weer kan doen? Het lijkt alsof de toppen niet echt verder groeien. Suikerlaagje op de blaadjes wordt wel steeds beter en de geur is ook zeker niet slecht. Maar ik hen geen idee hoe lang ze nog moeten. De planten staan wel altijd droog onder een afdakje. Helaas geen mogelijkheid om ze binnen af te bloeien. Iemand tips?!?
 8. Beste mede kwekers! Ik heb voor het eerst plantjes op mijn balkon staan. Het komt van een zaadje wat tussen mijn wiet van de coffeeshop zat. (Weet al lang niet meer welke soort helaas). Het begon als experiment maar ben er helemaal in gedoken, wat een fantastische plant! Nu heb ik alleen een vraag.. het einde van september komt in zicht en zo ook het slechte weer dus oppassen geblazen voor toprot oid. Kan iemand mij vertellen hoe lang ik nog moet? Ik zit ongeveer in week 4/5 vd bloei. En is er een master kweker die door de foto’s kan zeggen wat voor plant ik heb? Verder ben ik ook wel Benieuwd wat jullie er van vinden. Volgend jaar nieuwe kweek met zaden waarvan ik weet wat het is!
 9. Dag vrinden, Nieuw op het forum dus zal mij even kort voorstellen. Ik ben een volledig groentje in het kweken van dat fantastische plantje. Rond maart heb ik een zaadje gevonden in een zakje van de coffeeshop en omdat ik toch al veel bezig ben met tuinieren (tomaatjes, aardbeien en kruiden) leek het mij een leuk projectje om dit eens te ontkiemen. Dat ging goed! Na een tijdje was het een redelijke plant dat op mijn balkonnetje stond. Toen heb ik geprobeerd om te stekken en dat lukte ook! Nu is de moederplant helaas gestorven.. (iemand gaf mijn planten water toen ik op vakantie was en dat lukte niet helemaal...) maar het resultaat is dat ik twee planten van rond de 70 cm in 15 liter potten heb staan. Nu ongeveer in de 4/5de week vd bloei. Ik hoop dat het allemaal lukt met het slechte en natte weer dat er aan zit te komen. Kan niet wachten tot de winter voorbij is om te gaan experimenteren met goede zaden! (Foto’s staan in topic outdoor kweekverslagen) Groetjes! Gladnek
×
×
 • Create New...