Jump to content

Jolly joker

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Jolly joker

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks voor de tip! Heb eea gevonden. Antwoord op je controlevraag: als je geen langere voorgroeitijd wilt aanhouden met de indica dan meer.
 2. NICE!! Bijna 1:1 is toch niet verkeerd kluns? Wat was je verwachting cq ervaring om te behalen?
 3. @P H donner, zou je eens wat meer van je mening en kennis willen delen over sativa vs indica en hoogtes/dieptes (hoeveelheid /m2) tav beste resultaat?
 4. Hoe bedoel je dat 9 sativa’s per m diepte geeft?
 5. die paperbussen heb ik nooit gebruikt. Altijd die standaard stekblokjes 4x4. Maar volgens mij is het ook heel normaal dat onderste bladeren van stekken wat vergelen. Ze trekken immers energie uit de bladeren om wortels te ontwikkelen. Denk wel dat langer weken (24h) in een lagere ph een beter start milieu in je stekblokje/paperbus tot gevolg heeft
 6. ik doe blokjes altijd 24h weken in een emmer met lichte dosis voeding (EC=0,7), maar een ph van 5,0. Na 24 uur meet ik t water met de blokjes erin en is de PH alweer opgelopen naar ca 5,5. Volgens mij loopt de PH rap op in de nieuwe stekblokjes
 7. Je bent erg creatief bezig geweest! Van dergelijke ideetjes met schakelkastjes heb ik ook wel wat kaas gegeten en vind ik altijd erg leuk om te maken. Vanaf de foto ziet er netjes uit allemaal, neem aan dat het ook allemaal werkt zoals bedacht :-) Wat betreffende keuze 1 grote bak: Na een vloeding, trek je de bak wel tot de bodem helemaal droog? Of blijft de onderste laag RFX in de hele bak kleddernat? Naar mijn idee moet de RFX ten alle tijde volledig kunnen uitlekken en beetje droog trekken als eenmaal goed wortelstelsel is ontwikkeld. Op de laatste foto ziet je RFX er ook erg en nat nieuw uit. Heb je de RFX van vorige ronde volledig hergebruikt? Heb je de RFX gesploeld, of de EC gemeten? Ik heb de ervaring dat bij nieuwe ronde met dezelfde RFX deze flink gespoeld moet worden omdat er behoorlijke EC waarde achterblijft. Tevens ben ik in de veronderstelling dat bij aanvang van een nieuwe ronde de RFX niet helemaal doordrenkt moet zijn, maar (na de nodige spoelingen) uitgeknepen en gehusseld met als resultaat licht vochtig, zodat de wortels gaan 'zoeken' naar meer water. Op de foto lijkt deze RFX behoorlijk 'nat'. Waarom alleen door met de superskunk? en wat ben je van plan met 2e kast qua soortjes? iig Succes met de volgende ronde en ik blijf je met interesse volgen! ps. ik zou eigenlijk heel graag lezen wat de nadelige bevindingen van @pindarots123 zijn... uit dergelijke discussies en bijbehorende kennisuitwisseling kunnen meerderen hun voordeel halen :-) !
 8. Lekker bezig mean grean! ik neem aan dat je camera inmiddels weer gefixt is en dat je daarom een excuus minder hebt voor een update :-) grtz Jolly
 9. Hey Jakkes, mooi verslag tot nu toe! Ben erg benieuwd naar een update. grtz Joker
 10. Ziet er leuk uit zon bonsai moeder. Wat ik me afvraag: moet je met terugsnoeien niet rekening houden dat de plant alleen maar kan uitgroeien vanuit bladoksels? Op de foto lijkt namelijk dat nieuwe steeltjes willekeurig uit de verhoute stam komen.
 11. Echt balen voor je man! wat ik me afvraag, waarom boete van netbeheerder en hoe zijn ze op dit bedrag uitgekomen? Zou me kunnen voorstellen dat boete tot stand is gekomen omdat stroom niet via de meter was gelopen. Maar dan zou ik eigenlijk een boete van je energieleverancier verwachten, aangezien tegenwoordig de netbeheerders gescheiden zijn van de energieleveranciers... en netbeheerders per jaar een vast aansluit tarief via je energieleverancier betaald krijgen, dus daarmee eigenlijk geen inkomsten zijn misgelopen. Of is de boete tot stand gekomen doordat de aansluiting door de netbeheerder gecontroleerd en/of hersteld/gerepareerd moest worden?
×
×
 • Create New...