Jump to content

herb

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About herb

  • Rank
    zomaar een lid
  1. herb

    tijdschakelaar

    awel omdat ik da heb horen zeggen van "leafman". Ik heb daar al m'n gerief bij gekocht en had dat aan hem gevraagd en hij zei dat da parallel moet worden aangesloten. Maar ik begin het meer en meer te begrijpen wat jullie bedoelen en hoe het moet. THANCKX!!
  2. herb

    tijdschakelaar

    Dus het relais heeft 2 stopcontacten nodig. Maar als het al aangesloten is aan 1 stopcontact dan heeft het toch sowieso al stroom? En dan gaat de stroom toch zo door naar het licht dat zo gaat branden? (Het is trouwens de eerste keer dat ik zie dat je 2 stopcontacten nodig hebt voor je tijdschakelaar aan je relais te koppelen ) En die tijdschakelaar moet je aansluiten op het relais onder die aansluiting die rechtstreeks naar je stopcontact gaat??
  3. herb

    tijdschakelaar

    Heb je dan 2 stopcontacten nodig VOOR je relais?? 1voor je tijdschakelaar en 1 voor je relais?
  4. herb

    tijdschakelaar

    Hallo, hoe moet je een tijdschakelaar aansluiten bij je relais? Is dit voor het relais (dus eigelijk in het stopcontact in de muur) of na het relais (de pries van de lamp) effe een stomme schets gemaakt: 1) lamp------tijdschakelaar-------relais-------stopcontact(in de muur) OF 2) lamp-------relais--------tijdschakelaar-------stopcontact (in de muur) Ik heb ook al horen zeggen dat je je tijdschakelaar parallel moet verbinden met je relais want als je deze in serie verbind dan gaat de grote stroom door je tijdschakelaar en kan deze inbranden of zelfs kortsluiting geven. Wie heeft er veel verstand van elektriciteit en kan me hier mee helpen? Hoe hebben jullie de tijdschakelaar steken?
×
×
  • Create New...