Jump to content

Deviking

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Deviking

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Daar had ik niet eens aan gedacht, Kan ik dan de hoofdstam doorknippen,En de hoofdstam met de 4 zijtakken met onvolgroeide topjes gewoon laten staan? Of moet ik de bovenkant ook nog beschermen door t dicht te smeren ofzo? In ieder geval bedankt allemaal voor de tips!
 2. En dan de complete plant ? Of de stam en de zijtakjes apart?
 3. Waar gaat jullie voorkeur naar uit trouwens? Drogen met blad of zonder ?
 4. De dikke hoofdtop en de rest van de grotere toppen zijn mooi gekleurd... alleen hele kleine topjes onderin doen vrij weinig door de bladeren die er voor zaten.. ik denk dat ik die maar als verloren moet beschouwen.
 5. Zijn deze foto’s duidelijker ? Ik wil een niet te “stoned” gevoel maar meer een high. Deviking
 6. Het gaat inderdaad om de trichomen.. die zijn melkachtig wit tot een paar licht gebruinde... ik wil een niet te stoned gevoel.
 7. Ik heb overwegend witte en af en toe al een bruine er tussen zitten... bedankt voor het duidelijke plaatje! k denk dat ik vanavond maar ga knippen..
 8. Hallo allemaal! Ik heb dit jaar voor het eerst een plantje opgekweekt uit een zaadje wat ik vond in mijn topje van de shop. ik heb geen bloei groei of meststoffen gebruikt. alleen water en af en toe wat bronwater. na een aantal weken heerlijk weer en een mooie bloeiperiode denk ik dat zij bijna klaar is... Kunnen jullie mij uitsluitsel geven of ik kan gaan knippen? .ps je kan de foto’s inzoomen Mvg Deviking
×
×
 • Create New...