Jump to content

led-friesland

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by led-friesland

 1. heb hele topic van die gast gelezen leuke resultaten heeft die behaald.
 2. die ronde had in afgebroken, en weer nieuwe gezet onder t5 neon armatuur en nu gaat het wel goed. inmiddels hangen de samsung f series er weer boven en gaan ze als een speer.
 3. oke watr adviseer jij ronde opnieuw beginnen en voorgroeien onder tl? want de planten worden niet echt groot ze drinken amper kan gerust een week geen water geven merken ze niks van. De plantjes zijn na 4 weken 18/6 amper 15 cm hoog en de onderste bladeren worden al geel.
 4. oke andere in dit topic melde lamp dichter erop ik had hem 4 weken op 90 cm staan. nu heb ik ze op 30 cm van de planten af. Dus wat is nu juist?
 5. Ik heb de samsung f series gen 3 van 112 cm lang. Er zitten 6 strips op 1 frame met een HLG-480H-48 driver. enm hier heb ik 2 frames in een tent van 120*240. Afzuiger is een 1000M3 gedimd met een variac.
 6. heb ze nu 30 cm erboven hangen ben benieuwd wat het nu gaat doen.
 7. Ooh zal ze dan laten zakken, Meende dat led bij zaailingen veel hoger moest.
 8. Hallo, Ik heb 2 frames met samsung f series led strips, alleen mijn planten staan nu al 4 weken onder 18/6 en zijn nog maar 12 cm hoog temperatuur is redelijk constant 24 graden. Led lamoen hangen op 90 cm van de planten af. Wat doe ik verkeerd. Onder hps nooit problemen gehad. De planten staan in lightmix in 11 liter potten.
 9. Waarom die led lamp zo hoog boven het gewas eigenlijks? Meende dat deze lampen veel dichter erop konden.
 10. zeker geen slecht resultaat 5.7 kilo volgende ronde word het gewoon 5.7 kilo harde toppen minimaal.
 11. krijgen we hier nog een update van ben zeer benieuwd hoe de dames erbij staan.
 12. weinig info kan er wat meer info komen? grote hok/tent hoeveel lampen 600Watt hoeveel dagen ben je al. als je verwacht dat er mensen reageren is het wel handig iets concreets neer te zetten op dit forum
 13. tijd voor weer eens een update? denk dat vele forum leden benieuwd zijn naar eventuele ontwikkelingen.
 14. damn geript door je moeder. Moet niet gekker worden hahaha. Nee maar zonder gekkigheid, sommige mensen kunnen beter niet blowen.
 15. dat is minder was er wel benieuwd naar, maar het is niet anders dan.
 16. Kies je 4, dan ben je één lekker dier...! Kies je 5, dan ga je vrijen met 1 lekker wijf! (noem haar wel 'dame') (of 'jongedame' (((bonus points)))) Hier uit mocht ik kiezen. En een lekker dier ben ik altijd wel. En vrijen met een mooie dame doe ik al 12 jaar met dezelfde dame. maar liever niet dag in dag uit Dus minder vermoeiend is dan voor mij nummer 4 hahahah En als je jointje moet smoren is nummer 4 ook minder afleiding gevoelig
 17. ziet er goed uit. mijn buiten plantjes zijn aardig staan er aardig minder bij uit het hoge noorden
 18. komt er hier een update op? Ben wel benieuwd wat die imitatie lampen doen.
×
×
 • Create New...