Jump to content

Sjakbak

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sjakbak

  1. Zijn allemaal de zelfde planten en de rest doet het goed. Af en toe water gegeven wanneer t nodig was ik denk zelf dat het geen water probleem is.. Op de foto had het die dag wat geregend va daar de donkere grond Er stond hiervoor riet met brandnetels en wat pikkerplanten die hebben we weg gehaald. Morge even kijken naar de stam hier heb ik niet naar gekeken.. Ik ben zelf bang dat de wortels van de riet misschien de wortels van mijn planten kapot duwen ofzo omdat ik weet dat riet nogal sterk is.. Zou dit het probleem kunnen zijn?
  2. Er zijn in ieder geval geen beestjes te zien rondom de bladeren.. Te nat lijkt me ook niet aangezien we niet zo veel regen gehad hebben en op de momenten dat ik er was was de grond erg droog is geweest.
  3. Bij de eerste foto nog wel sterk maar bij de 2e niet meer
  4. Beste leden ik had een vraag dit is de 2e plant die nu zo word hebben jullie enig idee waar het aan licht? Tussen de eerste en de 2e foto zit ongeveer 7 dagen. Word eerst geel en daarna beginnen de bladeren te krullen zoals je ziet op foto 1. Bedankt alvast
×
×
  • Create New...