Jump to content

Henry de kweker

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Henry de kweker

 1. Henry de kweker

  Edibels

  Beste Ik heb nog wat rest over nou zat ik te denken om daar gummibeertjes van te maken alleen heb ik daar zelf niet egt ervaring mee , mijn vraag iemand ervaring ermee of een x heeft gedaan ? Mvg Henry
 2. Is nu ook al geoogst en klopt zijn klaar alleen ik vroeg het om verder problemen te kunnen verkomen
 3. 400w hps heb toevallig vandaag er 2 uitgehaald die klaar waren
 4. Thnx kheb op moment alles beetje bij elkaar gebonden met ruimte er tussen datbze niet meer tegen de wand aan liggen nu hopen dat er niet meer inkomt .
 5. beste lezers na dat ik vanochtend even ging kijken bij me dames kwam er achter dat er 1 van de 4 problemen heeft met top rot helaas dus snel eruit gehaald en gepost wat er gepost kon worden verder iemand tips ok hrt tegen te gaan toppen hingen tegen de wand van de tent aan mischien daardoor ?
 6. Nice ik volg ! Heb zelf ook 4 amnesia staan zijn nu aan de laatste weken van bloei
 7. beste lezers Mijn vraag aan jullie zijn er mensen die monkey gleu of skittelz hebben gekweekt of toevallig nu hebben staan ? Op moment wil 5 x monkey gleu fem neerzetten onder een 400hps in een tent van 120x120x180Met voeding van top dutch . Ik ben dus op zoek naar mensen met ervaring of bezig zijn met monkey gleu of skittelz Met vriendelijk groet
 8. Ja precies , hangt af van het soortje ook natuurlijk alleen uit ervaring met anderre soortjes heb ik zelf Gemerkt dat na de switch ze nog behoorlijk groot worden .
 9. beste lezers Mijn vraag aan jullie , Na hoeveel weken groei schakelen jullie over naar bloei , ik wil straks monkey gleu fem van growers choice neerzetten onder 400 w hps met voeding van top dutch , Door voorheen verkregen ervaring heb ik gemerkt dat als je laat overschakelt de boel er uit groeit om zo maar te zeggen . Tips en adviezen zijn altijd welkom . Mvg
 10. Beste lezer . Ik heb op moment paar mooie dames staan alleen word het ze wel een beetje te warm . Ze staan onder een 400 w hps in 120 120 bij 180 . Op moment word het tussen de 30 en 36 g binnen Nou heb ik al 2 extra ventilators aangeschaft allleen helpt dat niet egt en de afzuiging staat op ongeveer 75 % wat niet goed is voor mij luchtvochtigheid. Iemand mischien tips en iets om hitte te bestrijden Staat momenteel op 12 12 gaat om 6 uur avond pas aan
 11. Beste lezers . Sinds een aantal dagen beginne 2 van mij planten te verbranden en te vergelen . Ze krijgen alleen water en staan in light mix grond van plagron. Het gaat om een ak420 autoflower en een kush en diverse autoflower . Allebei staan ze in de bloei maar zijn nog niet uitgebloeid . Met vriendelijk groet .!
 12. Kleine update na aantal dagen weer de dames staan allemaal in de bloei nu nog wel 3 achterlopers maa dat geeft.niet .
 13. Helaas is dat geen optie anders had ik het zeker gedaan zijn allemaal autoflowers en als dat stek van ga pakken dan gaat die 9 van de 10 x direct de bloei in
 14. Om toch maar wat meer licht te krijgen heb ik het een en anderre verplaats nu hopen dat het helpt :p
 15. Update na aantal week weer . Ze staan er mooi bij de eerste 3 staan / gaan nu de bloei in . Verder krijgen ze alleen water ( mineraalwater )
 16. Opdate na aantal dagen weer de eerst 2 dames staan in de bloei . Er is.nog 1 die helaas nog een beetje achterblijft de rest groeit lekker door . Ondertussen beetje aan expiremeteren met lst en toppen bij 1 dame tot nu toe lijkt het foed te gaan . Verder iemand nog tips om wat dikkerre toppen te krijgen? hoor het graag . Ps zijn allemaal auto's.
 17. Kleine update De dames staan er mooi bij helaas wel 2 achterblijvers . Lamp heb ik nu verwisseld voor een 400 watt . Ze gaan mooi 1 plant getopt perongeluk wel een foutje gemaakt maar dat geeft niet . De staan er mooi groen bij .
 18. Voor verse lucht heb ik een ventilator die lucht van buiten naar binnen blaast + er hangt nog een kleinete ventilator in . Klopt lamp hangt aardig hoogt komend weeken gaat die omlaag . En de wattage is indd wat laag voor de oppervlakte maar daae komt.nog een 400watt voor inplaats .
 19. Eerste update na een aantal week . Ze doen het super goed . Ben van grond veranderd gebruik nu plagron light mix . Vandaag word de eerste getopt wel eem beetje laat . Voor de rest laat ik ze lekker groeien . 3 x kush en cheese 1x1bubblegum 1x1axk420
 20. Beste lezers Na altijd buiten te hebben gekweekt wou ik nu maar een poging doen voor een binnen kweek . Ik heb een 1x1x1.80 tent aangeschaft met een 250 watt lamp Vandaag de eerste x aangehad en direct de zaailingen er in gezet . Ik kweek op moment nog met potgrond ( nieuwe grond is onderweg ) en gebruik gaan voedingen . Ik heb er nu 2 zaailingen in staan kush en cheese . Tips en suggesties zijn altijd welkom . Met vriendelijke groet.
 21. Beste lezers Na altijd buiten te hebben gekweekt wou ik nu maar een poging doen voor een binnen kweek . Ik heb een 1x1x1.80 tent aangeschaft met een 250 watt lamp Vandaag de eerste x aangehad en direct de zaailingen er in gezet . Ik kweek op moment nog met potgrond ( nieuwe grond is onderweg ) en gebruik gaan voedingen . Ik heb er nu 2 zaailingen in staan kush en cheese . Tips en suggesties zijn altijd welkom . Met vriendelijke groet.
 22. Haha de lamp van 250 had ik zelf nog liggen kheb 2 600 bij de tent gekregen
 23. Beste lezer . Ik wil na altijd buiten te hebben gekweekt Wil ik het nu een x binnen gaan proberen . Ik heb een tent met alles wat erbij hoort De tent is 2x2x1.80 Nu mijn vraag ik wil gaan kweken met een 250 watt hps lamp kan je daar mee beetje goeie opbrengst uit krijgen ik heb eventueel ook nog een 600 watt hps liggen . Tips zijn altijd welkom !!
 24. Beste kwekers mijn aan vraag aan jullie . Wat is het beste grond voor autoflowers en wat gebruiken jullie zelf ? Ikzelf gebruik meestal gewone potgrond en daar meng ik wat perliet , veenmos en vermuciliet door heen. Heb altijd goeie resultaat gehad . Ik gebruik daarbij ook altijd wat voeding. Groeten
×
×
 • Create New...