Jump to content

GrowMaster420

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About GrowMaster420

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, Ik ben een beginnende kweker en ik heb hulp nodig bij een setup. Ik zoek voornamelijk naar goeie aarde en voeding die daarmee samen gaat. (Waar mensen fijne ervaringen mee hebben) Wat ik al heb: Een kamer van een vierkante meter. (Al ingericht met mylar) Een 600w HPS lamp. Een waaier. Een complete koolstof filter. 20 liter potten. Als ik nog belangrijke informatie ben vergeten laat het me alsjeblieft weten. Alle hulp is welkom
 2. Hi, Dit is m'n eerste indoor kweek met 4 verschillende autoflowers om te kijken welke ik het beste vind voor de volgende grow. Ze hebben ongeveer nog 4-5 weekjes te gaan en dan oogsten.
 3. Hey, Ik doe 4 verschillende soorten omdat ik eerst een paar goede strains wil vinden aangezien ik een beginner ben en ik vind t leuker om 4 verschillende te hebben. En ik had 20ltr emmers gekocht en er gaten in geboort aangezien het hetzelfsde doet voor goedkoper.
 4. Hey, Mijn eerste plant was big bud en ik gebruikde ook plagron. Als je wilt kan je een kijkje nemen op mijn post.
 5. Hi, Ik heb m'n eerste plantje geoogst hier onder staan de foto's. De soort was big bud autoflower van seedstockers. Ik heb verder geen technieken toegevoegd zoals toppen en LST. Voor m'n eerste plant ben ik er zeker blij mee, Hier is het gedroogde product: Omdat ik het zo leuk vond heb ik gelijk een indoor setup geregelt en vier plantjes neergezet. Links voor is White widow Rechts voor is Blackberry gum Links achter is AK420 Rechts achter is O.G. Kush De O.G. Kush is wat kleiner als de rest omdat die later geplant was. Ze zijn ongeveer 2 weekjes oud nu.
 6. Ik vind het alleen jammer dat wanneer ik een simpele vraag stel op een forum dat bedoelt is voor vragen dat ik gelijk word behandeld als een of andere debiel. En inplaats van te helpen overal commentaar op leveren. Inplaats van te helpen (wat ook niet hoeft) wil je graag weten waarom ik een budget heb voor een lamp en niet voor de rest. Dat is gewoon ongeveer het geld wat ik voor een lamp wil besteden. Iedereen heeft z'n eigen maniertjes om dingen te leren en tot zich te nemen en ik vraag het graag aan ervaren mensen. Gelukkig heb ik nog niets van jullie handige reacties geleerd. Nogmaals bedankt.
 7. Dat budget is voor de lamp zoals aangegeven.
 8. De lamp is waar ik informatie naar vraag de rest heb ik me al in verdiept of ga ik me nog in verdiepen. Maar jij ook bedankt voor je nuttige reacties
 9. Daarom vraag ik ook aan de experts in het subforum "Indoor beginners vragen" wat voor een lamp goed zou zijn voor 1 vierkante meter. Aangezien je op internet meer advertenties vind dan oprechte meningen.
 10. Ik heb al wat plantjes buiten staan ik vraag niet veel aangezien ik ook niet veel hoef te weten. Maar net als dat jij het een nutteloze thread vind is jou reactie even nutteloos.
 11. Ik heb ook een ventilator en de geur maakt niet uit het zit heel afgelegen. Ik wou eigenlijk iets met rond de 200Watt omdat ik niet te veel energie kosten wil elke maand.
×
×
 • Create New...